Lækkert mærke med tusinde styles! Attode er et vanvittigt lækkert mærke med mange forskellige og lækre designs. det er vildt lækkert at de både har basics men også ting som er hele outfittet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mega go oplevelse med alle mine køb fra attode. Har nu købt en del ting derinde og det har aldrig skuffet, så kan kun sige videre at man hurtig kan bruge hele sin opsparing derinde🤩 Kh en meget glad... Voir plus
L'entreprise a répondu
I really like the clothing but the item i purchase doesn’t fit. The return portal gives an error message everytime i try to start it and no one is reacting to my emails or instagram DM. I live in the... Voir plus
Jeg har købt to par raw denim jeans derfra, og bukserne er i virkelig god kvalitet, og pasformen er rigtig god. Der er også knapper til at stramme dem ind i siden, hvilket var helt perfekt i min sit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.
Danemark
A répondu à 96 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Lækker kvalitet, unikke detaljer i tøjet, fremragende pasform og comfort og eminent service!

Réponse : Attode
Helt og igennem fantastisk. Jeg var kommet til at bestille en trøje i en forkert størrelse og med verdens bedste service fik jeg hurtigt hjælp og min trøje blev ændret til den rigtige størrelse. Alt fungere bare hos Attode du bliver virkelig mødt af en god service og jeg har noget tøj der fra i forvejen som også bare er klasse. Altid en kæmpe anbefaling😊

Réponse : Attode
ATTODE leverer for vildt med optakten til deres nye kollektion! Man mærker tydeligt, hvordan de har hævet niveauet både på marketing og content-kvalitet🔥
Deres branding fungerer max, og det ses også i hverdagen, hvor flere (inkl. mig selv) går i deres tøj. Glæder mig til at opleve first rush om få dage!🕺

Réponse : Attode
Exceptionelt godt stykke arbejde der lægger bag hvert enkelt stykke tøj. Kvaliteten og komforten i tøjet er helt i toppen, det kan slet ikke sammenlignes med andre unisex brands hvor pasformen og kvaliteten er så højt prioriteret. Kan kun anbefales!

Réponse : Attode
Klasse kvalitet, og god service de havde en masse info om str osv, kan klart anbefales!!🖤

Réponse : Attode
Tøjet er virkelig flot og stilfuldt! Elsker at det er unisex!
Der er kræset for detaljerne, der virkelig sætter sit præg😍
Jeg er meget tilfreds, kvaliteten er lækker!

Réponse : Attode
Vildt god oplevelse fra nogle lige så stilede mennesker 🕺🫶

Réponse : Attode
De var vildt nice og meget imødekommende. Der var kun gode vibes og det hele, plus da vi skulle få taget sit første photoshoot for Attode, var det ogs sjovt nok.

Réponse : Attode
Fik de grå Sweatpants, og deres Hoodie. Elsker sættet det kommer hurtigt med levering, og er behageligt og varmt. Så vil i hvert fald anbefale det, da vinter også er på vej;)

Réponse : Attode
Modtog min pakke på en dag. Er virkelig tilfreds med servicen, og kvaliteten på deres T-shirt er i top! Hvis du overvejer at bruge T-shirten til fitness, kan du sagtens gøre det – den er virkelig behagelig at have på og meget alsidig. Nu har I fået en fast kunde 🤩

De fanddme nogle GOATS!
P!sse god kvalitet og pasform<3

Réponse : Attode
Sindssyge flinke mennesker og de gør sig tid til at gøre produktet så god kvalitet som muligt . Har selv købt flere produkter af adskillige omgange og været med til pop-up og fede ting… keep it up

Réponse : Attode
Super oplevelse med ATTODE, har både købt Jeans + Hoodies og de fitter bare lækkert ;)

Réponse : Attode
Jeg er virkelig imponeret over Attode og deres tøj! Kvaliteten er i top, og man kan tydeligt mærke, at der er lagt kærlighed i både materialer og design. De små detaljer gør en kæmpe forskel – det er lige præcis det, der får tøjet til at skille sig ud og føles unikt. Pasformen er super behagelig, samtidig med at det ser stilrent og moderne ud.

Øv oplevelse
Jeg bestilte i fredags 3 stykker tøj fra deres sunday kollektion. Allerede lørdag kunne jeg hente pakken i posthuset. Men da jeg så åbner pakken, er der intet af det jeg bestilte i, men højst sansynligvis en andens ordre. Jeg skrev til dem med det samme, da der må sidde en i samme situation, som der har modtaget noget forkert. Nu der gået 4 dage og jeg har intet hørt fra Attode.

Réponse : Attode
Man kan mærke at Marcus og teamet bag ATTODE har tænkt over alle detaljer! Har vitterligt intet at klage over🌟 Kæææmpe 12/10 oplevelse!!!

Réponse : Attode
Seriøst nogle fantastiske mennesker bag driften!
Hurtig levering og sindssygt produkt!
Hands down for et fantastisk produkt i en helhed!