1. Magasin d'aromathérapie
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Fournisseur d'arômes et de parfums

Arominest - För en Bättre Atmosfär Hemma Välkommen till Arominest, din källa för handgjorda sten diffusers, naturliga eteriska oljor, doftpinnar och doftljus. Vi är dedikerade till att erbjuda de bästa dofterna för ditt hem, skapade med kärlek och omsorg för att förhöja din boendemiljö. Våra produkter är noggrant utvalda och tillverkade för att garantera högsta kvalitet och renhet. Upptäck hur våra naturliga dofter kan förvandla ditt hem till en fristad av lugn och välbefinnande. Välj Arominest för en bättre atmosfär och en doftupplevelse utöver det vanliga.

4,2

Bien

Kundservice i världsklass

Jag beställde en trådlös diffuser och några olika oljor. Diffusern var tyvärr sönder, batteriet uppenbarligen, men deras kundtjänst var verkligen världsbäst! Jag skickade ett mail sent på kvällen och redan tidig morgon fick jag svar! Och dagen efter fick jag en ny diffuser som funkar perfekt och är superfin! Oljorna är helt magiska och det luktar helt underbart i huset. Det här företaget vet verkligen hur viktigt det är med bra kundservice. Ett av de bästa och snabbaste företag jag beställt ifrån!

21 août 2025

Nu luktar huset nystädat jämnt dessutom en snygg inredningsdetalj.

Nu luktar huset nystädat jämnt och inte nog med det det vissa oljor dvs dofter som det blir till har en effekt på vår hjärna. Jag somnar så mycket lättare och känner mindre oro av tex lavendel. Dessutom undrar vänner vad det är som luktar så gott. Ett stort plus är så klart att det är en snygg intedninhsdetalj. Snabba svar vid mailkontakt.

1 juin 2025

Underbara dofter

Enkelt att beställa, snabb leverans och alldeles underbara dofter!
Har beställt både eterisk som ”parfym” och olja till min diffuser.
Man kan nästan tro att jag städar och tvättar dygnet runt; så gott doftar det hos mig!

26 mai 2025

Supernöjd!

Hjälpsam kundservice och supersnabb leverans - beställde söndag kväll och tisdag fm stod paketet utanför dörren. Nu doftar det ljuvligt av nytvättat, lavendel och citrus. Sååå nöjd!

25 février 2025