Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert mærke med tusinde styles! Attode er et vanvittigt lækkert mærke med mange forskellige og lækre designs. det er vildt lækkert at de både har basics men også ting som er hele outfittet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega go oplevelse med alle mine køb fra attode. Har nu købt en del ting derinde og det har aldrig skuffet, så kan kun sige videre at man hurtig kan bruge hele sin opsparing derinde🤩 Kh en meget glad... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I really like the clothing but the item i purchase doesn’t fit. The return portal gives an error message everytime i try to start it and no one is reacting to my emails or instagram DM. I live in the... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt to par raw denim jeans derfra, og bukserne er i virkelig god kvalitet, og pasformen er rigtig god. Der er også knapper til at stramme dem ind i siden, hvilket var helt perfekt i min sit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Welcome to ATTODE, where we embark on a journey to redefine your wardrobe. Embracing a modern attitude for a creative life, our designs seamlessly blend comfort, minimalism, and elegance into every meticulously crafted cut. Our vision is rooted in the creation of blank, minimal pieces designed to stand the test of time, forming the backbone of contemporary unisex streetwear. With a commitment to longevity, our clothing transcends fleeting trends, becoming an enduring part of your personal style narrative. At the heart of our rebranding is the philosophy of self-expression. Our unisex and timeless pieces serve as a canvas for you to articulate your individual personality without uttering a word. No need for explanations – ”Aesthetic speaks for you”.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice, svarer hurtigt tilbage når man skriver og leveringstiden er også hurtigt. Kæmpe anbefaling

15 décembre 2025

Hey Oliver! 🫶🏼

Tusind tak for de søde ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering 💫

Vi sætter enormt stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen snart 🖤

Suveren service 10 stjerner herfra

Jeg har haft en helt igennem positiv oplevelse med Attode. Leveringen var hurtig, returnering og refundering uden problemer. Servicen føltes personlig og professionel, og jeg føler mig tryg ved at handle her og kan varmt anbefale dem til alle.

12 décembre 2025

Hej Merethe🖤

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både levering, returnering og vores service 💫
Vi sætter stor pris på din anbefaling – det giver os virkelig energi til at fortsætte med at gøre vores bedste 🙏🏼

Vi håber at se dig igen hos ATTODE snart! 🤩🫶🏼

Vanvittig service 🤞

Fuldstændig genial service:

Jeg købte et par blue denim jeans, og lagde efter et en uge mærke til nogle revner i stoffet. Først tænkte jeg ikke over det, tænkte bare det var mig der havde revet mig på noget, men det fortsatte. Jeg valgte derfor at skrive til deres kundeservice, som svarede relativt hurtigt og sagde jeg kunne få ombytning, eller nogle penge retur - jeg vælger så at få nogle penge retur, og tænker jeg kan nok få dem brugt inde på attodes hjemmeside igen. Senere opdager jeg endnu flere revner og vælger igen at kontakte deres kundeservice og kommer frem til en ombytning uden omkostninger for mit vedkommende - DET er god service ⬆️💪

6 novembre 2025

Hey Rasmus🙌🏽

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele hele oplevelsen med os 🖤
Det betyder så meget for os at høre, at du føler dig godt hjulpet. Vi gør os virkelig umage for at tage ansvar, når noget ikke er, som det skal være – og så er det bare ekstra rart, når det bliver lagt mærke til 💫

Revner i stoffet skal du selvfølgelig aldrig stå med selv, så vi er glade for, at vi fik løst det hurtigt og sendt en ny afsted til dig uden bøvl.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og tak fordi du handler hos os – vi sætter oprigtigt stor pris på dig 🤟🫶🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for slikket bare hvis der var to i

30 novembre 2025

Hey,

Dejligt at høre, at du kunne lide slikket – det varmer virkelig, at du tog dig tid til at skrive det 💫

Vi håber at se dig igen snart 🤟

Varmeste hilsner - Victor / ATTODE

Bedste brand i DK.....👀👀🔥

De her sweatpants er for syge.
Stoffet er tykt og lækkert, pasformen sidder spot on, og man mærker kvaliteten med det samme.
Hånden på hjertet, jeg tror sku ikke du finde bedre kval i DK, hverken på sweatpants, zip up’s eller generelt bare tøj.
Kæmpe fornøjelse, og respekt til et brand der kan levere den her sindsyge kval til en fair pris.
SKUD UD TIL ATTODE

29 novembre 2025

Hey!

Wow – tusind tak for de ord 🖤 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du mærker kvaliteten og elsker fit, stof og pasform 💫

Vi arbejder altid på at levere tøj, der både føles fantastisk og holder længe, så det er mega fedt at høre, at det bliver lagt mærke til 👏

Tak for kæmpe skud ud til os – vi sætter virkelig pris på, at du følger med og deler din oplevelse 🫶🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, god kvalitet, god oplevelse

28 novembre 2025

Hey!

Tusind tak for de søde ord 🖤
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både levering, kvalitet og oplevelsen har været god 💫

Vi håber, du får masser af glæde af dine køb, og vi glæder os til at se dig igen hos ATTODE 🤟

Noté 5 sur 5 étoiles

hurtig levering og fantastisk kvalitet + tips

hurtig levering og fantastisk kvalitet. til dem der vil købe Raw Denim bukserne, jeg er 178cm 80kg og valgte str XS/S, de passer perfekt i længde og er lige tilpas i livvidde

25 novembre 2025

Hey Bird,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩

Hvor er det fedt at høre, at både levering og kvalitet ramte plet hos dig — det betyder virkelig meget for os 🖤

Og kæmpe tak for dit tip om Raw Denim-bukserne! Det er guld værd for andre, der står og overvejer størrelse 🙌🏼

Vi håber, du får masser af glæde af dem — og du er altid velkommen tilbage 💫

Hav det top nice🤟 - Victor / ATTODE

Genialt!

Skrev med teamet fra ATTODE angående drops og størrelser, og de var simpelthen så venlige og nemme at kommunikere. Ingen problemer!
Jeg bestilte 2 par bukser, og fik dem 24 timer efter. God service og fantastisk tøj, som passer perfekt <3

21 novembre 2025

Hey Jonathan,

Wow, tusind tak for de dejlige ord 🖤💫

Vi bliver helt glade her hos os, når vi hører, at både service og bukserne lever op til forventningerne 🫶🏼

Tak fordi du handler hos os – og vi glæder os til at se dig igen næste gang, der lander noget nyt og fedt 😎💫

Altid top at handle her

Altid top at handle her - Vildeste produkter og service i top

17 novembre 2025

Hey Andreas!

Hvor bliver vi bare glade af at læse det her 🖤

Tusind tak for dine ord – vi knokler for både kvalitet og service, så det betyder virkelig meget, når det bliver lagt mærke til.

Tak fordi du handler hos os, og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Du er en stjerne 💫🫶🏼

Top stilet hilsen - Victor / ATTODE

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Både hvad angår produkter og deres kundeservice.

13 novembre 2025

Hey Victor,

Hvor er det bare fantastisk at læse – tusind tak for de ord 🫶🏼

Vi gør os umage med både kvaliteten og servicen, så det betyder virkelig meget, når det kan mærkes på din side 🖤

Tak fordi du deler din oplevelse – og tak fordi du støtter ATTODE. Det sætter vi kæmpe pris på! 💫

Sindssygt lækkert tøj

Sindssygt lækkert tøj – sidder helt perfekt!

11 novembre 2025

Hey Frederik,

Hvor er det fedt at høre! 🙌🏼

Det betyder virkelig meget for os, at du er glad for kvaliteten og pasformen – det er lige præcis dét, vi stræber efter 🖤

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – vi sætter kæmpe pris på det! 💫

Ha en top stilet dag🤟 - Victor / ATTODE

10/10

Voldsomt lækkert tøj og god service - 10/10✨

7 novembre 2025

Réponse : Attode

Tusind tak for de fantastiske vibes! 🤩🖤

Vi bliver virkelig glade for at høre, at du både elsker tøjet og servicen ✨💫

Din feedback betyder meget for os, og vi håber, at vi snart kan give dig endnu flere lækre oplevelser med ATTODE 🫶🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte et par raw denim jeans og jeg…

Bestilte et par raw denim jeans og jeg er så glade for dem de lever op til vær forventning og så kom de til tiden

3 novembre 2025

Hey Marco,

Hvor er det bare fedt at høre! 🤩

Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med dine Raw Denim – og at alt spillede fra start til slut 💫

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder mere, end du tror 🖤

De varmeste hilsner - Victor / ATTODE

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse

På trods af lidt issues nåede min pakke frem, super fint produkt og jeg glæder mig til at bruge det. Venlig kundeservice og gode vingummier :)

2 novembre 2025

Hey Celina,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at pakken nåede frem, og at du er tilfreds med produktet – selvom der var et par bumps på vejen. 🙏

Det betyder meget, at du også lægger mærke til vores kundeservice (og vingummierne 😄). Vi håber, det bliver en fornøjelse at bruge din nye vare, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 💫

Mvh - Victor / ATTODE

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har efterhånden handlet en del hos…

Jeg har efterhånden handlet en del hos ATTODE og hver gang har det været en super gennemført og grundig oplevelse. Fede pasformer og øje for detaljerne!

1 novembre 2025

Hey Oliver🤟

Tusind tak for de virkelig fine ord! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hver gang, du har handlet hos os – og at du kan mærke vores fokus på pasform og detaljer. 🙏

Vi sætter kæmpe pris på, at du deler din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart! 💫

Hav en konge dag - Victor / ATTODE

Noté 2 sur 5 étoiles

Svær at komme i kontakt med

Længden var forkert i forhold til hvad der står på hjemmesiden, og de svarer ikke på e-mail. Dog fik jeg returneret mine bukser.

22 octobre 2025

Hey Victor,

Tak fordi du deler din oplevelse – og hvor ærgerligt at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os 🖤 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi beklager også, at længden på bukserne ikke levede op til beskrivelsen. Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive skarpere på både produktinfo og svartider 💫

Vi har netop kontaktet dig igen på mail, så vi kan tage hånd om sagen direkte. Du er også meget velkommen til at skrive til os, hvis du ikke har modtaget beskeden – så finder vi sammen en passende løsning 🫶🏼

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sætter vi virkelig pris på.

De bedste hilsner - Victor / ATTODE

Noté 3 sur 5 étoiles

Fede joggingbukser, men

Super fede joggingbukser både længden og pasform, dog har jeg prøvet at komme i kontakt jer - lidt dårlig kommunikation fra jeres side af. Har fået et par joggingbukser der fælder helt vildt fra det hvide indeni. Er lidt i chok over det i forhold til man alligevel en del penge for joggingbukserne..

16 octobre 2025

Hej Emma,

Tak for din anmeldelse og dine fine ord om bukserne – det betyder meget for os!

Vi vil gerne forklare, at vi desværre ikke besvarer mails i weekenden, hvilket kan være grunden til den længere ventetid, du har oplevet. Vi beklager, hvis det har føltes som dårlig kommunikation.

Med hensyn til problemet med bukserne, vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få et nyt par eller finde en løsning. Men vi mangler stadig billeder af fejlen, som vi har nævnt flere gange. Billederne er nødvendige, så vi kan få sagen håndteret korrekt og hurtigt.

Vil du ikke være sød at sende billederne til os, så tager vi hånd om det med det samme?

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner - Victor / ATTODE

Noté 5 sur 5 étoiles

ATTODE fylder i dag en del i min og min…

ATTODE fylder i dag en del i min og min bedre halvdels fælles garderobe.
Og vi venter spændt hver gang der lander et nyt drop.

Super fede produkter, fedt at de er unisex og kvaliteten følger også med!

Tak for et fedt brand!

10 octobre 2025

Hey Sofie,

Hvor er det bare en fornøjelse at læse 🖤

Det betyder virkelig meget for os at høre, at ATTODE har fået en fast plads i jeres garderobe – og at I følger med i hvert drop, det gør os oprigtigt glade!

Tak for de fine ord om kvaliteten og vores unisex-univers 💫

Vi sætter kæmpe pris på jeres support – og glæder os allerede til at vise jer, hvad der kommer næste gang 🫶🏼

De bedste hilsner
Victor / ATTODE 🖤

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god oplevelse at handle på…

Virkelig god oplevelse at handle på hjemmesiden og bare det med at de svarer lynhurtigt hvis man har spørgsmål omkring størrelse eller pasform! Hvis man kunne give 10/10 så gjorde jeg det!
Kæmpe anbefaling herfra!

8 octobre 2025

Hey Morten,

Hvor er det bare en fornøjelse at læse – tusind tak! 🙌

Vi gør os virkelig umage for at være til at få fat i og hjælpe med lige præcis de spørgsmål, der kan opstå – så det glæder os meget at høre, at du har mærket det 💫

Tak for de flotte ord og den store anbefaling – vi sætter kæmpe pris på din støtte!

De bedste hilsner
Victor / ATTODE 🖤

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og mega fedt at gå så…

Super god service og mega fedt at gå så dybt med med tøj med så meget passion og mening hele teamet har gjordt det godt men jeg er især imponerer over hvad Marcus Lund har skabt siden han startede😎

8 octobre 2025

Hey Jon🤟

Hvor er det en vild anmeldelse – tusind tak for de ord! 🙌

Vi er så glade for, at du mærker passionen bag – det betyder alt for os. Og vi giver dig helt ret: Marcus har virkelig lagt hjerte og sjæl i ATTODE siden dag ét, og det er fedt at se det blive anerkendt 🖤

Tak fordi du følger med og bakker op – vi håber, du bliver ved med at nyde både tøjet og rejsen!

De varmeste hilsner,
Victor / ATTODE 💫

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus