Modtog produkter der tydeligt var 2
Modtog produkter der tydeligt var 2. Sortering, kundeservice frasiger alt ansvar ved at sige det “unikke forskelle”.

Réponse de Studio Arhoj
Located in the heart of Copenhagen, Studio Arhoj is a Danish interior and design studio founded by Anders Arhøj. With a focus on keeping old craft alive the studio creates handmade products with full visibility, from our studio stores you can see our potters throwing at the wheel, glass blowers working in the hot shop and our glazing team decorating the various items we create.
Skindergade 7, st., 1159, Copenhagen, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Studio Arhoj
Kontaktede kundeservice med en lille fejl efter modtagelse af ordre. Må bare sige at kundeservicen var spot on. Hurtig svar og meget sød og hjælpsom.
Er meget glad for mine Mion kopper. Generelt bare flot design og nemt at handle på deres webshop.

Réponse de Studio Arhoj
Went in after running into it after lunch. Great ceramics. I rarely buy anything while traveling but just liked these. Simple, fun, cheerful. A whole lot of my current boring dishes will exit the kitchen to make room for these. Free shipping back to states when reach a threshold cost. Of course, once you start…I approx doubled threshold. Will add some additional cheer to eating.

Réponse de Studio Arhoj
Inden bestilling var jeg i kontakt med kundeservice for at være sikker på, hvilke størrelser krus jeg skulle bestille. Vejledningen var god, og jeg har fået de fineste krus hjem. De kom hurtigt, og de var pakket rigtigt godt ind. Det er ikke sidste gang, at jeg bestille produkter herfra.

Réponse de Studio Arhoj
Har nu bestilt gaver herfra et par gange og i god tid for at være sikker på varerne når frem i tiden. Og jeg må sige at jeg er positivt overrasket. Varerne er leveret indenfor 2-3 dage.
Det er mit indtryk at varerne sendes forsvarligt. Jeg pakker gavepapir udenom med det samme uden at åbne pakken for en sikkerheds skyld
Vi har endnu ikke haft behov for kontakt til kundeservice (7-9-13)

Wonderful products and fantastic customer service! Thank you Joe x

Réponse de Studio Arhoj
Wir haben den Shop durch Zufall in Kopenhagen entdeckt und sind begeistert von dem Konzept - wir haben für unsere Familien gleich die nächsten Geschenke eingekauft.
Wir konnten direkt vom Shop die Produktion ansehen, die freundlichen Mitarbeiter im Shop konnten uns alles erklären und unser Einkauf wurde super sicher für den Transport verpackt.
Wir freuen uns schon auf den nächsten Besuch.
Danke für das tolle Shopping Erlebnis!

Réponse de Studio Arhoj
Always a pleasure to shop at the colourful webstore! I have only experienced a high servicestandard and quick delivery times! I just love your universe and will continue to purchase your wonderful items! Thanks!

Réponse de Studio Arhoj
Wunderschöne Keramik, die große Auswahl hat man nur im firmeneigenen Shop.
Die Sachen waren liebevoll und stabil verpackt, es kam alles heil an und es gab eine kleine Zeichnung dazu :-)
Immer wieder gerne!

Réponse de Studio Arhoj
Compé un jarrón arcoiris de un bonito azul celeste y cuando llegó no se parecía en nada a la foto de la web, era amarillo. Les escribí para una devolución del producto, ya que no era lo que yo había comprado, y la única opción para el reembolso que me daban era devolver el jarrón, pero pagando yo los gastos de envío. No me parece justo, cuando el error es suyo. No lo recomiendo y no volvería a comprar.
----
Lo que quiero que quede muy claro, es que yo no estoy buscando un reembolso ni un trato de favor. Entiendo que las políticas de la empresa dicen que si quieres el reembolso de un producto porqué no te gusta, o te has equivocado, etc… debas correr con los gastos y que puede haber diferencias entre una foto y el producto.
Pero lo que no me parece normal, es que yo compre un objeto que no existe, porque yo compré un jarrón que en la web se veía azul celeste en su mayoría, y al cabo de unos días, me llega el pedido, y cuando lo abro veo que el jarrón es de color amarillo en su mayoría, me quedé sorprendida de lo diferente que eran los colores, a tal punto que pensé, ostras, ¿me he equivocado de producto? Cuando miro de nuevo en la web me aparecen las fotos nuevas que concuerdan con el producto que me ha llegado, un jarrón de color amarillo, no las que yo vi cuando compré el producto, pero cuando miro en el email y en la captura de pantalla que me hice al comprar el producto si que me aparecen las fotos del jarrón en color azul celeste.
Me pongo en contacto con vosotros y las únicas opciones que me dais, es un reembolso, siempre y cuanto yo pague los gastos de envío, o quedarme con el jarrón, que no me pega en ningún rincón de la casa porque yo he comprado un jarrón azul y no amarillo.
No es justo que cuando el problema es ocasionado por la empresa el consumidor el que tenga que correr con los gastos. Por lo que me mantengo en lo que he dicho que no volvería a comprar y que no me gusta como se ha gestionado las cosas.
-----
Confirmo que el reembolso se ha hecho sin tener que devolver el jarrón, estoy satisfecha de cómo se ha solucionado todo y voy a cambiar mi valoración.
Muchas gracias

Réponse de Studio Arhoj
Jeg har nu af to omgange bestilt fra Studio Arhojs webshop, og begge gange har det været sådan en god oplevelse!
Leveringstiden er pga. corona lidt længere, hvilket er fuldt forståeligt. Alligevel oplevede jeg ikke at vente meget mere end 3-4 dage på mine pakker.
Kopperne, som jeg bestilte begge gange, var enkeltvis pakket ind i både pap og bobleplast, og der var et sødt, håndtegnet og håndskrevet kort med begge gange.
Kopperne er virkelig fine, og på sin vis unikke pga. deres glasur.
Jeg handler her gerne igen, og har helt sikkert ikke købt det sidste fra Studio Arhoj :-)

Réponse de Studio Arhoj
Super fine kopper i god kvalitet. Havde en kop, hvis glasur revnede i bunden efter et par måneder. Skrev til dem på Instagram og blev tilbudt at komme ud og bytte den. God service.

Réponse de Studio Arhoj
Fik leveret fine produkter, som levede op til mine forventninger. Pakket forsvarligt ind i papir og bobleplast, og der var lagt et lille håndskrevet kort i pakken. Og en fin kundeservice, som svarede hurtigt på min e-mail.

Réponse de Studio Arhoj
Fantastiske produkter og fremragende service. Min ordre var fremme dagen efter bestilling, virkelig godt pakket ind og med en lille håndskrevet hilsen. Produkterne er skønne og fine og mon ikke jeg bestiller der fra igen engang! Kan klart anbefales.

Réponse de Studio Arhoj
En savoir plus sur les différents types d'avis.