Arcsteel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Kæmpe anbefaling af David og hans team herfra. Vi fik skræddersyet bordplader til det køkken vi drømte om, og det blev 1000 gange bedre end hvad vi have turde forstille os. Hans opmålings folk var... Voir plus

David og Co. spiller altid. Høj kvalitet, god kommunikation og nogle skide søde folk. Vores faste samarbejdspartner på stålbordplader mm. ✨💫✨

Hele processen fra første kontakt til det endelige resultat har været en utrolig positiv oplevelse. David, som vi fik kontakt til, er et meget serviceminded menneske, som har løsningshatten på hele t... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

30 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi kan klart anbefale Arcsteel

Vi kan klart anbefale Arcsteel. Vi brugte dem til vores nye stålbordplade i vores køkken og resultatet er blevet fantastisk. Det har været et godt forløb med klar kommunikation og overholdte aftaler.

16 septembre 2026

Klar anbefaling herfra!

Vi er fantastisk glade for vores køkkenbordplader. Vi havde fin kommunikation undervejs, hvilket kun gjorde processen mere rolig for os, og da pladerne blev leveret var der ikke en finger at sætte på slutproduktet. Klar anbefaling herfra :-)

8 septembre 2026

Vi kan ikke anbefale Arcsteel og David…

Vi kan ikke anbefale Arcsteel og David nok. Lige fra opmåling til mails frem og tilbage.😆👌 vi fik nogle bordplade som bare står 100%. Vores køkken er blevet langt bedre end vi havde håbet på. 1000 tak til David og team for det perfekte resultat 👍🏼👍🏼😎

11 septembre 2026

Kæmpe anbefaling af David og hans team…

Kæmpe anbefaling af David og hans team herfra.
Vi fik skræddersyet bordplader til det køkken vi drømte om, og det blev 1000 gange bedre end hvad vi have turde forstille os. Hans opmålings folk var hurtige, effektive og meget præcise. Og monteringen og levering af selve bordpladen gik gnidningsfrit.
Kommunikationen igennem hele processen har været klasse, på trods af sommerferie.
Hvis du drømmer om en smuk og lækker stål bordplade er det bare at tage fat i Arcsteel!!

19 août 2026

Køkken bordplade på mål

Vi skulle have en stål-køkkenbordplade og blev anbefalet Arcsteel via en ven der også havde brugt Arcsteel - og det er vi lykkelige over. Super kommunikation, meget serviceminded, fantastisk arbejde og effektive. Kan varmt anbefales! Kunne jeg give 6 stjerner, så havde de fået det!

20 août 2026

Fremragende stålbordplade til køkken.

Jeg kan stærkt anbefale Arc Steel. Vi fik monteret en stålbordplade som var skræddersyet til vores køkken, og er så glade for resultatet. David er meget professionel og super behagelig at arbejde med, og var rigtig god til at imødekomme vores ønsker.

Fra en meget glad kunde :)

28 août 2026

5 stjernet samarbejdspartner!

Vi hos Von Holmbäck har haft fornøjelsen af at samarbejde med Arc Steel på flere forskellige projekter – herunder blandt andet bordplader, værn og diverse specialtilpassede smedeopgaver.

Hver eneste gang har samarbejdet været en fornøjelse. Kvaliteten og håndværket er helt i top, og kommunikationen fungerer upåklageligt fra første dialog til det færdige resultat.

Arc Steel er professionelle, løsningsorienterede og til at stole på – præcis det, vi leder efter hos vores samarbejdspartnere.

En kæmpe anbefaling fra hele holdet hos Von Holmbäck!

21 août 2026

Serviceminded og flot håndværk

David er utroligt serviceminded, og vi har været meget glade for at få leveret bordplade af ham. Bordpladen vi har modtaget er super flot håndværk, og overgår alle forventninger vi havde. Kan kun anbefale at anvende Arc Steel!!

20 août 2026

Stor anbefaling af David og hans hold

Stor anbefaling af David og hans hold - virkelig flot arbejde, god pris og behageligt selskab! De hjalp endda med at nivellere min kogeplade og gav kolde forsyninger undervejs (selvom jeg ikke lavede andet end at stå og kigge på :D). Hvis man skal have lavet noget i stål, så ring til David!

5 août 2026

Hele processen fra første kontakt til…

Hele processen fra første kontakt til det endelige resultat har været en utrolig positiv oplevelse. David, som vi fik kontakt til, er et meget serviceminded menneske, som har løsningshatten på hele tiden.
Vi fik leveret en stål bordplade til køkken som blev monteret på stedet. Det indebar samling af to stykker med svejsning på stedet. Hvor utrolig det end lyder kan man ikke se hvor svejsningen var og resultatet er 'lige i skabet'

10 août 2026

Køkkenbordplade

Vi har fået leveret og monteret en bordplade i vores køkken af David og hans hold.

God kommunikation hele vejen igennem, og resultatet er mere end tilfredsstillende. Vi er meget glade og kan varmt anbefale ArcSteel.

15 avril 2026

Fantastisk håndværk og god service fra start til slut

Vi har fået lavet en bordplade med integreret vask samt en backsplash hos Arc Steel, og vi er simpelthen så glade for resultatet.

Håndværket er udført med stor præcision, og det færdige resultat er både utrolig smukt og i en kvalitet, der lever fuldt op til vores forventninger. Hele processen har været en fornøjelse – vi har oplevet en imødekommende og professionel service, god kommunikation og stor omhu for detaljerne.

Det er tydeligt, at David brænder for hans arbejde, og det afspejler sig i det flotte resultat. Vi kan kun give Arc Steel vores allerbedste anbefalinger og vil uden tvivl vælge dem igen.

25 juin 2026

Skarpt arbejde

David er imødekommende og professionel. Han lavede e køkkenbordplade på +10 meter som er blevet super flot, uden tegn på svejsning.

13 mai 2026

Professionelle hele vejen igennem

Professionelle hele vejen igennem – fra opmåling til montage.

Jeg bestilte en stålbordplade med en lidt vanskelig løsning, da den skulle passe præcist ind i en lysning. Hele processen blev håndteret professionelt og med stor omhu, lige fra opmåling til den endelige montering. ARC Steel tilbyder netop den type opmåling, fremstilling og montage, som var afgørende for mit projekt.
Selve bordpladen blev leveret i to dele, men efter sammensvejsningen er samlingen fuldstændig usynlig. Det var præcis det resultat, jeg havde håbet på, og finishen er imponerende. ARC Steel fremhæver selv deres fokus på skræddersyede løsninger og usynlige samlinger, og det levede de fuldt ud op til!

Mine varmeste anbefalinger herfra.

10 juin 2026