Riktigt bra produkter, bra service och snabba leveranser. Har kört med CBD sleep olja 10 % nu i ett par dagar och den funkar perfekt, 2-3 droppar 1 timme innan man lägger sig och man sover som e... Voir plus

1. Herboristerie
  2. Magasin d'aromathérapie

Välkommen till HerbMaestro, din plats för högkvalitativa och autentiska hampa produkter. Vi är glada över att få hjälpa dig hitta det perfekta valet för dig. Med vår breda produktlinje, kan du känna dig trygg med att hitta något som passar just dig. Kika in vårt utbud. Vi levererar alltid paket diskret, spårbart och med snabb leverans inom Sverige. Vårt dedikerade team packar och skickar beställningar innan kl 14:00 under vardagar, vilket innebär att du kan lita på att din order snabbt och säkert når dig. Våra CBD oljor är THC-fria. CBD-produkter som säljs av oss är inte till för att bota, behandla eller förebygga sjukdomar & säljs i aromatiska syften!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

49 avis

Ńär jag fick hem leveransen så…

Ńär jag fick hem leveransen så fungerade den inte..

8 octobre 2024
Logo de HerbMaestro

Réponse de HerbMaestro

Hej Linus, är det Vapsen du syftar på?

isåfall klickar du 3-5 gånger på knappen för att tända den.

Med vänlig hälsning, Herbmaestro

Smärtlindring på hög nivå

Vill bara tala om att kvaliten/verkan på varorna är superbra. Jag har en make som är opererad 2ggr för diskbråck och har även en inoperabel skada högt upp i nacken med nerver inklämda. Han använder era produkter dagligen och kan därför fungera pådaglig basis.

9 octobre 2024

Bästa CDB oljan jag någonsin provat

Bästa CDB oljan jag någonsin provat. Jag har provat många olika men denna är den bästa. Använder den för migrän och magkatarr och jag har slutat helt med min migrän medecin. Denna CDB olja har förvandlat mitt liv totalt

21 septembre 2024

Vet inget om produkterna

Vet inget om produkterna, ställde frågan:
"Tittar på Cannashock Magic Mushroom Shot och undrar hur den kan vara en shot, samtidigt som ni inte rekommenderar att de intas?
Ser att flera av era produkter, står det samma sak ..? "
Får till svar: "Produkter vi säljer säljs i dekorationssyfte Med vänlig hälsning, Herbmaestro 17:26"
Luktar görskumt!!!
Vad sysslar de med, jag frågade om de skojade, men fick "Tyvärr inte, något mer vi kan hjälpa dig med?
Med vänlig hälsning, Herbmaestro"
Verkligen pålitligt!

14 août 2024
Avis spontané

Var försiktiga

De har inte ett annat betalningssätt än kort betalning, jag beställde en produkt och fick massa mejl angående att produkten blivit skickad och levererad men när jag pratar med leverantören så har produkten aldrig ens lämnat företaget. Jag vill bara varna då detta företaget inte levererar eran beställning.

8 août 2024
Avis spontané
Logo de HerbMaestro

Réponse de HerbMaestro

Hej Taleb, vi beklagar för försening då produkten du beställde inte fanns i lager, din produkt har blivit skickad idag & är framme hos dig imorgon.

Med vänlig hälsning, Herbmaestro