Played live blackjack at a 1 EUR table late night, dealer was professional. Did maybe 30 hands over 45 minutes, lost 19 EUR. Stream quality was decent. Would prefer lower minimum bet tables for smalle... Voir plus

Played on hotel wifi for 40 minutes, connection stayed solid. Tried Lightning Roulette live, lost 35 EUR. The site handled the sketchy hotel network better than I expected honestly.

1. Magasin d'articles d'occasion

Informations provenant de diverses sources externes

VintageCrew er en bæredygtig webshop med de fedeste vintage-produkter. Vi kan tilbyde vintage crewnecks, hoodies, t-shirts og meget andet. Skriv endelig en mail til os hvis du har spørgsmål.

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Misleading game thumbnails

Some of the game previews in the lobby show big wins and exciting features, but when you actually play them they’re nothing like that. I clicked on a slot expecting one thing based on the thumbnail and got something completely different. Feels a bit like false advertising.

Live blackjack runs stable

Played live blackjack at a 1 EUR table late night, dealer was professional. Did maybe 30 hands over 45 minutes, lost 19 EUR. Stream quality was decent. Would prefer lower minimum bet tables for smaller budgets.

Hotel wifi session stable

Decent game variety from Push

Found about 35 Push Gaming slots which is more than I expected. Tried Razor Shark and Jammin Jars, lost 28 EUR in 45 minutes. Graphics were sharp on my phone. Withdrawal options page layout was confusing.

14 mai 2026

Games load slowly on my laptop

My laptop isn’t brand new but it’s not ancient either. Most games here take 20-30 seconds to load, and some like Big Bass Bonanza just timeout. Other casino sites load fine, so I think it’s something on their end.

13 mai 2026

Reasonable live count visible 4500

Lobby shows around 4500 concurrent players Saturday night. Real-time, plausible. Doesn't help me win but feels honest. Would prefer if the counter showed live game-specific (blackjack, roulette) sub-counts but the total is sufficient.

13 mai 2026

Nice small blackjack tables

Live blackjack had 1 EUR minimum tables which fit my budget. Played 18 hands with dealer Anna, lost 14 EUR over 25 minutes. The streaming quality was stable on my phone. Would prefer if side bets were available though.

12 mai 2026

Rigtig god service

Jeg fik den forkerte str. til at starte med men så skrev jeg til vintagecrew over instagram. De havde desværre ikke længere samme sweatshirt på lager så jeg måtte beholde den jeg fik og vælge en valgfri ny. Virkelig god service👌🏼

21 février 2023

Rigtig god service👍 Leveringen var…

Rigtig god service👍 Leveringen var forsinket og så sendte de en ekstra sweatshirt med🤩

2 février 2023

Hej Micha.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med løsningen. Vi håber tilmed, at du også bliver glad for varerne.
Mvh Lin, Vintagecrew

Hurtig levering og super service

Hurtig levering og super service.
Dog mangler man en faktura eller lignede vedlagt, derudover kunne man godt bruge at tøjet var i en pose således at den var bedre pakket ind.

28 novembre 2022

Hej Tanja.
Tak for din anmeldelse. At du ikke har modtaget en fakturaen, må simpelhen være en fejl fra vores side. En anden gang så kan du bare sende os en mail, så sender vi den til dig med det samme.
I forhold til indpakning af tøjet vil vi selvfølgelig tage det til efterretning, der er dog en del "spildt" plastik ved dette.
Mvh Lin, Vintagecrew.

Jeg havde bestilt en bluse og da jeg…

Jeg havde bestilt en bluse og da jeg ikke havde modtaget den efter en uge, ringede jeg til dem.
De fandt ud a' at der var sket en fejl, og for at rette op på fejlen tilbød de min en ekstra bluse efter eget ønske.
Det kan man kalde RIGTIG god service.

19 septembre 2022

Hej Christina.
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, trods der skete en fejl.
Vi håber du bliver glad for trøjerne.
Med venlig hilsen,
Lin, Vintagecrew

Virkelig god service

Virkelig god service - og flotte varer i god kvalitet.

1 septembre 2022

Hej,

Mange tak for din fine anmelde. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for at høre.

Lin Philippon, Vintagecrew.

Lækre produkter og virkelig god…

Lækre produkter og virkelig god service!!!

2 septembre 2022

Hej Heidi,
Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os!
Lin, VintageCrew.

Den er legit nok siden

Altså det var fin nok, siden er nem og finde ud af osv. Men leveringen.. den var sådan lidt øv. Bestilte 3 trøjer, da jeg modtager pakken får jeg kun 1 trøje, efter det kontakter jeg dem via e-mail, hvor der går 3-4 dage før de svare. Hvor de der efter sender en ny pakke med de 2 manglende trøjer. Men syntes service osv og alt andet var lige som det skulle være, har fået siden anbefalede af mine venner. De har altid sagt at siden virkede, det gør den også. Jeg var nok bare lige lidt uheldig. Men pyt..

Ellers go side, og kan klart anbefale den 🤘

8 août 2022

Hej Benjamin,

Det beklager vi meget! I forbindelse med leveringen af din ordre, har vores system fejlet og hele din ordre er altså ikke kommet frem til at starte med. Dog håber jeg at du er tilfreds med kompensationen vi fandt frem til.

Tak for din anmeldelse!

Lang forsendelse

Er tilfreds med varen, men det tog 5 dage at sende pakken afsted, så var helt i tvivl om min ordre var blevet glemt.

18 juillet 2022

Hej Iben,

Dejligt at du er tilfreds med varen! Vi beklager selvfølgelig den lidt længere leveringstid.

Hej Nadia,

Mange tak for de pæne ord! Det sætter vi stor pris på :)

Hans-Kristian, VintageCrew

God service og vildt flotte trøjer i…

God service og vildt flotte trøjer i god kvalitet

18 avril 2022

Hej Caroline,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord. Hvad kan vi gøre bedre, for at anmeldelsen ryger helt op på 5 stjerner?

Hans-Kristian, VintageCrew

Fremragende service på min reklamation

Fremragende service på min reklamation. Hurtig eksekvering og ny trøje. Andre online forretninger kunne lære en masse herfra.

4 avril 2022

Hej Karsen,

Tusind tak for de pæne ord - det gør os glade!

Fin kvalitet

Fin kvalitet.
Fik ikke den trøje jeg havde bestilt - på billedet ser den anderledes ud, end den jeg har fået leveret.

18 mars 2022

Hej Camilla,

Jeg beklager meget den oplevelse du har haft. Vi har leveret en forkert style til dig. Vi vil selvfølgelig finde en fair kompensation for denne fejl.

Rigtig go' dag :)