Stella was very nice from the beginning which made the experience more pleasant. She was patient and thorough and showed care for her patients.
Lisez les avis des autres
De er virkelig gode og kompetente, det er altid en fornøjelse at få ordnet tænder hos Aros Tandlægerne, og der er også mulighed for parkering. Helt klart en anbefaling herfra.
Tandlægen er fagligt dygtig, og hendes professionalisme og ro gør, at man slapper helt af i tandlægestolen. Hun er altid i godt humør, er meget effektiv, og man har indtryk af, at hun er glad for s... Voir plus
7 stjerner ud af de 5 mulige stjerner! Efter endt tandlæge behandling v/ Adam Sommer Friland - må vi gå udenfor "rammen" 👍på min mands vegne. Behandlingen er afsluttet, hvor det lykkedes at genop... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
God behandling
Adam er en god og dygtig tandlæge. Godt til at forklare tingene så de forståes.
Jeg har også været ved flere tandplejere på stedet og syntes at de alle virker imødekommende og dygtige.
Jeg har indtryk af at der bliver brugt de nyeste metoder som også kommer mig som patient til gavn.
Dygtig tandlæge - dårlig skiltning til p-plads
Super sød tandlæge og nem fjernelse af tand. Meget blot og informativt. Det er dog lidt stressende med parkering. Det er dårligt skiltet inde i P-hus og der er ikke mange pladser at vælge imellem (tandlægernes)
Bente er en mega dygtig tandlæge og…
Bente er en mega dygtig tandlæge og Rikke klinikassistent også.
Føler mig trygt i gode hænder hos Aros Tandlægerne
Jeg har været her til både rutinetjek og større behandlinger, og personalet er altid kompetente, venlige og informative. Man går fra tandlægen med en god følelse af at være lyttet til, forstået og korrekt vejledt. Alt foregår i et roligt tempo, så man føler sig tryg og behandlet på bedste vis.
Kan varmt anbefales til alle, der vil have en tandlæge, hvor man føler sig tryg fra start til slut!
De varmeste anbefalinger
Jeg er ikke den nemmeste patient, men hos tandlæge Pernille føler jeg mig altid rolig. Meget blid og kompetent – jeg kan virkelig anbefale hende.
Virkelig sød klinikassistent og grundig…
Virkelig sød klinikassistent og grundig rensning!
Jeg får altid en super god behandling.
Jeg får altid en super god behandling.
Vibeke er en meget dygtig tandlæge og man føler sig tryg.
God service og behandling 👌🏻
Trygt at komme
Janne er, som altid, dygtig, professional og behagelig at komme ind til.
7 stjerner ud af de 5 mulige stjerner❤️
7 stjerner ud af de 5 mulige stjerner!
Behandlingen er afsluttet, hvor det lykkedes at genoprette tand/mund hygiejnen - efter langvarig sygdom! Nu er der kun tandpleje/ og tandlæge kontrol i Aros klinikken, som udstråler venlighed❤️
Fremover vil jeg gerne have tydelighed om tilbud.
Fremover vil jeg gerne have tydelighed om det der bliver tilbudt også har en pris i kroner, da jeg føler mig lidt snydt for penge. Det er fordi jeg blev spurgt om tandlægen kunne vise mig hvordan man renser tænderne, som jeg sagde okey til, og først ved kassen finder ud af havde en pris. Jeg er tilflytter og kender ikke godt Danmark, venligst hjælp mig med tydelighed og ordentlighed.
God service! 😊
Sødt og smilende personale
En rigtig god oplevelse.
De var så super rare og fik en til at…
De var så super rare og fik en til at falde til ro med det samme og super godt håndværk
Super behandling
Jeg synes ikke at atmosfæren hos jer er…
Jeg synes ikke at atmosfæren hos jer er særlig hyggelig. Man føler sig ikke så velkommen.
Altid en god oplevelse ved min søde…
Altid en god oplevelse ved min søde tandplejer. Behagelig, hyggelig og med forståelse for mine behov😊
God og professionel behandling.
Har tandlægeskræk, Emilie gjorde det til en god oplevelser, var lyttende og forstående, og gav de pauser som jeg havde brug for. Forklarede samtidig under beh.hvor langt vi var.
Dygtige og kompentente tandlæger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dygtige og kompentente tandlæger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har styr på det de laver og gode til og forklare trin for trin👍
Kan varmt anbefales 😊
Virkelig dygtig tandplejer der tager…
Virkelig dygtig tandplejer der tager hensyn
Jeg har været patient i mange år
Jeg har været patient i mange år, og jeg kan anbefale ARoS tandlægerne.
En god atmosfære og venlige og kompetente medarbejdere
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.