Stephan er simpelthen en fantastisk underviser! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde han fået det! Udover at have humoren på plads, så formår han at gøre svære modelleer nemme at forstå... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg vil varmt anbefale kurset i mikroøkonomi. Jeg læste først hele pensum som var opgivet fra skolen men fik ikke meget ud af det da de besværlig gjorde tingene og det forvirrede at læse på et andet s... Voir plus
Rigtig god oplevelse med Aspiri. De gør virkelig meget for deres kunder og sørger for, at man føler sig godt hjulpet hele vejen. Fantastisk kundeservice!
L'entreprise a répondu
Et virkelig godt kursus, som giver en grundig forståelse for mikroøkonomi. Derudover er eksamenskursus også virkelig godt, da det giver en fornemmelse for hvad man skal kunne til eksamen. Evt ku... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre
Coordonnées de contact
Falkoner Alle 13, 2000, Frederiksberg, Danemark
- info@aspiri.dk
- aspiri.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Det gik bedre uden Aspiri sidste år
Jeg købte kurset, så alle videoer og lavede alle øve opgaver og fulgte alle råd. Da jeg sad til prøven var der ikke en eneste opgave, der mindede det mindste om det jeg har brugt utallige timer på at gennemgå.
Jeg tog også prøven sidste år og der nåede jeg længere uden Aspiri end jeg gjorde i år med Aspiri.
Jeg købte AU pakken og fik syddansk pakken som jeg fik besked på ville være det samme.
Spild ikke 2500 kr. det er absolut ikke pengene værd. Testen er en helt anden sværhedsgrad end den der gennemgås på Aspiri kurset.
Super godt kursus
Super godt kursus, der kan hjælpe med at få styr på teorien og opgaverne. Underviseren er meget kompetent
Mathilde er en stjerne
Mathilde er en stjerne. Hun var super hjælpsom og forstående overfor min situation. Så sød, og fantastisk kundeservice♥️

Réponse de ASPIRI A/S
Rigtig god kundeservice og god oplevelse

Kregleri på højesrte niveau
De sletter den pakke du køber efter 1 års tid så du skal købe adgang til den opdateret version hvert år.

Stephan er imod prisloft
Stephan er en super gode formidler, og har mere end fortjent 5 stjerner. Kurset har mere en betalt sig hjem
Super godt kursus i mikroøkonomi
Super godt kursus i mikroøkonomi - Stephan er en god formidler!
Fremragende kursus i Mikroøkonomi Del 1
Jeg havde den fornøjelse at deltage i kursus for Mikroøkonomi som forberedelse til min kommende eksamen. Jeg føler mig super godt klædt på og er generel virkelig tilfreds med kurset. En klar anbefaling herfra til dem der ønsker en bedre forståelse for faget.
Mikroøkonomi eksamenskurset var…
Mikroøkonomi eksamenskurset var virkelig godt!
Varm anbefaling :)
Kan helt klart anbefale mikroøkonomi kurset. Man kan tydeligt mærke Stephans engagement til faget, og hans evne til at formidle stoffet er utrolig god.
Fornøjelse med eksamenskursus i…
Fornøjelse med eksamenskursus i mikroøkonomi del 1. Stort tak skal lyde til Stephan, han har virkelig styr på det. Har ikke en finger at sætte på noget.
Stor anbefaling
Gode og forståelige forklaringer. Har helt klart været en fordel med både teori- og eksamenskursus i mikroøkonomi!
Stephan er en dygtig formidler og jeg…
Stephan er en dygtig formidler og jeg føler mig helt klart mere parat til eksamen.
Stephan er super god til at formidle, med fantastisk humor!
Stephan er super god til at formidle!
Virkelig god underviser og har en fantastisk form for humor, imens han underviser og forklarer de forskellige emner. Derudover har mikroøkonomi kursuset jeg har deltaget i inden eksamen, været en kæmpe hjælp.
Stærkt undervisningsforløb
Stephan er en klasse underviser. Gode undervisningsvideoer og kurser :) Er klart anbefalelsesværdigt
Stephan er Vildt god
Stephan er Vildt god, fornøjelse at være til kursus hos ham!!!!!
Aspiri kursus
God undervisning, som hjælper på eksamensforberedelse til svære fag.
Mikroøkonomi kurserne anbefales
Mikroøkonomi kurserne er rigtige hjælpsomme samt bliver det forklaret på en nemmere forståelig måde af underviser Stephan!
Mega godt kursus
Mega godt kursus, som har hjulpet mig utroligt meget med eksamen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.