Aterium

Jeg bestilte to øreringe hvor af den ene vare var en bestillingsvare. Efter 6 måneders ventetid og jeg stadig ikke havde fået min ordre valgte jeg at bytte til nogle andre produkter, som var på l... Voir plus

Lang leveringstid… jeg har endnu ikke modtaget min vare… Jeg bestilte for 10 dage siden… Update! Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen... Voir plus

Jeg handlede hos aterium for nogle år tilbage, hvor jeg købte 3 sæt øreringe. Da jeg modtog dem, havde jeg lidt problemer med at låsen på den ene ørering drillede. Jeg sendte en mail til aterium og ko... Voir plus

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Aterium sælger smykker til fantastiske priser og i høj kvalitet.

5 stjerner 🫶🏻

Dejligste butik, sødeste kvinde som ejer det og jeg følger trofast med i hendes univers på Instagram. Jeg har fået den bedste kundeservice og svar på alle spørgsmål, som jeg har haft. Hun er nærværende, professionel og omsorgsfuld. Jeg har købt flere øreringe og halskæder + et perlesæt i gave til min mor ved hende over flere omgange og alle smykker har været smukke, fejlfrie og lækre og sendt med hurtig levering. Jeg kommer helt sikkert til at købe ved hende igen. Det 5 stjerner fra mig. 🫶🏻

28 juillet 2025

Smukke og holdbare smykker til meget rimelige priser

Jeg har efterhånden bestilt en del smykker fra Aterium og har været ovenud tilfreds med alle de smykker jeg har modtaget. De smukkeste smykker af god kvalitet og til meget rimelige priser.
En enkelt gang har jeg oplevet problemer med en låsemekanisme på en ørering - jeg kontaktede kundeservice og fik uden problemer tilsendt en ny ørering indenfor få dage.
Aterium får de varmeste anbefalinger herfra.

Flotte smykker - god service

Har handlet flere smykker på siden. Altid hurtig levering og super service. Lover ikke mere end de kan holde 😉 fik super service da jeg tabte en af mine øreringe (af ældre dato) og var heldig at der kunne skaffet et nyt sæt. Smykkerne ligner billederne, og kvaliteten lever mere end op til prisen.
Tak for dig 🙏🏻

1 juillet 2025

Super god hjemmeside med fantastisk…

Super god hjemmeside med fantastisk kundeservice. Jeg har købt adskille gange hos hende og fået nogle rigtige flotte smykker som holder til hverdagens “slid”. Hurtig levering og til gode priser. Vil til en hver tid anbefale Aterium.

28 juillet 2025

Aterium super flotte smykker til gode priser

Har handlet flere gange hos Aterium og har fået super god service hver gang, leveringstiden er der intet at skrive hjem om, det går super stærkt. Smykkerne er som vist på billederne, så smukke og til gode priser, så ind og køb du vil ikke fortryde.

17 juin 2025

Smukke smykker

Rigtig god hjælp ved køb af smykker! De kom hurtigere end forventet og er virkelig bare glad for mine virkelig smukke nye øreringe 😍
Har købt 2 gange og man bliver ikke skuffet 👏🏼

28 novembre 2024

Bare fantastisk

Jeg har handlet ved aterium af flere omgange, og har alle gangene været ovenud tilfreds med både produkter og service. Deres smykker holder sig virkelig flotte, og hver gang jeg har kontaktet dem med spørgsmål el forespørgsler på Instagram, så får jeg lyn hurtigt svar tilbage. Jeg elsker at handle ved jer, og vil til hver en tid foretrække jeres smykker frem for andre.

28 juillet 2025

Har handlet hos Aterium flere gange

Har handlet hos Aterium flere gange. Hver gang har alt været 100% i orden. 5 stjerner herfra.
Kan ikke forstå at nogle mennesker syntes der er ok at lave falske opslag på trustpilot.Det lille firma har det hårdt. Så lad dog være med at træde på nogen som ligger ned.

28 juillet 2025

Hun blokerer alle der spørger til…

Hun blokerer alle der spørger til smykkernes oprindelse :) Det er ikke dansk design. Find “hendes” smykker til 10 kr på Shein eller lignende. Falsk markedsføring :)

Logo de Aterium

Réponse de Aterium

Hej Freja,

Det er helt korrekt jeg har blokeret dig fordi du er en del af en reddit gruppe der lige nu forsøger at sige sådanne ting omkring mig.

Det er fuldstændig usandt og jeg vil ikke være med til sådan noget.

Jeg elsker at handle hos Christina hos…

Jeg elsker at handle hos Christina hos Aterium. Jeg er specielt vilde med hendes ringe og øreringe. Fingeringene fordi de ofte er justerbar. Øreringe fordi de bare er smukke.
Der er hurtig levering og hurtig svar hvis man har brug for det. ❤️

11 juillet 2025

Bijouteri

Købte et par øreringe til min datter. De må siges at være billigt bijouteri!! De er her cirka 6 mdr senere irret fuldstændigt grønne. Så meget at min datters øreflipper er helt grønne, når hun har haft dem i en dag. De er nu smidt af h til, for jeg tænker ikke det er særligt sundt at gå med dem i øret.
Skylder at nævne, at jeg også købte en kæde med vedhæng - den er stadig fin og som den skal være.

7 mai 2025

Fortjener ingen gang 1 stjerne

Lad vær med at handle hos dem, de værdsætter ikke deres kunder, har ingen respekt og er flabet. Så længe man ikke har brug for kundeservice så er alt fint.
Jeg bestiller smykker med en rabatkode hvor man får 30% plus et smykkeskrin. Jeg modtager smykkerne men ikke smykkeskrinet. Jeg skriver til kundeservice, og det eneste der sker er at vi bare skriver frem og tilbage i en måned, uden at de hverken fatter problemet eller prøver at løse det, desuden går der mindst 1 uge før de svare hvergang. Der går så 2 uger denne gang og jeg har stadig ikke fået svar på min mail, så jeg skriver i frustration en mail om at de skal tage sig sammen og finde en løsning nu da jeg har forklaret dem problemet mindst 2-3 gange (jeg skriver på ingen måde noget grimt) Sjovt nok får jeg svar samme dag kort tid efter (hvilket viser ret tydeligt at jeg blev ignoreret) , dog med beskeden om at jeg ikke er velkommen til at handle hos dem længere. De hverken beklager deres fejl eller siger undskyld for deres dårlige kundeservice, tværtimod bliver jeg beskyldt for alt muligt som ikke er rigtigt, bla for at jeg har modtaget varen, men at jeg lyver med ikke at have modtaget det. Det er deres måde at forsvare sig på. Når jeg insistere på at de skal sende varen afsted så truer de med at blokere mig. Læs lige hvordan de svare folk tilbage her inde.

13 mars 2025

Dårlig service

Ser et par øreringe jeg virkelig gerne vil købe og bestiller - tænker at bestille lidt mere da jeg alligevel skal betale fragt - men som udgangspunkt er det perleøreringene jeg går efter. Får besked om at varen er afsendt og på vej - efterfølgende får jeg besked om at der er sket refundering i beløbet - opdager så at det er perlestikkerne (som jeg som udgangspunkt bestiller for) - henvender mig til kundeserviceteamet og siger jeg ikke ønsker ordren - der er så ikke noget at gøre - får besked som "sådan fungerer det ikke...." så heldigvis sidste gang jeg lægger penge i dét firma :( Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner :)
Redigering efter svar: Når man bestiller en vare som står på lager - skal man have besked såfremt dette er en fejl - ikke blot refundere og afsende ordren uden at give en chance for at henvende sig - nu er det ikke alle der er på mails 24-7 - aldrig vil I opnå 5 stjerner herfra - kan også se I ikke er for godt rated i forvejen ...-

31 janvier 2025
Logo de Aterium

Réponse de Aterium

Hej Anne,

Det er helt rigtigt at du er blevet refunderet for det ene par ørestikker da de ikke var på lager .

Resten af din fine ordre er sendt og det blev den før du lavede din henvendelse.

Ønsker du ikke resten af din ordre så kan du altid returnere den og du er altid velkommen tilbage her.

Så må vi se om vi ikke kan gøre os fortjent til 5 stjerner næste gang:)
Så er der plads til forbedring og det arbejder vi på, alle kan altid blive bedre og udvikle sig .

Vi ønsker dig en dejlig weekend