Det tok litt tid før kundeservice svarte på min henvendelse og frykten for at jeg ble svindlet kom snikende... Takk til J&K Shop for hyggelige og imøtekommende svar og for en flott webbutikk !... Voir plus

L'entreprise a répondu

Sitter fremdeles og venter på varen jeg bestilte for over en måned siden... Fikk først en mail etter 5 dager om at det var ca. 4 ukers ventetid på produktet, selv om den stod merket som på... Voir plus

L'entreprise a répondu

Er sant å si,ikke sikker på om det er noe å klage på her. - Kunne kanskje være,at jeg begge gangene jeg har handlet,har fått en beklagelse etter en tid,om oppstått leveranseforsinkelse.Lurer da litt p... Voir plus

1. Magasin de produits de beauté
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Fournisseur de cosmétiques et de parfums
  4. Magasin de cosmétiques
  5. Magasin de produits capillaires
  6. Centre de bien-être

Écrit par l'entreprise

Velkommen til J&K Shop - Din ultimate nettbutikk for skjønnhet og velvære! Hos J&K Shop finner du et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter for både han og henne. Vi er stolte av å tilby et stort utvalg av kjente merkevarer innen hårpleie, sminke, hudpleie og parfyme, alt til konkurransedyktige priser. Vi vet hvor viktig det er å føle seg bra både innvendig og utvendig. Derfor har vi nøye kuratert vårt sortiment for å sikre at du alltid har tilgang til de beste produktene på markedet. Enten du er på jakt etter de nyeste skjønnhetstrendene, eller bare trenger påfyll av dine favorittprodukter, har vi noe for deg. Leter du etter den perfekte gaven? Vi har et bredt utvalg av gavepakker og spesialprodukter som garantert vil glede dine kjære. Våre gaveanbefalinger gjør det enkelt å finne den ideelle gaven til enhver anledning. Vi er dedikerte til å gi deg en førsteklasses shoppingopplevelse, med rask levering og fremragende kundeservice. Hos oss kan du handle trygt og enkelt, vel vitende om at vi alltid er her for å hjelpe deg med dine behov. Oppdag en verden av skjønnhet og velvære hos J&K Shop – din destinasjon for alt du trenger for å føle deg fantastisk.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Sitter fremdeles og venter på varen jeg…

Sitter fremdeles og venter på varen jeg bestilte for over en måned siden...

Fikk først en mail etter 5 dager om at det var ca. 4 ukers ventetid på produktet, selv om den stod merket som på lager på nettsiden.

Fikk så en ny mail dagen etter om at de jobber hardt for å få sendt meg varene, og at de forventer å ha de klar for levering innen et par dager.

Tok kontakt 20 dager etter og purret på disse "et par dager". Fikk på nytt beskjed om at det var estimert leveringstid på ca. 3-4 uker.

Det skal sies at jeg fikk tilbud om å bytte vare og 10% rabatt på bestillingen min, det er eneste grunn til at det ikke blir terningkast 1.

Men jeg sitter fremdeles etter 1 måned og 5 dager etter bestilling uten vare eller noen indikasjoner på at den er på vei...

30 avril 2026

Dere har en visjon om å bli ledende i…

27 avril 2026

Hei Siv,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar alle tilbakemeldinger på alvor.

For ordens skyld: kundeservice har besvart hver eneste e-post du har sendt oss, og bestillingen din er under aktiv behandling. J&K Shop er et registrert norsk selskap, så påstanden om svindel må vi saklig avvise.

Ta gjerne direkte kontakt på post@j-kshop.no, så fullfører vi saken sammen.

Mvh,

Long order delay

Hi, I placed an order on 17 February, and your website stated delivery within 3 days. So far, I have only received an order confirmation email and no shipping updates. I have tried contacting you by email but have not received a response. I waited for my order for months now

17 février 2026

Hei Brenda,

Takk for at du gir oss beskjed, og vi beklager virkelig opplevelsen du beskriver. Dette høres ikke ut som vår normale leveringstid, og vi ønsker å undersøke saken umiddelbart.

Vi klarer dessverre ikke å finne bestillingen din basert på informasjonen her. Kan du sende oss en e-post til alan@j-kshop.no
med fullt navn og ordrenummer, så prioriterer vi saken din og finner en løsning så raskt som mulig.

Vi setter pris på tålmodigheten din og ser frem til å hjelpe deg videre.

Alan
J&K Shop

Skulle lest trustpilot før jeg…

Skulle lest trustpilot før jeg bestilte. Ikke fått hverken varer eller svar.

20 mars 2026

Hei Kjersti,

Det er veldig beklagelig å høre at du verken har mottatt varen din eller fått svar fra oss. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha.

For at vi skal kunne hjelpe deg så raskt som mulig, trenger vi litt mer informasjon om hvilken bestilling det gjelder. Du kan gjerne sende oss ordrenummer eller ta kontakt med oss på e-post.

Vi svarer normalt innen 24 timer på alle henvendelser, men i enkelte tilfeller kan det dessverre oppstå forsinkelser.

Vi ønsker å finne en løsning for deg så raskt som mulig og setter stor pris på at du tar kontakt.

Hilsen
JK Shop

Promised 3-day delivery but nothing after 8 days

Very disappointing experience. The website clearly stated that delivery would take around 3 days, but it has now been more than 8 days and my order has still not even been shipped.
This is completely unacceptable. If a company cannot respect the delivery time they advertise, they should at least communicate with customers and explain the delay. Unfortunately, there has been no proper update or transparency.
At this point, I feel misled as a customer. I would not recommend ordering from here unless you are prepared to wait much longer than promised.

9 mars 2026

Réponse de J&K Shop

Hei, og takk for tilbakemeldingen. Vi beklager virkelig opplevelsen du beskriver. Leveringsforsinkelser kan dessverre oppstå i enkelte tilfeller, men vi forsøker alltid å informere kundene våre så raskt som mulig dersom noe blir forsinket.

Vi ønsker veldig gjerne å se nærmere på bestillingen din og finne ut hva som har skjedd. Ta kontakt med oss på post@j-kshop.no
med ordrenummeret ditt, så skal vi undersøke saken og gi deg en oppdatering så raskt som mulig.

Mvh
J&K Shop

Utsolgt vare som ikke er oppdatert

Virker som nettsiden er dårlig oppdatert, bestilte en vare. Så får jeg mail senere på at det er utsolgt. Useriøst. Spent på hvordan det blir med betaling/Klarna osv nå.

3 mars 2026

Hei Christine

Beklager virkelig opplevelsen du hadde. Dette skyldtes en feil i lagerstatusen på nettsiden, og vi forstår godt at dette oppleves frustrerende.

Feilen er nå rettet opp. Bestillingen din er kansellert, og vi har også sendt melding til Klarna slik at betalingen ikke blir belastet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål, så hjelper vi deg gjerne videre.

Long delay

I have emailed so many times, but always the same answer; sorry for the delay. It has been 6 weeks and my package is still not on his way ?! Do not order if you want a package on time (or at all)

27 janvier 2026

Réponse de J&K Shop

We are truly sorry to hear about your experience. This is not the level of service we aim to provide, and we completely understand your frustration after waiting this long.

A delay of six weeks is not acceptable, and we sincerely apologize for the inconvenience this has caused you. Please send us your order number via email at post@j-kshop.no so we can investigate your case immediately and provide a clear update. If the parcel has been delayed beyond recovery, we will of course arrange a replacement or a refund without delay.

We appreciate you bringing this to our attention and giving us the opportunity to resolve it properly.

Kind regards,

Reklame

Handler du fra dem så får du reklame som en kjønnssykdom

19 février 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi sender kun markedsføring til kunder som har samtykket til dette. Dersom du mottar e-post fra oss og ikke ønsker flere utsendelser, kan du enkelt melde deg av ved å klikke på «Avmeld»-lenken nederst i e-posten.

Skulle du oppleve problemer med avmelding, er du velkommen til å kontakte oss direkte, så hjelper vi deg umiddelbart.

JK Shop AS

Har nå ventet tre måneder på varen min…

Har nå ventet tre måneder på varen min og får bare automatisk svar på mine to siste e poster. Har krevd refundert beløp, men ingen respons å få

19 février 2026

Hei Fredrik,

Vi beklager at du har opplevd dette som frustrerende.

Ifølge våre systemer ble bestillingen kansellert tidligere i prosessen, og saken ble derfor avsluttet hos oss. Det er årsaken til at du ikke har mottatt ytterligere oppfølging.

Dersom det er noe som ikke stemmer, eller du fortsatt mangler refusjon, ber vi deg ta direkte kontakt med oss på post@j-kshop.no
med ordrenummer, så undersøker vi saken umiddelbart.

Vi ønsker selvfølgelig å rydde opp dersom det har oppstått en misforståelse.

Helt utrolig dårlig kundebehandling

Helt utrolig dårlig kundebehandling, etter 2,5 uke fikk jeg beskjed om at pakka var litt forsinket og jeg ville få beskjed om 1-2 dager om pakka, nå har det gått 4 dager til og ingenting har skjedd. Godt jeg har betalt med Klarna. Dette gidder jeg ikke mer.

13 février 2026

Hei Heidi,

Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt. Dette er ikke den standarden vi ønsker å levere.

Forsinkelsen skyldes en uforutsett situasjon hos transportør, og vi følger saken tett for å få pakken levert så raskt som mulig. Målet vårt er at du skal motta den i løpet av denne uken.

Vi forstår godt at ventetiden har vært frustrerende, spesielt når du først fikk beskjed om kortere behandlingstid. Takk for at du gir oss beskjed, det hjelper oss å forbedre rutinene våre.

Ta gjerne direkte kontakt med oss på e-post slik at vi kan følge deg opp personlig og sikre at dette blir løst på en god måte.

Order

Hello, I placed an order on 3 February and your website stated delivery within 3 days. So far, I have only received an order confirmation email and no shipping update. I’ve tried contacting you by email and phone with no response, and my number now appears to be blocked.

3 février 2026

Hei,

Takk for at du tar kontakt og gjør oss oppmerksomme på dette. Vi er på saken.

Vi ser at vi har mottatt en e post fra deg i dag kl. 07.00, og at du også har fått en automatisk bekreftelse fra oss om at henvendelsen din vil bli besvart innen 24 timer. Vi følger denne rutinen for å sikre grundig og korrekt oppfølging.

Når det gjelder telefon, kan vi per nå ikke se noen registrerte anrop fra ditt nummer i vår anropslogg. Det betyr likevel ikke at vi ikke ønsker dialog, og vi beklager dersom du har opplevd det slik.

Vi svarer nå på e posten din straks med en konkret oppdatering på ordren og videre fremdrift.

Takk for tålmodigheten, vi følger opp dette til saken er løst.

J&K Shop AS

Ingen leveranse

Svarer ikke på e-post, svarer ikke på tlf +47 908 00 086. Bestilt, kun fått bekreftelse på bestilling

3 février 2026

Hei Roy,
takk for tilbakemeldingen, og beklager at du ikke fikk tak i oss på e-post eller telefon. Vi har dessverre hatt noen tekniske utfordringer, men dette er nå løst.

Når det gjelder bestillingen din, ser jeg at den er planlagt sendt i løpet av morgendagen. Beklager forsinkelsen, og takk for tålmodigheten.

JK Shop

Ordered products weeks ago and haven’t…

Ordered products weeks ago and haven’t received it yet. Horrible service stay away from it.

25 novembre 2025

Réponse de J&K Shop

Hei, og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Vi beklager forsinkelsen og forstår frustrasjonen din fullt ut. Vi jobber aktivt med å få produktet sendt til deg så raskt som mulig, og har allerede vært i direkte kontakt på e-post for å forklare årsaken til forsinkelsen.

Dette er ikke opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha, og vi tar situasjonen på største alvor. Når varen er levert, håper vi selvfølgelig at du vil vurdere opplevelsen på nytt — men viktigst for oss nå er at du mottar produktet og blir fornøyd.

Hvis du skulle ha flere spørsmål eller trenger videre hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er her for å løse det.

J&K Shop

Venter fortsatt på min vare

Venter fortsatt på min vare, det tok unormalt laaang tid. Ingen erfaring ut over det. Mvh Siri

21 novembre 2025

Réponse de J&K Shop

Beklager så mye for den unormale ventetiden, dette er selvsagt ikke slik det skal være hos oss. Vi har hatt en forsinkelse hos produsenten, som dessverre påvirket enkelte bestillinger, men dette er nå fulgt opp for å unngå lignende situasjoner fremover.

Bestillingen din er på vei, og vi følger den tett helt til den er levert.
Ta gjerne kontakt direkte med oss hvis du ønsker mer detaljert status – vi hjelper deg gjerne.

Takk for tålmodigheten, og beklager igjen for ulempene dette har medført.

J&K Shop Kundeservice