Jeg har handlet hos Aromateket flere ganger og er veldig fornøyd. De har et stort utvalg av produkter til gode priser, og varene blir sendt raskt. Kundeservicen er også veldig hyggelig og hjelpsom. En... Voir plus
Jeg begynte å handle hos Aromateket tidligere i år, og de har raskt blitt min faste leverandør av ingredienser til hudpleie. Etter flere bestillinger sitter jeg igjen med et svært godt inntrykk... Voir plus
Supert utvalg, og rask levering, meget hyggelig kundeservice, litt snodig at det så ut som de forventet tips når man skal betale i handleløsningen, men det var en midlertidig feil i løsningstemplatete... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aromateket var veldig raske å pakke bestillingen, god på å gi beskjed under hele prosessen og de pakket varene perfekt. De eteriske oljene jeg kjøpte hadde veldig god kvalitet og jeg ble veldig glad f... Voir plus
Demande des avis aux clients
God beskrivelse av produktet
God beskrivelse av produktet.
Kort ventetid på varen.
Godt innpakket.
leveres veldig fort og alt som inne…
leveres veldig fort og alt som inne stemmer+ hyggelig å få liten gave
Her finner du så mye nyttig og handel…
Her finner du så mye nyttig og handel til mitt bruk denne gangen er for hudpleie.
Er super fornøyd med handelen med både super rask forsendelse og gaveflaske av eterisk olje som kom med i pakka. Tusen takk!
Synes prisene er høye
Synes prisene er høye
Veldig merkelig at man ikke får rabattkoder når man bestillinger flere ganger. Har opplevd å få rabattkoder andre steder.

Rask og god levering
Rask og god levering, ikke noe tull,og kvalitets produkter.her kan du trygt handle

faast delivery
Fast delivery and items as shown in the images of your webpage, best quality .

Réponse de Aromateket
Fikk et personlig kort med bestillingen…
Fikk et personlig kort med bestillingen og to oljer gratis. Rask levering, veldig fornøyd og kommer til å bestille igjen

Rask levering
Rask levering. Ekstra stas å få tilsendt en hyggelig beskjed og ekstra gave med sendingen.
Veldig fornøyd!

Anbefales!!! 😍
Prisen, levering og ikke minst 2 ekstra eteriske oljer som gave INKLUDERT håndskrevet lapp som takk for handelen! Kommer ikke til å handle oljer noe annet sted! 🥰

Rask levering 😀
Gode produkter
Gode produkter som er behagelige å bruke. Mye utvalg av varer. Fornøyd med handel. Velkoms gaven var super søt og lukter amazing.

Réponse de Aromateket
Her skal jeg handle igjen!
Kjapp levering, gode produkter. Fikk et hyggelig og personlig skrevet kort med velkommen som ny kunde, og fin velkomstgave - uten at jeg forventet dette.
Alt er upåklagelig!
Veldig gode priser, veldig godt utvalg, veldig god kundeservice! Fikk feil vare i bestillingen min, dagen etter jeg sendte mail om det sendte Aromateket den varen jeg egentlig skulle ha, selvsagt uten noe ekstra kostnad. Foretrekker dette over at bedrifter bare krediterer for varen. 10/10🤩
Just great!!!!!!!!
Just great!!!!!!!!! I am really happy for products. One of them was a gift. It smells amazing. Nice short letter inside the package that I love. Quickly. I am sure that I will be buy some stuff in this shop ;-)
A.H.

Réponse de Aromateket
Perfekt quality of the products
Perfekt quality of the products !
Amazing customer service and communication!
Kundeservice og kvalitet på topp
En fantastisk flott butikk med en like fantastisk kundeservice.Jeg har fått en ny favoritt når jeg skal handle oljer og aroma relaterte varer.....anbefales på det sterkeste 👌🙂