Mijn aankoop is erg vlot aangekomen. Het was heel leuk verpakt, voorzien van een bedankje. Het kledingstuk kwam ook geheel overeen met de omschrijving en afbeeldingen in de webshop. Goede ervaring m... Voir plus

Ook mijn laatste bestellingen, een super mooie blouse met parels, een heerlijke knit met knopen en enorm lekker zittende jeans waren weer top! Ik kan iedereen aanraden bij At Styles te bestellen :-)

Echt de moeite waard een bezoekje te brengen aan haar winkel aan huis. Ik had via de webshop een jasje besteld en bij het ophalen werd ik verrast door haar collectie en de vriendelijke eerlijkheid w... Voir plus

Mooie sieraden voor een leuke prijs. Snel verstuurd alleen miste het huisnr waardoor het iets langer duurde,anders ook zeker 5 sterren

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements

At Styles verkoopt de laatste trends op gebied van dameskleding, accessoires en sieraden. De leukste musthaves van het moment!

4,8

Demande des avis aux clients

4,8

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Geweldige shop

Geweldige shop, hele leuke kleding, super service en altijd gezellig.

24 novembre 2024

Réponse de At Styles

Dankjewel May voor je leuke review!! Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent 🥰

Super leuke winkel

Super snel verzonden. De levering duurde zelf iets langer, maar na contact super goed geholpen. En natuurlijk weer hele mooie nieuwe items ontvangen. Blij mee.

8 novembre 2024

Réponse de At Styles

Hi Iris, dankjewel voor je review!! Fijn om te horen dat je tevreden bent :) Veel plezier met de mooie items!
Liefs Stefanie

Leuk en gezellig winkelen

Een leuk en gezellig winkeltje met de MUSTHAVES van dit moment. De eigenaresse erg vriendelijk, denkt met je mee en geeft eerlijk advies, ook de service is TOP.

6 novembre 2024

Réponse de At Styles

Dankjewel voor je leuke review Hannie! Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent :) Ik zie je graag snel weer!

Goed

Goede website, snel verzonden

15 octobre 2024

Réponse de At Styles

Dankjewel voor je feedback Danny! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel is verzonden. We hopen je snel weer terug te zien!

Geweldig!!!

Geweldig!!!, mn bestelling was erg leuk alleen iets kapot gegaan bij de levering. Mail gestuurd direct reactie. En volgende dag teruggestort. Dikke 10

7 octobre 2024

Réponse de At Styles

Hi Anita, dankjewel voor je review!
Jammer dat er wat kapot was gegaan maar ik ben blij dat ik het snel voor je heb kunnen oplossen. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk tot snel! ❤️

Alles top!

Goede website. Besteld en diezelfde dag verzonden en volgende dag binnen. Leuke playsuit net zoals op de foto’s! En leuke kaartjes bij de bestelling

23 mai 2023

Réponse de At Styles

Dankjewel Anouk voor je leuke review! Fijn om te horen dat de playsuit goed bevalt! Veel plezier ermee!! Liefs Stefanie ❤️

Goed

Goede, betrouwbare winkel met mooie kleding, accessoires en sieraden!

12 mai 2023

Ik slaag altijd bij At Styles

At Styles heeft een super leuke collectie, hip modern en voor verschillende gelegenheden. Ik kom regelmatig teug om de nieuwe items te bekijken.

16 avril 2023

Dankjewel Kim! Superleuk om te horen! Liefs