Banner for Panduro

Panduro Avis 15 575

4,5

Den första försändelsen var dåligt packad i en kartong som var helt fel storlek, knappt höll ihop och dessutom var trasig när den nådde fram till mig. Fick en ersättningsvara utan problem, men då var... Voir plus

Besökte Panduro på Aseccs Jönköping. Alltid lika trevlig personal. Trots att produkten inte fanns i butiken kunde personalen visa mig alternativen i nätbutiken. Hon erbjöd sig att beställa hem men jag... Voir plus

Fick mycket bra rådgivning från personalen i butiken. Vänlig och engagerad. Jag fick till och med testa ett par tre olika verktyg och kunde se direkt vilket av dem som skulle ge bäst resultat för det... Voir plus

Jeg blev bare glad da jeg kunne købe noget, jeg ellers havde fået at vide i ikke ville sælge mere, da jeg var i jeres fysiske butik i Hørsholm. Så det gjorde mig glad.

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Magasin de matériel artistique
  3. Magasin de tricot
  4. Magasin de stylos

À propos de Panduro

Panduro makes the world more creative, sustainable, and fun!

When you want to paint & draw, sew & knit, create & decorate, make jewelry & accessories, refurnish & refurbish, or simply just spend memorable quality time with your family and friends, always feel most welcome to visit us at panduro.com or in one of our many stores. With more than 15.000 articles in our assortment you will always find something for everyone!

Our customer club "We are Panduro" is the natural place for all our members; professional artists as well as all hobby creators. This is where you find the best available offers of a large variety of the most popular brands, helpful tips & tricks, new ideas, lots of inspiration, and last but not least the very latest trends in every season and holiday of the year!

Welcome to be a part of our creative and mindful world of arts & crafts! Let´s have fun together!

Follow us for inspiration

E-mail: customercare@panduro.no
Phone: 69 36 45 00

Panduro

Since 1954
Panduro has been active in Scandinavian hobby & crafts since 1954.
More than 15.000 articles
We offer a total assortment that includes everything required for anyone who loves to create with their hands.
365 day return policy
Members of We are Panduro have 365 days full returns.
Free shipping
We offer free shipping for orders over 599SEK/NOK & 399DKK

4,5

16 k avis

Trevlig personal och fin butik.

Trevlig personal och fin butik.

24 mars 2026

Hej Anna,

Vi är glada att du uppskattade vår personal och butik! Tack för din fina återkoppling.

Snabb leverans

Snabb leverans. Bra acrylfärger.

24 mars 2026

Hej Irene,

Vi är glada att du är nöjd med den snabba leveransen och akrylfärgerna. Tack för din återkoppling!

Panduros Customer Care

Hurtig levering og meget godt produkt

Hurtig levering og mange flotte ting i jeres butik

Réponse : Panduro

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produkterne. Og hvor er det dejligt, at du også synes, vi har mange flotte ting i butikken.

Vi håber at se dig igen snart!

Enkelt beställa vran och & så var det…

Enkelt beställa vran och & så var det smidigt att välja på vilket sätt den skulle levereras

1 décembre 2025

Hej Saga,

Vi är glada att höra att det var enkelt att beställa och att du uppskattade de smidiga leveransalternativen. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss!

En god oplevelse

En god oplevelse

Réponse : Panduro

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Jag finner alltid något för att…

Jag finner alltid något för att tillfredsställa min skapar-lusta! Skönhet skapad med bladsilver eller små öglor eller vad nu må finna...

Hej John,

Vi är glada att du hittar inspiration för din kreativitet hos oss! Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse och dina fynd.

Panduros Customer Care

Jag köpte färg som jag skulle använda…

Jag köpte färg som jag skulle använda och det har fungerat klockrent, leveransen var snabb och det gick smidigt att betala

Hej Madelene,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att färgen fungerade bra och att leveransen och betalningen gick smidigt. Vi uppskattar din återkoppling!

Verktyget motsvarade mina…

Verktyget motsvarade mina förväntningar...snabb leverans och prisvärt!

Hej Mona,

Vi är glada att verktyget motsvarade dina förväntningar. Tack för din återkoppling!

Okay grejer och snabb leverans

Okay grejer och snabb leverans

Hej Edith,

Vi är glada att du är nöjd med varorna. Tack för din återkoppling!

Panduros Customer Care

Jeg blev bare glad da jeg kunne købe…

23 mars 2026

Réponse : Panduro

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre!

Hvor er det dejligt, at du alligevel kunne finde og købe varen hos os, selvom du havde fået anden besked i butikken i Hørsholm. Vi forstår godt, at det må have været en positiv overraskelse.

Färgen

Bra varor.. lite dyra kanske i sig.. ger bra färg av de jag köpte.

23 mars 2026

Hej Maija,

Vi är glada att varorna gav bra färg! Vi uppskattar din recension.