Aquanova Avis

1. Maison & jardin

Unique & high quality products, designed to help you create a luxurious bathroom and wellness environment.

Moyen

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Kwaliteit van de handdoeken zeer slecht

Kwaliteit van de handdoeken
Zeer teleurstellend . Wii hebben sinds 2 maanden handdoeken in gebruik van Aquanova en de handdoeken Vertonen nu al zeer aanzienlijke slijtage !
We wassen de handdoeken op 50c ( ze mogen op 60c) en ja ze gaan in de droger wat ook mag volgens de labels .
Onze was en droogmachine zijn van Siemens en ook pas 2 maanden in gebruik.
Na aanleiding van onze klacht komen zij met een voorstel van 40% korting op een volgende aankoop! Hier gaan we natuurlijk niet mee akkoord .

30 juin 2026

Update! netjes opgelost! Badmat beschadigd na wassen volgens waslabel

Update! na mij review mail ontvangen en netjes opgelost! Badmat wordt vervangen maar let dus op dat je deze niet in de wasmachine wast maar met de hand want dat zou zonde zijn van zo'n mooie en kostbare badmat!

Na het wassen volgens het was label van een badkamermat is deze helemaal uit elkaar gevallen en onherstelbaar te repareren. Mail gestuurd met foto's maar helaas nog steeds geen reactie.

17 janvier 2026

Beste,

Wat jammer om te horen dat de badmat beschadigd is geraakt na het wassen volgens het waslabel, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Graag willen we verduidelijken dat we inmiddels al per e-mail op je bericht hebben gereageerd en de foto’s goed hebben ontvangen. Op dit moment bekijken we je klacht verder en zullen we snel een gepaste oplossing aanbieden.

Tandenborstelhouder van steen

Tandenborstelhouder van steen, vergruist aan buitenzijde.
Elke dag liggen er stukje steen op de wastafel aan alle kanten van de houder laat het los. Slechte kwaliteit voor hoge prijs

16 octobre 2025

Beste,

Het is erg vervelend om te horen dat de tandenborstelhouder begint te vergruizen, dit is niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten.

We nemen klachten altijd zeer serieus en zoeken graag samen naar een gepaste oplossing. Hiervoor kan je contact opnemen met onze support via support@aquanova.com, zodat we je verder kunnen helpen.

Very disappointing quality of the…

Very disappointing quality of the towels. We were looking forward to the towels after seeing and trying them at the store, super soft to touch and feels nice. But after the first wash a lot of villi appeared. The towels absorb water poorly. Unfortunately getting rid of these after just few days of usage.

24 août 2025

Dear,

We are very sorry to hear that the towels did not meet your expectations. That's of course not the quality you should expect from Aquanova.

Sometimes new towels can initially absorb less well due to a protective finish applied during production. This can usually be solved by washing the towels a few times without fabric softener. We also recommend avoiding fabric softener in general, as it leaves a coating on the fibers and reduces absorbency. Washing with a little vinegar can also help to remove residues and improve absorbency.

If the problem persists after trying these steps, please contact us at support@aquanova.com, so we can look into this further and find a suitable solution for you.

VLOERWISSER ARVID ZWART

VLOERWISSER ARVID ZWART GEKOCHT 69,95 AQUA NOVA
BINNEN ENKELE KEREN GEBRUIK WAS DE ZWARTE LAK OP VERSCHILLENDE PLAATSEN BESCHADIGD.
mAIL NAAR KLANTENSERVICE GESTUURD MET FOTO EN FACTUUR. gEEN REACTIE OP GEHAD.
bIJ DEZE PRIJS VERWACHT JE MEER KWALITEIT EN SERVICE.

17 juillet 2025

Beste,

Dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet de ervaring die u van Aquanova mag verwachten. Wij nemen dit soort meldingen altijd serieus en willen dit graag verder voor u onderzoeken.

Zou u de klacht, samen met de foto’s en uw aankoopbewijs, willen sturen naar support@aquanova.com. Op die manier kunnen wij u zo goed en snel mogelijk verder helpen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

De handdoeken van Aquanova zijn niet…

De handdoeken van Aquanova zijn niet kleur echt en kregen al binnen 3 weken kleurverschillen.

30 mai 2025

Beste,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de kleurvastheid van onze handdoeken. Dat is natuurlijk niet de ervaring die u van Aquanova mag verwachten.

We krijgen doorgaans zeer weinig klachten over onze handdoeken, die tot de bestsellers van ons assortiment behoren. Daarom willen we deze situatie graag verder onderzoeken.

Zou u ons een e-mail kunnen sturen met enkele duidelijke foto's van de handdoeken, samen met uw aankoopgegevens (zoals aankoopdatum en winkel), naar support@aquanova.com? Op basis daarvan bekijken we uw klacht graag verder en zoeken we naar een gepaste oplossing.

Alvast bedankt!