Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Når man efter 34 år i samme branche skal skifte retning, er det guld værd at komme i forløb ved AS3 og Maibrit Lykke. Efter 5 samtaler med sparring, gode råd og ikke mindst værdifulde og lærerige samt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos AS3. Min rådgiver, John, var fra starten engageret og satte sig grundigt ind i min situation. Jeg fik ærlig, konkret og brugbar sparring, som gjorde mig mere sik... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Det har været en rigtig god oplevelse og støtte i denne svære tid. AS3 har værkstøjer som virkelig har hjulpet mig igennem mit CV, kompentencer, muligheder og læring. Rådgiveren har også stået klar ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I received support from AS3 after being laid off, and it genuinely made a difference for me. My coach gave me practical, thoughtful advice — from improving my LinkedIn profile to gaining access to Li... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant en ressources humaines
  2. aussi dans
  3. Conseiller d'orientation
  4. Consultant pour l'emploi
  5. Cours

Écrit par l'entreprise

AS3 TRANSITION + AS3 EXECUTIVE + AS3 WORK & CARE + AS3 EMPLOYMENT er alle en del af AS3-koncernen. Vi har siden 1989 støttet mennesker og organisationer til at håndtere jobmæssige forandringer og transitioner. AS3 gør en forskel for det nordiske erhvervsliv og for de 30.000 personer, vi rådgiver hvert år i Danmark, Norden og internationalt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,7

Tous les avis

145 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode kurser, energisk rådgivning

Gode kurser for jobsøgende!
Meget energisk og imødekommende rådgiver som var god til at sætte sig ind i min situation og tilpasse outplacementforløbet efter mine behov og ønsker.

26 mars 2026

Tak for de fine ord om din rådgiver. :) Hilsen Mette, AS3

Prima forløb

Super godt forløb der blev tilpasset mine behov.

25 mars 2026

Rigtig godt at høre, Steen. 😊 Hilsen Mette, AS3

Helpful and insightful experience

I had a really positive experience with this program. The most valuable part for me was the support from my counselor, who helped me better understand my skills and capabilities. It really boosted my confidence.

They also helped me discover new job opportunities in the Danish labour market that I hadn’t considered before. This gave me a much broader perspective and made me feel more motivated about my next career steps.

Overall, a very helpful and insightful experience that supported both my personal and professional growth.

19 mars 2026

Réponse de AS3

Dear Lilia. Thank you for the kind words. We are very happy to hear that. 😊 Best regards, Mette from AS3

Fantastisk forløb

God hjælp med at forbedre jobsøgningsprocessen. Mange gode fif fra den personlige rådgiver.

20 mars 2026

Tak for at dele din oplevelse, Lene. Hilsen Mette, AS3

hjælp med CV

hjælp med at forbedre mit CV. venlige samtaler

13 mars 2026

Tak for at dele. :) Hilsen Mette, AS3

Har fået et job

Har fået et job - stor hjælp fra min rådgiver Marianne E. Illum - Får man tilbudt et AS3 forløb - tag imod det.

5 mars 2026

Tillykke med jobbet, Nicole. :) Og tak for at dele. Hilsen Mette, AS3

Noté 5 sur 5 étoiles

En investering i din fremtid

Et outplacement forløb hos AS3 er en investering i fremtiden. Jeg oplevede både en støtte til at komme gennem det mentale aspekt min fyring medførte, eksisterende udfordringer og et skub til at komme videre/i gang, da jeg var kær til det. Faglig indsigt i arbejdsmarkedets tendenser, praktisk viden om effektiv brug af LinkedIn, adgang til al den faktabaserede viden, jeg kunne forestille mig… kombineret med medmenneskelighed, humor og nærvær.
Det er mit andet forløb - og samme gode oplevelse. Mine varmeste anbefalinger!

28 février 2026

Tusind tak, Anne. Dejligt at få din anbefaling her. :) HIlsen Mette, AS3

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Lars Sommer for musikken i…

Tak til Lars Sommer for musikken i samtalerne - for din nysgerrighed og for at møde mig der, hvor jeg havde brug for det.

13 février 2026

Det var en smuk beskrivelse. :) Tak for at dele, Karina. Hilsen Mette, AS3

En varm anbefaling

Som arbejdsmiljøkonsulent i KAB-Fællesskabet kan jeg varmt anbefale AS3, som udbyder af diverse workshops og kurser med fagligt relevant indhold til at klæde vores ledere og medarbejdere endnu bedre på til at løfte hverdagens opgaver.

4 mars 2026

Réponse de AS3

Den anbefaling er vi meget glade for. :) Tak for at dele din erfaring, Carina. Hilsen Mette, AS3

Masser af ressourcer

Jeg fik mulighed for at skifte rådgiver da matchet ikke var rigtigt med den første jeg fik tildelt. Der er virkelig mange brugbare jobsøgninsværktøjer, kompetence værktøj, netværk, kontakt til virksomheder mv.
Alt i alt en virksomhed med mange muskler til at hjælpe en tilbage i job.

27 février 2026

Réponse de AS3

Tak for din positive feedback på vores værktøjer, Trine. Og rigtig godt at høre, at rådgiverskiftet var det rigtige for dig. :) Hilsen Mette, AS3

En fantastisk platform

En fantastisk platform hvor man virkelig er i gode hænder. Et forum hvor man får en masse gavnlige værktøjer til at håndtere ens situation. Engagerede medarbejder som virkelig forstå at guide en
Kan klart anbefales

26 février 2026

Réponse de AS3

Tak for at dele din oplevelse på flere forskellige områder. :) Hilsen Mette, AS3

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig kompetent og givende rådgivning…

Utrolig kompetent og givende rådgivning samt engageret. Forløbet har overrasket mig meget til den positive side - kan kun anbefale det

25 février 2026

Réponse de AS3

Fantastisk at høre, Per. Tak for at give din mening til kende. Hilsen Mette, AS3

Fagligt dygtige sagsbehandlere

Fagligt dygtige sagsbehandlere, der både er i stand til at formidle høj faglighed og personlig viden

18 février 2026

Tusind tak for at dele, Denice. :) Hilsen Mette, AS3

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus