Personalen är så otroligt trevlig o tillmötesgående mot sina kunder. Alltid väldigt snabba att återkomma efter att man kontaktat dem. Väldigt mån om att deras kunder ska vara nöjda o lyhörda för kunde... Voir plus
Extremt snabb leverans! Kommer att utvärdera produkten men hittills verkar det stämma med beskrivningen mkt bra!
På aromexperten.se har vi noggrant utformat ett sortiment av naturliga och lagliga växtbaserade alternativ. Dessa växter har länge använts i traditionella sammanhang för sina unika naturliga egenskaper. Därför har vi fokuserat på att erbjuda de bästa alternativen för dig som söker växtbaserade produkter av hög kvalitet. Alla våra produkter är noggrant utvalda, kvalitetstestade och framställda under hållbara och etiska förhållanden. Utöver våra växtbaserade alternativ hittar du även ett brett utbud av aromatiska oljor, torkade blommor och aroma diffusers – perfekta för dig som vill skapa en avslappnande och naturlig atmosfär i din vardag. Upptäck vårt sortiment och låt naturens kraft bli en del av din rutin!
Box 56, 56422, Bankeryd, Suède
Extremt snabb leverans!

Réponse de Aromexperten
God kvalite, snabb levererans, ok priser. Jag kan inte begära mer. Tack o lov för butiker som dessa!

Réponse de Aromexperten
jag tyckte kratomet funkade bra för mej sen gör dom det olagligt och det kommer en sämre kopia , så jag är inte sur på er för det men jag skulle verkligen vilja ha den glasburk med kork lock med kratom som jag fick innan dom förstörde igen, annars är ni ju snabba och bra på alla sätt

Réponse de Aromexperten
Väldigt bra kundservice och snabba leveranser samt stabila produkter

Réponse de Aromexperten
Hög kvalitet och mycket snabb leverans. Produkten är även mycket väl förpackat utan att överdriva med pack material.

Réponse de Aromexperten
Som vanligt var det snabb leverans och tyckte kvalitén var bra.

Réponse de Aromexperten
I feel that they have good intentions, but most of their herbs have no effect.
I think it might have to do with the batches?
Because the previous half year, I got slightly more effect from their stuff, but last time I ordered it was non-existent.
I can feel a small, barely noticeable effect compared to the last time.
But, I appreciate their work and that customer service is nice.
I also miss the Akuamma seeds. That was their best product by miles.

Réponse de Aromexperten
Snabba leveranser! Bra produkter! Har inte behövt ha kontakt med kundtjänst än så kan inte säga så mycket om de, men det är väl positivt!

Réponse de Aromexperten
Tack vare ett dynamiskt och intressant sortiment har jag återkommit som kund. Rekommenderar alla som har ett intresse för vad naturen kan innehålla och erbjuda att ta en titt på Aromexpertens utbud för inspiration. Har fått snabb service varje gång.

Réponse de Aromexperten
Det kan inte bli bättre än så här! En fantastisk upplevelse och känsla!

Réponse de Aromexperten
Jag fick leverans inom 24h efter jag beställt, varorna var väldigt bra förpackad i smidiga påsar som är återförslutningsbara. Allting har fungerat felfritt, kan inte mer än rekommendera företaget.

Réponse de Aromexperten
Snabb leverans och högklassig produkt. Mycket nöjd med upplevelsen. Kan rekommendera Aromexperten!

Réponse de Aromexperten
En savoir plus sur les différents types d'avis.