Arcticlite Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Het apparaat voldoet totaal niet. Hele goedkope Chinese bagger zooi. Nooit intrappen mensen. Om het retour te zenden willen ze bij de service desk je totaal niet helpen en maken het extra moeilij... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Door de hitte bevangen dit apparaat gekocht Het is Chinese rommel Gelijk retour aangevraagd Eerst 25% korting Toen ik dat niet wilde zelfs 50 % korting Uiteindelijk een formulier ontvangen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bedrijf reageert niet. Ik ben al 6 dagen bezig met het zoeken naar contact, heb meerdere emails gestuurd maar er wordt niet gereageerd. Hoe kun je dan terugsturen waar je ontevreden over bent? Waard... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bedrijf reageert niet

Bedrijf reageert niet.
Ik ben al 6 dagen bezig met het zoeken naar contact, heb meerdere emails gestuurd maar er wordt niet gereageerd. Hoe kun je dan terugsturen waar je ontevreden over bent? Waardeloos bedrijf!

Noté 1 sur 5 étoiles

Het apparaat voldoet totaal niet.

Het apparaat voldoet totaal niet.
Hele goedkope Chinese bagger zooi.
Nooit intrappen mensen.
Om het retour te zenden willen ze bij de service desk je totaal niet helpen en maken het extra moeilijk met allerlei vage voorstellen over in eerste instantie 25% retour en later 50%.
Zeer gebrekkige service.
Voel me genaaid.

20 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit artic liet kopen!Door de hitte bevangen dit apparaat…

Door de hitte bevangen dit apparaat gekocht
Het is Chinese rommel
Gelijk retour aangevraagd
Eerst 25% korting
Toen ik dat niet wilde zelfs 50 % korting
Uiteindelijk een formulier ontvangen
Moet naar united kingdom, kon 30,55 aftikken voor de verzending
Nu maar hopen op geld terug.

20 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Allereerst 30 dagen onderweg.

Allereerst 30 dagen onderweg.
Dan ontvang je iets waarvan je schrikt. Een prul met een waarde van 7,50, waar je 99 euro voor betaald. Geleverd met een gescheurde behuizing. Puur bedrog!!

18 juillet 2026

Waardeloos materiaal.

Vandaag 2 mini airco's ontvangen van Arcticlite. Het lijkt wel slecht speelgoed. Kan de andere negatieve reviews alleen maar bevestigen.
Eens kijken of de Consumentenbond me verder kan helpen...

18 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalig ding de prijs van € 199.-…

Schandalig ding de prijs van € 199.- voor € 99.- dan denk je toch dat je een volwaardige airco besteld. Levering 3 weken. En dan komt het ding(getje) aan...kortom een klein apparaatje waar een ijsblokje in kan nou nou. Kortom een waardeloos Chinees prul. Niet bestellen bij Cosmo.nl

17 juillet 2026

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt. Twee besteld en 1 miserabel ding ontvangen. OPlichters!! Weg 179 euro!! Had al meteen afbesteld een paar uur later toen ik zag dat het bij Bol maar 50 euro was. Overigens ook slecht van Bol om zo'n product met misleidend gebruik te verkopen.

17 juillet 2026

Niet hier bestellen!

Ik heb de twee airco’s inmiddels ontvangen. Jeetje, wat ben ik geschrokken! Wat een slechte producten! Het zijn mini-dingetjes uit China, die werkelijk niks verkoelen, behalve de eerste 50 centimeter direct voor het apparaatje! En hier heb ik bijna 200 euro voor betaald! Dit is drop-shipping!

Op hun site zeggen ze dat ze op Trustpilot een 4,7 krijgen. Ik geloofde dat. Maar ik heb het nu (te laat) gecheckt, en helaas….. Ook dat ‘Product-Expert’, dat een recensie van het apparaat plaatst, klopt van geen kant: alle producten die zij als beste testen, zijn van hetzelfde bedrijf, Osmo.

Ik voel me bedrogen en wil mijn geld terug.

Niet kopen!!!!

Ik had ook 2 stuks besteld. Krijg er 1, en wat een aanfluiting. Stom inderdaad niet te onderzoeken en bij Bol te koop voor 1/3. Oplichters!!! Maar ik zal er alles aan doen mijn geld terug te krijgen.

Pure oplichting

Pure oplichting
Toestel is brol...is na een dag gebruiken al kapot.
De bestelling was heel lang onderweg...het product is niet wat ze laten uitschijnen.
Er is geen klantenservice.
Kortom ...grote oplichterij

15 juillet 2026

Een lachertje

Een lachertje. Een plastik Chinees ding ter grootte van een koffiekan. Doet niks. Heb ik 99 euro voor betaald, heel stom!

13 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Artictlite cooler van OSMO OPLICHTERS !!!

Artictlite cooler van OSMO Nooooooit aan beginnen, wat een oplichters! Het apparaat blaast een beetje en dat voor 85 euro ?? Een ventilator vd Action werkt 10000 x beter !!! Dit is Chinees plastc TEMU / Aliexpress rommel. Als ik dit had geweten ! De reviews op de site zijn valselijk. Retourzenden is een drama, moet retour naar Groot Brittannië op kosten van koper. Je krijgt voorstel om 50% vergoeding te ontvangen dan mag je de rommel housen. Ik had beter eerst de review bij trustpilot kunnen lezen dan was ik er met beide benen niet ingetrapt.

11 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Artikel is een verpakte variant op ventilator met waterbak. Retourneren is een halve dagtaak.

De ArcticLite is een ventilator met waterbak in mooie verpakking. Bovendien is het apparaat alleen geschikt voor (zeer) kleine ruimtes.
Het artikel is rechtstreeks uit China geleverd verpakt in een plastic zak.
Nadat deze ervaringen – de website is niet erg informatief – heb ik Klantenservice geschreven dat ik het artikel wilde retourneren. Door diverse medewerkers zijn mij kortingen aangeboden wanneer ik het wilde houden.
Het retourneren is bijzonder lastig (via papieren Word formulier; adres in UK).
Kortom: een Afrader (met hoofdletter A).

5 juillet 2026

Te mooi om waar te zijn

Te mooi om waar te zijn, belofte dat je op korte tijd een kleine kamer kunt afkoelen is zeer ver gezocht. de belofte maken ze niet waar en op de site krijg je dan 50% korting wat je nog meer betaald dan op amazon Ze geven aan dat er maar een paar exemplaren beschikbaar zijn maar dit is iedere keer zo. Bij problemen is er een contactcenter maar deze kan je op geen enkele manier bereiken. Jammer dat ik deze besteld heb met mijn gsm want mijn virusmelding op mijn pc meld aan voor gevaarlijke site. Dit is in ieder geval zo. Ik vind het zeer jammer, ik heb 1ster moeten delen want eigenlijk verdienen ze er GEEN enkele.

9 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb op 30 juni een Articlite besteld…

Ik heb op 30 juni een Articlite besteld en geannuleerd omdat ik vanwege een sterfgeval voorlopig naar hetbuitenland moet. Ik kreeg snel antwoord, maar annuleren is een gedoe, wel 7 keer een aanbieding gekregen voor een latere datum. Maar ik wil voor nu annuleren. En als ik dat zeg dan blijft het stil.

Uiteindelijk bevestiging van annulering en terugboeking. Keurig afgehandeld.

6 juillet 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus