Atvstore Avis

2,4

Beställde ett mätarhus till en moped, ångrade sedan köpet pga att en granne hade ett likadant som jag istället använde. Skickade tillbaka paketet som jag fick utan att änns har öppnat det. 2mån... Voir plus

Köp aldrig delar här ifrån!!! Beställde delar 3 sep som skulle komma på ett par dagar, har fortfarande inte fått några delar och nu är det den 26 sep! Svarar på mail fram till dom fått betalt sen... Voir plus

Kunnig personal, fick bra hjälp att hitta rätt produkt till atvn. Var lite strul med Mastercard betalningen, men gjorde bankövering. Då tog det lite längre tid att få produkten./ Gabriel

Tipp topp service, alla delar kom inom en vecka i posten. Har flera delar som jag måste beställa. Man kan ringa på telefon å få svar nästan direkt. Och har fått väldig mycke hjälp med att få rätt del... Voir plus

Säljer reservdelar och tillbehör till ATV:er samt för reservdelar till Goes,CF,NF,Viarelli,lifan linhai TMS baotian atv moped skoter mc samt andra kina tillverkade maskiner.

Bas

Répond généralement dans un délai d'une semaine

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Väntat på delar

Väntat på delar, som skulle finnas i lager, i över en månad. Försökt att nå dem via telefon och mail, inget svar! Köpet var gjort genom Payson så jag kontaktade dessa för att häva köpet. Efter detta meddelar Atv store att det är DHL som har "strulat" till det med leveransen, vilket är ren lögn då paketet var skickat från företaget direkt efter Payson hade tagit kontakt med dem. Handla ALDRIG något på detta företag, bara krångel!!!!

9 juin 2020

leta vidare på andra ställen

Helt otroligt att grejerna kom tillslut, svarar aldrig i telefonen och på mejl svarar dom först efter 30 dagar när man börjar hota med rättsliga åtgärder.
Betala absolut inget i förväg, då kan man åtminstone hålla inne med pengarna när grejer inte dyker upp.
Nä köp delarna från annan firma!
Nu vet jag ju att det är kinaskräp dom säljer, men kändes extra "plastigt" och dåligt!

DHL hade åtminstone gjort ett bra jobb med leveransen

31 mai 2020