Så dårlig service Laver en reklamation på et vægur og efter en gang skriv stopper kommunikationen helt. Der er nu gået 2 mdr og jeg får stadig ingen respons. Der er helt lukket, sådan kan man ikke d... Voir plus

Har købt nogle nye lamper til mit nye hus, den ene havde desværre fået en skramme under transporten. Skrev til dem og fik svar samme dag og får den byttet efter jeg har sendt dem et billede af den... Voir plus

L'entreprise a répondu

Opdatering (ændret fra 1 til 3 stjerner): pengene er tilbagebetalt, men utrolig frustrerende, at det først sker efter flere mails og forsøg på opkald. Banken blev sågar indblandet, da jeg var overb... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Vores online univers, Aunor.dk, er dedikeret til at tilbyde møbler og interiørdesign til det nordiske hjem. Vi er stolte af at præsentere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vores mål er at give vores kunder muligheden for at finde alt, hvad de behøver til deres hjem i et inspirerende miljø. Vi opdaterer og udvider regelmæssigt vores produktudvalg på Aunor.dk for at afspejle de nyeste boligtrends og holde os i trit med de seneste tendenser. Vores engagement i at levere enestående kundeservice betyder, at vi altid stræber efter at gå den ekstra mil for vores kunder. Hos Aunor.dk kan du trygt, nemt og hurtigt finde alle dine møbler og interiørbehov opfyldt.

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Så dårlig service

Så dårlig service
Laver en reklamation på et vægur og efter en gang skriv stopper kommunikationen helt. Der er nu gået 2 mdr og jeg får stadig ingen respons. Der er helt lukket, sådan kan man ikke drive en forretning.

29 juin 2025

forkert vare tilsendt - manglende svar

Jeg har bestilt en pude til 500 kr på deres webshop. Jeg modtog en helt anden pude og skrev til dem for at gøre opmærksom på fejlen samt for at aftale ombytning. Det er nu over to uger siden, jeg modtog puden, og de har stadig ikke svaret. På deres hjemmeside er ikke oplyst til telefon nr, som man jeg kan kontakte dem på.

9 mai 2025

Kundeservicen er ikke-eksisterende

Kundeservicen er ikke-eksisterende - de svarer efter flere uger, og når de så svarer, har de ikke engang læst ens mail ordenligt.

Jeg mangler stadigvæk en del af min ordre, og mine penge

10 mars 2025

Ingen kundeservice…

Jeg har bestilt 4 havestole og har kun fået sendt 2. Jeg har sendt flere mails og prøvet at ringe men jeg får intet svar… Vil ikke anbefale andre at købe for siden trods at man eventuelt kan spare en smule penge noget. Jeg bestilte d. 29/3 og nu har vi d. 22/4. De to stole som er kommet fik jeg først efter små to uger selvom der stod 1-4 dage… Så jeg venter og venter…

22 avril 2025

Ikke-eksisterende kundeservice og ej modtaget vare

Jeg bestilte en vare den 11. Marts og har endnu ingen vare modtaget eller hørt noget fra dem at de er forsinkede.
Jeg har skrevet til Aunór to gange på mail, men ingen svar. Jeg kan se på hjemmesiden at det jeg har bestilt nu er udsolgt, men kunne godt bruge noget information, så jeg evt. kan bestille det andet steds (og få mine penge retur)

11 mars 2025

Manglende kommunikation om at varen var…

Manglende kommunikation om at varen var i restordre. Hver gang tog der 3-5 dag før der kom et svar. 1 1/2 måned leveringstid på et bord er måske lidt i overkanten. Muligvis var bordet i rest på alle webshops, men hvis I bare oppede kommunikationen lidt, var alt fint. Lidt at arbejde med.

4 mars 2025

Aunor var helt ok

Aunor var helt ok - men producenten har et par småting de kunne rette op på- jeg er glad for varen - helt sikker
mvh
john wisen

6 février 2025

Ingen svar på reklamation

Bestilte et ur, levering var hurtig. Dog var uret defekt og skrev derfor straks en mail da virksomheden ikke kan kontaktes telefonisk. Det er nu 11 dage siden og jeg har endnu ikke hørt retur på min mail.

Nu er gået en måned uden afklaring på reklamationen. Har modtaget et svar med at mail var endt i spam, svarede straks retur men har så ikke hørt tilbage. Har også forsøgt at kontakte virksomheden gennem Instagram også der uden held.

27 janvier 2025

Ingen respons på reklamation

Købte et sengesæt slut november som havde de forkerte pudevår. Skrev straks jeg opdagede det (29.11) til firmaet og har ikke hørt et kvæk fra dem….

Man kan ikke ringe til firmaet, kun maile… som der så ikke svares på. Rimeligt utilfredsstillende.

2 décembre 2024

Fejl i ordre men i orden

Min ordre gik under systemfejl, og måtte selv skrive og spørge, hvor den var henne efter noget tid, da der ikke skete noget, men fik god betjening og fik min ordre to dage efter, og var som den skulle være, så 5 stjerner trods fejlen:)

11 novembre 2024