Fragus Group Avis 278

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

L'entreprise a répondu

Har nu brugt vores Fragus go safe complete electric 2 gange, det hele er forløbet gnidningsløst. Har startet med at ringe til Fragus og anmelde problemet, er begge gange blevet mødt af en yderst ve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Ostin auton ja siihen fraguksen lisäturvan. Isomman vian sattuessa saisin vain viedä auton huoltoon, MUTTA autosta pamahti seuraavanapäivänä kiertokangenlaakerit ja laakerisilput öljyn sekaan ja nyt t... Voir plus

1. Assurance auto
  2. Fournisseur de logiciels

Écrit par l'entreprise

Vi är specialister som tillför värdeskapande tjänster och produkter till fordonsbranschen genom att förutse, förenkla och säkerställa ekonomiska och funktionella fördelar för våra partners och deras kunder. Fragus är ledande på fordonsgarantier i Norden. Men vi är mer än så.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

278 avis

Trivelig samtale

Trivelig samtale, å raskt rasktsvar 😁👍

16 avril 2026

Hej,

Tusen tack för din recension. Fint att höra att vi har kunnat hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dig till oss på nytt, om oturen skulle vara framme.

god behandling

16 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Mange tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os.
Din feedback betyder virkelig meget for os 😊

Hold dere unna😡

15 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Hej, tack för att du tog dig tid att lämna feedback. Vi är ledsna att du känner så och skulle gärna vilja förstå vad som skett i ditt skadeärende. Vårt mål är att erbjuda bästa tänkbara service och en positiv upplevelse för alla våra kunder. Om du vill kan du gärna kontakta oss direkt på +47 63 97 42 00 1 så skall vi se vad som har skett i ditt ärende.

Réponse : Fragus Group

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at processen var både hurtig og enkel.
Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Fragus Group

Hurtig og præcis service.

Har startet med at ringe til Fragus og anmelde problemet, er begge gange blevet mødt af en yderst venlig og imødekommende medarbejder.
Der har meddelt at jeg skulle kontakte vores foretrukne mærkeværksted, derefter har værkstedet ordnet resten.
Kan ikke blive nemmere, er yderst tilfreds med Fragus.

8 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at dine oplevelser med vores service har været så positive.
Vi lægger stor vægt på at give en god og imødekommende kundekontakt samt sikre en enkel proces fra start til slut.
Det er dejligt at høre, at både dialogen med os og samarbejdet med værkstedet har fungeret godt.
Tak fordi du deler din oplevelse, det sætter vi stor pris på!

Effektiv hjælp

15 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en effektiv og god service. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og hurtigt for vores kunder.
Så din feedback betyder meget

Helt fantastisk! Anbefales😃

Fragus har hjulpet meg med både adblue utfordringer, feil på parkeringssensorer og nå til slutt fjærproblematikk på min Mercedes C300. Helt supert service og en god trygghet ved kjøp av bruktbil! Anbefales på det sterkeste!😃

14 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Hej, tack så mycket för dina fina ord och för att du väljer att rekommendera oss!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunnat hjälpa dig med olika utmaningar på din Mercedes C300. Om du behöver hjälp framöver eller har några frågor, tveka inte att höra av dig. Tack igen för ditt förtroende!

Väldigt nöjd med Fragus

Tecknade garantin när jag köpte en begagnad VW Tiguan i mars 2024. Fick problem med ett glödstift under 2025, och hela den reparationen togs av Fragus. Strax innan garantin gick ut nu i mars 2026 fick jag påpekande på en service att det var oljud i bakre differentialväxeln, och rekommenderades att byta den, vilket gjordes till en kostnad på ca 45 000 kr och Fragus tog denna kostnad. Allt utan självrisk. Är mycket nöjd.

1 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Tusen tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår fordonsgaranti. Din feedback betyder mycket för oss.
Med vänlig hälsning Fragus Group

Väldigt nöjd.

Ärligt talat kände jag mig lite lurad när jag köpte bilgarantin via bilföretaget i samband med bilköpet, på grund av tidigare dåliga erfarenheter av andra bilgarantier.
När det oförutsedda väl hände nämnde jag nästan lite uppgivet för bilverkstaden att jag hade garanti via Fragus och bad dem kolla om den överhuvudtaget täckte något.
Verkstaden kontaktade Fragus och redan samma dag fick de besked. Fragus täckte allt, vilket i mitt fall var saker som faktiskt stod i villkoren att garantin skulle täcka. Inga konstigheter och inga extra villkor.
Det var dessutom flera reparationer på olika delar av bilen, och Fragus täckte samtliga.
Fragus och bilverkstaden skötte hela hanteringen mellan sig, så jag behövde knappt göra något själv.
Jag kan bara säga tack till Fragus! I framtiden kommer jag definitivt att välja bilar med garanti från Fragus.

22 janvier 2026

Réponse : Fragus Group

Hej och tusen tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med hur garantin från Fragus fungerade för dig, speciellt med tanke på dina tidigare erfarenheter. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och har förtroende för vårt arbete, och det gläder oss att vi kunde hjälpa dig att få täckt de reparationer som behövdes.

Tack för att du valde oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Meget bra kundeopplevelse

Meget bra kundeopplevelse. Kommer til å anbefale dere til andre. 😃

30 mars 2026

Hej,

Tusen tack för din fina recension - det betyder mycket för oss! Vi blir väldigt glada att höra att du har fått en positiv upplevelse i kontakten med oss.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, uden problemer.

2 avril 2026

Réponse : Fragus Group

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og problemfri oplevelse 😊

Fragus Group Danmark

Hadde problemer med kjøleskap i…

Hadde problemer med kjøleskap i bobilen, verkstedet får ikke tak i deler, men fragus og Williams Caravan ordnet dette problem fritt 👍

2 avril 2026

Hej,

Tusen tack för din feedback! Det gläder oss att höra att du fått bästa tänkbara hjälp av oss och Williams Caravan - tveka inte att höra av dig om oturen skulle vara framme igen.

God service.

God service.

24 mars 2026

Réponse : Fragus Group

Mange tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service hele vejen igennem 😊.

Fragus Group Danmark

Vi har haft en fantastisk oplevelse med…

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Fragus! Vi blev anbefalet dem af vores forhandler, og de har hjulpet os hele to gange uden, at det har kostet os noget. Servicen har været både hurtig, professionel og virkelig imødekommende. Kan varmt anbefales! :-)

6 février 2026

Réponse : Fragus Group

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft så god en oplevelse med os, og at vi har kunnet hjælpe dig hurtigt og professionelt.

Din anbefaling betyder meget for os 😊