Jeg købte en rygsæk til min nevø og han blev vældigt glad for den. Det gik også både hurtigt effektivt og smertefrit, med at bestille og modtage rygsækken -Og jeg oplever faktisk altid, at være mege... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ingen problemer her. Hurtig levering. Skal dog gøre opmærksom på at den pågældende vare er lille i størrelsen og det ville være dejligt hvis man kunne gøre opmærksom på det ved køb som nogle hjemmesi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fortjener mere end 5 stjerner. Pga en vares længere leveringstid, tilbød Army Star at sende de øvrige varer express, så vi kunne nå at får dem leveret inden vores ferie. Brilliant service. Det er før... Voir plus
L'entreprise a répondu
i forbindelse med levering af et par shorts der ikke passede så har der været en meget fin og hurtig opfølgning. En virkelig god service oplevelse
L'entreprise a répondu
ARMY STAR har Nordens største udvalg af armytøj, -gear, og armyvarer. Shoppen har alt i army-bukser, -jakker, t-shirts og army gear til rigtigt gode priser. Har du smag for army wear, er Army-Star.eu med garanti noget for dig.
Tagensvej 85C, 2200, København, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig service, og fin forpakning.
Let og overskuelig hjemmeside.

Købte Molecule shorts til min voksne søn. Han går i shortsene året rundt 👌
Varerne kom hurtigt 🤗

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Hurtig tilbagemelding fra kundeservice omkring spørgsmål til varen som jeg så kunne bestille. Varen kom dagen efter og levede fuldt op til det lovede.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Super god service. Fik købt en masse shorts som var for små. Ringede og snakkede med dem fik en super god samtale. Alt bliv sendt tilbage et par dage efter fik jeg mine penge igen.
Vil helt sikkert købe derfra igen og kigge mere ind i hvad de har af tøj
Tak for en god behandling

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Skuffende kvalitet af produktet - jeg er ikke sikker på at jeg kommer til at bruge dét jeg har købt.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Lækker skjorte i rigtig god kvalitet,
Hurtig levering så alt spiller 100%

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Troværdig nethandel og dansk!
Flyveroverall i god kraftig kvallitet.
Stribede t-shirt er gennemvævede
En rigtig god oplevelse!

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Pakken kom hurtigt hjem til mig og min vare var fin

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Min vare kom to dage efter. Desværre et nummer for stor. INGEN PROBLEMER - køb en ny med det samme og send den anden retur.
To dage efter stod jeg med den rigtige størrelse og pengene for den anden blev sat ind på min konto

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Hurtig levering og varen var som forventet. 😃

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Jeg kan godt lide at i skriver leveringstiden på hjemmesiden,de bestilte vare kom som lovet.

Réponse de ARMY STAR - Danmark
Ok kvalitet til en fair pris .. tænker jeg vender retur