Arne Holm har de sidste 25 år været mit faste holdepunkt med hensyn til køb og salg af biler, privat og i mit firma. Arne er seriøs, effektiv og i det hele taget et bekendtskab værd - prøv det.
Altid godt service og jeg har altid været rigtig godt tilfreds. Jeg har købt mange biler, både Nye og brugte. Kender Arne Holm helt tilbage fra Tangholm i 2003. Både jeg, mine børn, forældre og svi... Voir plus
I november hjalp jeg min bror med at købe bil - Citroen C3. Fornemmede straks, at har var en ærlig og reel bilhandler. Bilen skulle til Citroen værksted pga. en lille mislyd. Min bror som bor i Haslev... Voir plus
Vi fandt vores drømmebil hos Arne Holm ApS. Vi kørte fra Fyn for at handle i Birkerød. Servicen var fantastisk. Arne er en virkelig behagelig person. Alting blev ordnet inklusiv en prøvetur på mindre... Voir plus
Opmærksomhed og opfølgning/kontakt
Vi købte en brugt Toyota Yaris sidst i sep.24, og vi fik en meget fin service, jeg har haft kontakt til Arne Holm adskillige gange, ikke pga der var problemer med bilen, den kører upåklageligt, men andre spørgsmål omkring bilen, jeg får altid et venligt og kompetent svar, Arne følger altid op på evt. spørgsmål/problemer omkring bilen, og det skal han have stor tak for.
Jeg vil på det varmeste anbefale Arne Holm ved skift eller køb af bil, der bliver udvist service ud over det almindelige. Tak for det. Annelise Lorentzen
Good service from my local mechanic
I bought the car back in October and at a fair price from Arne. He is quick responding on the phone, honest and gives you a familiar treatment which is to be appreciated.
Recently I went for a quick check on it and it was fast and easy.
Fantastisk god service ved bilkøb
Fantastisk god service ved bilkøb. Arne kom hjem til mig med bilen for en prøvetur (jeg var nyopereret). Arne svare hurtigt og beredvilligt på mobil og sms.
God service da der var en fejl der skulle udbedres. Fik lånebil i en hel måned, da det var hen over jul og nytår.