Vi er fantastisk glade for vores køkkenbordplader. Vi havde fin kommunikation undervejs, hvilket kun gjorde processen mere rolig for os, og da pladerne blev leveret var der ikke en finger at sætte på... Voir plus
Kæmpe anbefaling af David og hans team herfra. Vi fik skræddersyet bordplader til det køkken vi drømte om, og det blev 1000 gange bedre end hvad vi have turde forstille os. Hans opmålings folk var... Voir plus
David og Co. spiller altid. Høj kvalitet, god kommunikation og nogle skide søde folk. Vores faste samarbejdspartner på stålbordplader mm. ✨💫✨
Hele processen fra første kontakt til det endelige resultat har været en utrolig positiv oplevelse. David, som vi fik kontakt til, er et meget serviceminded menneske, som har løsningshatten på hele t... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Top service og kommunikation
Vi har været så glade for den service, som David har ydet for os ifm. vores nye køkkenbordplade. Tryg og transparent proces hele vejen igennem, og kommunikationen er i top. Ligesom produktet der også bare står knivskarpt. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af ham!
Vi har fået den flotteste bordplade
Vi har fået den flotteste bordplade, og udover det har David været både behagelig og professionel gennem hele forløbet.
Opmålingen blev foretaget, før højskabet og opvaskemaskinen var monteret. Desværre blev de efterfølgende installeret en smule længere fremme end resten af køkkenet, hvilket betød, at der manglede lidt overhæng ved opvaskemaskinen.
David kom dog tilbage, fjernede fuger og limninger og justerede bordpladen, så det hele passede perfekt. Virkelig god service og stil!
Sådan skal et forløb bare være!
Vi er simpelthen så glade for vores nye bordplade til køkkenet – den er blevet præcis, som vi håbede (måske endda bedre).
Fra første kontakt har David været professionel, imødekommende og helt igennem til at stole på. Der har været styr på tingene hele vejen, og man mærker tydeligt, at han går op i sit håndværk.
Resultatet taler næsten for sig selv: en bordplade i virkelig høj kvalitet, hvor der er kælet for detaljerne. Hele processen har været gnidningsfri, leveringstiden hurtig, og prisen fair.
Vi kan derfor kun give vores varmeste anbefaling – og ville uden tøven vælge David igen.
Elsker min nye stålbordplade
Min nye massive stålbordplade står så flot. – jeg er meget tilfreds. David er utrolig venlig og behagelig, lydhør, professionel og til at stole på. Resultatet er utrolig flot — især imponerende, fordi mit køkken har mange finurlige og ukurante hjørner og vinkler. Mine varmeste anbefalinger
ARC Steel har leveret meget flotte…
ARC Steel har leveret meget flotte stålbordplader til vores nybygget sommerhus (køkken og bryggers). Vi havde en rigtig god dialog med David fra Arc Steel. Han var fleksibel hele vejen igennem, venlig og kompetent. Vi gik med de input han havde og det endelige resultat blev meget flottere end vi kunne have forestillet os!
En ren fornøjelse med så professionelle fagfolk
Efter en kaotisk ombygningsproces med køkkenprojekt der var gået helt galt, kom David ind i slutfasen med venlighed og super professionalisme.
Processen med at bestille bordpladen (ink alle de små detaljer), opmåling og montering (ink fuldstændig usynlig samling) har været intet mindre end fejlfrit.
En ren fornøjelse med fagfolk, som både har overskud til at holde øje med de detaljer du som forbruger ikke er klar over er vigtige, kan kommunikere både om tidsplaner og aftaler - og så OGSÅ levere en et fejlfrit produkt.
Jeg kan varmt anbefale Arcsteel
Kontaktede David fra ARC og lige fra…
Kontaktede David fra ARC og lige fra begyndelsen har der været seriøs dialog, og David var meget professionel. Håndværket taler for sig selv og han er ekstrem perfektionist.

Super oplevelse
Dygtig og dermed et perfekt produkt som aftalt, og så gør det ikke noget at det er en sympatisk service oveni.
Det er billigt - taget i betragtning at de leverer med 100% ansvar for det færdige produkt. Kan klart anbefales vs. nogle af de større bordpladefabrikker.
Professionel, dygtig og hurtig
Super professionel, responsiv og dygtigt arbejde og håndværk. David leverede min køkkenbordplade både hurtigt, og til tiden. Han mødte desuden op igen efterfølgende, for at svejse et stykke på, der ikke kunne monteres i første omgang, pga. en fejl fra min side. Kan bestemt anbefale ARC steel, til andre der leder efter en flot bordplade i stål.

Virkelig kompetent
Virkelig kompetent! Dygtige og ærekære omkring deres fag. Meget tilfreds med hvad jeg har fået lavet og kan stærkt anbefale firmaet.
Alt gik som lovet, arbejdet såvel som økonomien i det.