ARMY STAR - Danmark Avis

1 360
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en rygsæk til min nevø og han blev vældigt glad for den. Det gik også både hurtigt effektivt og smertefrit, med at bestille og modtage rygsækken -Og jeg oplever faktisk altid, at være mege... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen problemer her. Hurtig levering. Skal dog gøre opmærksom på at den pågældende vare er lille i størrelsen og det ville være dejligt hvis man kunne gøre opmærksom på det ved køb som nogle hjemmesi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fortjener mere end 5 stjerner. Pga en vares længere leveringstid, tilbød Army Star at sende de øvrige varer express, så vi kunne nå at får dem leveret inden vores ferie. Brilliant service. Det er før... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

i forbindelse med levering af et par shorts der ikke passede så har der været en meget fin og hurtig opfølgning. En virkelig god service oplevelse

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour hommes
  2. Magasin de chapeaux et couvre-chefs
  3. Magasin de chasse
  4. Magasin de pêche
  5. Magasin de sacs et de valises
  6. Magasin de streetwear

Écrit par l'entreprise

ARMY STAR har Nordens største udvalg af armytøj, -gear, og armyvarer. Shoppen har alt i army-bukser, -jakker, t-shirts og army gear til rigtigt gode priser. Har du smag for army wear, er Army-Star.eu med garanti noget for dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Ligesom det skulle være

Ligesom det skulle være

12 juin 2026

Hej Mikael,

Tusinde tak for dit køb og din fine anmeldelse

Vi bliver altid glade når vi får en feedback som din. Hele 5 stjerner og alt der er som det skal være, så kan vi ikke ønske mere - Tak !

Vi håber du bliver glad for dine nye bukser - et rigtig godt valg til en god og slidstæk buks.

Dejligt du tog dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.

Linda

Meget tilfreds

fik de rigtige varer første gang, og modtog dem meget hurtigt. Meget tilfreds

12 juin 2026

Hej Frank,

Mange tak for din super gode anmeldelse - den er vi rigtig glad for.

Det glæder os meget at alt høre, at alt i processen fungerede optimalt, så både levering og produkter har levet op til din forventning.

Vi håber de nye bukser sidder lige som de skal og de vil bringe dig en masse glæde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse i forbindelse med dit køb - det sætter vi stor pris på, og håber du vil vende tilbage til os en anden god gang.

Linda

👋🏻 😁 Hej,

👋🏻 😁 Hej,

Jeg har modtaget pakken i dag. Rygsækken er rigtig flot, og jeg er meget glad for den. Alt er i fin orden.

Jeres kundeservice har været meget venlig, og forklaringen i e-mailen var god og let at forstå. Jeg accepterer situationen, og selvom pakken blev sendt lidt sent, er alt helt fint.

Det har været en god oplevelse at handle med jer, og jeg vil gerne sige tak for den gode service. 🫱🏻‍🫲🏼

Mange hilsner

Brian fra Vejle. ☀️☀️☀️

10 juin 2026

Hej Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Den er jeg er glad for at læse – især fordi jeg godt ved, at du havde håbet på hurtigere levering med GLS og den forgæves tur til pakkeshoppen.

Derfor betyder det meget, at du tog dig tid til at skrive tilbage, efter pakken var kommet frem, og at du nu er glad for rygsækken.
At du samlet set er tilfreds med din oplevelse og køb hos os, er derfor vi er her:-)

Tak fordi du handlede hos os – og rigtig god fornøjelse med rygsækken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine produkter og hurtig…

Super fine produkter og hurtig levering, kan varmt anbefales

8 juin 2026

Hej Erling

Mange tak for den gode anbefaling.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen.
Er der noget vi kan hjælpe med en anden gang, er du altid velkommen til at kigge forbi vores hjemmeside - og husk, du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Nemt,troværdigt,ærlig top…

Nemt,troværdigt,ærlig top kvalitet,kundeservice,aldrig problemer. Supergod firmapolitik som andre kunne lære meget af. Når det drejer sig om "militær" er der kun et sted at handle,his ARMY-STAR.

25 mai 2026

Hej Morten

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god og problemfri oplevelse hos os. Vi arbejder hver dag på at være en webshop, kunderne kan stole på – både når det gælder produkter, service og den måde vi håndterer tingene på.

Vi sætter stor pris på din opbakning og de 5 stjerner.

Noté 3 sur 5 étoiles

Der var lang leveringstid i forhold til…

Der var lang leveringstid i forhold til det er et dansk firma der skrev på deres hjemmeside at de havde lager i dk. Det var først da jeg skrev til dem efter en uges tid at bukserne pludselig var klar til afsendelse.

26 mai 2026

Hej Casper

Tak for din anmeldelse og for din feedback.

Jeg forstår godt, at ventetiden kan føles lang, når man forventer hurtigere levering fra en dansk webshop.

På den vare, du bestilte, var der oplyst en afsendelsestid på 5-8 hverdage, og ordren blev afsendt efter 5 hverdage. Afsendelsestiden vises, når man vælger produkt, farve, størrelse og antal, og den fremgår også i checkout samt på den ordrebekræftelse, vi sender efter bestilling.

Vi forsøger at gøre det tydeligt undervejs, men hvis det stadig kan gøres klarere, lytter vi naturligvis gerne til feedback.

Casper / Army Star

👍👍👍👍

Modtog jakken lynbørge efter at have lagt ordren.
Den er fed og jeg er glad.

28 mai 2026

Hej Thomas,

Jeg er glad for at alting spillede med bestilling, levering og produktet:-)

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Fortsat god dag

Super kvalitet

Super kvalitet. Super service. Jeg er glad 🌞👍

28 mai 2026

Hej Frank

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du både er glad for kvaliteten og den service, du har fået hos os. Vi sætter stor pris på at du handlede hos os – og at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rigtig god weekend

De holder det de lover

De holder det de lover, og service den bedste de svar på alt, levering hurtigt,

26 mai 2026

Hej

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Skønt at høre, at både levering og service har levet op til forventningerne. Vi gør os umage for at svare ordentligt og hjælpe, hvor vi kan.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det hele er gået fint..vender nok…

Det hele er gået fint..vender nok tilbage.

16 mai 2026

Hej Mette

Mange tak for dit input og fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det hele er gået fint. Jeg glæder mig til at servicere dig på et senere tidspunkt

Super butik

Overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og god kvalitet.

6 mai 2026

Hej Pernille

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede hjemmesiden som overskuelig, og at både levering og kvalitet levede op til forventningerne.

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen tilbage hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået mine vare hurtigst muligt og…

Har fået mine vare hurtigst muligt og modtaget gode service fra dem 👍👍

15 mai 2026

Hej Uffe,

Mange tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse - det betyder meget for os.

Har du spørgsmål eller er nysgerrig på at vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 88 27 67 87 - Man-Fre: 10.00-12.30 - 13.30-15.00

Jeg håber at vi kan servicere dig igen på et senere tidspunkt.

Fortsat god dag

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

15 mai 2026

Hej Frank,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Hurtigt og nemt – så bliver det næsten ikke bedre:-)
Tak fordi du tog dig tid til at skrive et par ord.

Fine støvler

Fine støvler. De godt nok i stykker i læderet, men blev byttet til nye uden udfordringer. Tror jeg skrev fredag og havde de nye mandag, så super godt gået.

4 mai 2026

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at støvlerne ikke var i orden første gang, men jeg er rigtig glad for at høre, at vi fik løst det hurtigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stort udvalg også i de større str

Stort udvalg også i de større str. Fødselsdagsgave i hus😊🎉

12 mai 2026

Hej Tabita,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det godt at høre, at du fandt en fødselsdagsgave hos os – og endda i den rigtige størrelse.
Vi prøver netop at have et stort udvalg, og er glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af størrelser, fra XXS og helt op til 10XL på udvalgte varer, så flere kan finde noget, der passer.

Håber gaven bliver taget rigtig godt imod.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og super venligt…

Gode produkter og super venligt personale!
Har handlet der før og gør det gerne igen

11 mai 2026

Hej Lasse,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og servicen. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Jeg sætter pris på, at du handler hos os, og du er altid velkommen tilbage. Og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe

Noté 5 sur 5 étoiles

Bælte tip top, virker efter hensigten.

26 avril 2026

Hej Danny,

Det er glad for at høre:-)

Måtte der være noget vi kan hjælpe med en anden gang, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Noté 4 sur 5 étoiles

ID Identity Pro Wear T-shirts

Mine ID Identity Pro Wear T-shirts er i en super kvalitet, med god pasform - jeg er meget tilfreds!
Men I må gerne blive lidt hurtigere til kommunikere og ekspedere købet.

4 mai 2026

Hej Ole Steen,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord T‑shirten – dejligt at hører, at du er tilfreds med både kvalitet og pasform. Den model har været en del af vores sortiment i noget der ligner et årti, og vi er stadig glade for at kunne tilbyde den.

Tak for din ærlige tilbagemelding om leveringstiden. Selvom din ordre blev afsendt inden for den oplyste afsendelsestid på 2-4 hverdage, kan vi sagtens forstå, at det kan føles lidt langsomt, når man gerne vil modtage sin bestilling. Vi gør løbende en indsats for at blive hurtigere og mere tydelige i vores kommunikation, så din feedback er værdifuld - tak.

Tak fordi du valgte at handle hos os – vi håber at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 5stk tank top men modtog…

Jeg bestilte 5stk tank top men modtog desværre en forkert, det gav ingen problemer, de sendte bare en ny og jeg kunne beholde den "ekstra" så har kun oplevet verdensklasse service 👍

24 avril 2026

Hej Stephan,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse, Stephan.
Jeg sætter stor pris på, at du har valgt at handle hos os, og det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det godt, så din feedback betyder meget for os.

Skulle du få brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Nemt og god service

Nemt og god service
Kom som aftalt

29 avril 2026

Hej Ole,

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og din oplevelse. Jeg håber du bliver glad for produkterne.

Jeg håber at vi kan hjælpe dig igen på et senere tidspunkt.

Ha' en fortsat god dag

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus