Arctic Recovery Avis 722

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehør til et udenærket iskar - fik pakken med tilbehør men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk velvære. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm højere end mit tidligere bad. Super god følelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 5 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Manglende del-levering

Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange - det er bare en kuglehane, men det er jo lidt et princip nu - når man har bestilt noget. Hører ingenting.

16 janvier 2026

Absoluter scam

Absoluter scam. geld bezahlt und ware nicht erhalten. shop nicht mehr erreichbar und auch sonst meldet sich niemand mehr

15 février 2026

Intet svar på reklamation

Jeg købte et isbadekar i november og har i knap 3 uger forsøgt at få fat i firmaet, da det taber vand. Der er ikke en telefonnummer at ringe til så jeg har skrevet mails men har INTET hørt, så kan ikke anbefale at handle hos Arctic Recovery. Temmelig dårlig kundeservice.

13 février 2026

Lad være med at bestille noget fra Arctic Recovery

Lad være med at bestille noget fra denne virksomhed!!!
Jeg bestilte et isbad d.10.januar, men har endnu ikke modtaget det til trods for, at pengene er trukket fra min konto. Og nu skriver vi d.28.januar.
Jeg har skrevet flere rykkermails til Arctic Recovery, da der ikke findes noget telefonnummer, hvor de kan kontaktes - heller ikke, når man søger dem på De Gule Sider.
INGEN svar retur!!!
Jeg tænker, det desværre må være et fupfirma trods de gode anmeldelser her på Trustpilot!!!

28 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

købte et isbad som var utæt...

købte et isbad som var utæt...
kontaktede dem via mail, men fik ikke noget retur svar, så skrev en mail igen, som de så svarede på.

nu er der gået ca 8 uger siden jeg købte mit isbad, og der er ikke fundet en løsning endnu...

så kan absolut ikke anbefale at handle ved dem...

total mega dårlig service...

22 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg modtog lige før jul en pakke der…

Jeg modtog lige før jul en pakke der synligt havde været åben og tapet sammen. Der mangler tilmed diverse i pakken. Jeg skrev samme dag jeg afhentede den men fik intet svar. Jeg har skrevet 3 mails efterfølgende samt forsøgt kontakt via instagram uden held. Der er ikke oplyst et telefon nummer.

19 décembre 2025

Dårlig kundeservice

Jeg købte en dampsauna d. 28/11-2025. Saunaen kom lynhurtigt, men da jeg åbnede og samlede den var der et hul i ‘teltet’.
Jeg skrev en mail til deres kundesupport d. 3/12-2025 med problematikken men hørte ikke noget. Så forsøgte jeg at kontakte dem via hjemmesiden, igen uden held. Nu har jeg forsøgt at kontakte dem igen via mail og afventer svar.

Det er ikke god kundeservice i mine øjne.

1 janvier 2026

Piv ringe kundeservice

Købte en dampsauna i august og efter et par måneder gik dampenheden i stykker - de første to mail til deres kundeservice resulterede i er link hvor man kan købe en ny til reduceret pris....da jeg påpegede det har der været total silence fra deres kundeservice - det kan man åbenbart ikke bruge tid på. Et godt råd køb jeres produkter et andet sted. Det er piv ringe Ikke at ville håndtere reklamationerne

22 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nu er det anden gang jeg modtager et is…

Nu er det anden gang jeg modtager et is bad som er utæt både til vand og luft samt fjernbetjening ikke virker til saunaen jeg har skrevet til jer flere gange men I svarer ikke det er simpelthen for dårligt så spørgsmålet er om jeg skal køre helt til Randers til jeres lager og sætte tingene af der for at få pengene tilbage !!!!!

25 septembre 2025

PAS PÅ

PAS PÅ - som det også fremgår af mange andre nylige anmeldelser (bortset fra dem, de formentlig selv laver), at der INGEN kontakt med firmaet.
Jeg købte et isbad for et par måneder siden, og der var en utæthed. Jeg har sendt reklamation præcis, som de foreskriver pr mail med vedhæftede fotos osv.. Jeg hører intet! Jeg har nu skrevet 4 gange, og jeg gider ikke mere. Færdig som kunde her! Klar anbefaling om at holde jer langt væk fra dette firma.

27 novembre 2025

Fantastisk vinterbadekar

Bestilte mit Pro Prime Isbad Arctic Recovery™.
Hurtig svar og hurtig levering.
Samme dag jeg modtog blev det taget i brug.
Nem vejledning og hurtigt at sætte op.
Det står ude under halvtag og det er nemt at klikke låget af til brug og låget gør at der ikke kommer snavs i vandet.
Dejlig rumligt og fast i både vægge og låg efter oppustning.
Jeg er super glad for at have fået det så jeg ikke behøver at køre ud for at vinterbade.

10 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg deltog i Arctic Recoverys…

Jeg deltog i Arctic Recoverys rekruttering af 20 testpersoner til deres Pro Prime Isbad, men oplevelsen var desværre alt andet end professionel.

Efter at have svaret hurtigt på deres første mail, modtog jeg først rabatkoden mere end et døgn senere. I den mail stod, at der kun var 9 pladser tilbage – men uden nogen form for information om, at man skulle sidde “klar” ved computeren for overhovedet at få en reel chance.

Da jeg så forsøgte at bruge koden mindre end 3 timer efter modtagelsen, var den allerede ugyldig. Det virker meget uigennemsigtigt, at man beder folk melde sig til, men derefter sender koder ud til flere personer end der er pladser til, uden klare betingelser eller tidshorisont.

Jeg kontaktede dem for at høre, om der kunne findes en rimelig løsning – men uden imødekommenhed.

Alt i alt et useriøst og forvirrende forløb, der ikke giver tillid til virksomheden.

Køber naturligvis ved deres konkurrenter Polax fremadrettet selvom jeg havde foretrukket lokal handel.

16 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De har blokeret min mail

Efter min mail omkring jeg gerne vil se hvornår betingelserne de kan komme uden om at de ik vil dække en dårlig svejsning, så kommer alle mails retur. Jeg kan ik finde et nummer at kontakte dem på. Så nu kan jeg slet ik kommunikere med dem mere. Virkelig elendig service der render fra deres ansvar

4 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus