Den er helt gal. De er anmeldt for fraud. Du får aldrig penge retur! Som tidligere review kommentar kan jeg tilslutte mig at de ikke tager telefonen og i øvrigt ikke er til at få i dialog. Trøjen j... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Aunora! Deres tøj er ikke kun af super lækker kvalitet, men designet er også virkelig flot og moderne. En særlig tak skal lyde til Anne Sofie, som... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er vild med Aunoras shoppeunivers 👌🏼 Udvalget er lige efter min smag inden for alle kategorierne og brands af god kvalitet der præger udvalget. Jeg har nu bestilt 3 ordrer efter deres åbnin... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
AUNORA er mere end bare en webshop – det er en drøm, der er blevet til virkelighed. Bag AUNORA står Anne Sofie, som efter mange års erfaring i modebranchen besluttede sig for at skabe noget nyt og unikt. For et år siden mødte hun Thomas, og deres fælles passion og drømme førte til etableringen af AUNORA. Sammen har de bygget virksomheden fra bunden og forfølger deres fælles passion for mode. AUNORA er ikke kun en ny online tøjbutik; det er en rejse præget af dedikation og engagement, fra de første møder med leverandører til at overvinde de udfordringer, der er opstået undervejs. Målet er at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af de bedste brands, samtidig med at der arbejdes på at udvikle en egen kollektion. Hos AUNORA er kvalitet, kreativitet og personlig service altid i centrum.
Coordonnées de contact
N'a pas répondu aux avis négatifs
Den er helt gal
Den er helt gal. De er anmeldt for fraud. Du får aldrig penge retur!
Trøjen jeg modtog virkede som en kopi vare af second Female. Derfor forsøgte jeg at returnere og få pengene retur. Trøjen er returneret men pengene kommer ikke retur.
Som sagt er de anmeldt!
Venter stadigvæk på at få mine penge…
Venter stadigvæk på at få mine penge retur på trods at I har modtaget min returpakke! Har forsøgt at ring til jer, men I svare jo aldrig! Føj altså
Intet svar og manglende refundering!
Man kan hverken komme i kontakt med jeres kundeservice gennem mail eller telefon! Mangler FORTSAT tilbagebetaling for en ordre, som blev sendt retur den 17/5 og der kommer ingen lyd fra jer, hvorvidt I har modtaget den retur samt at få refunderet sine penge. Helt seriøst, step up! Dårlig oplevelse og en kommende indberetning til Forbrugerombudsmanden, såfremt der ikke bliver rettet op på sagen snarest.
Super god oplevelse og rigtig hurtig levering :) Her køber jeg med garanti fra igen
Altid hurtig levering.
Altid hurtig levering.
Altid super kvalitet
Altid sød og venlig kundeservice
Kan varmt anbefales
Super god service
Super god service. Anne Sofie i kundeservice står altid klar til at hjælpe. Nemt at købe og nemt at bytte hvis man får købt den forkerte størrelse.
Anbefales stærkt herfra.
De er glade og positive ved alle…
De er glade og positive ved alle henvendelser … selv når der er tale om retur .. er smilet i mail og telefon den samme

Bedste kundeservice ever👍🏾👍🏾👍🏾
Bedste kundeservice ever👍🏾👍🏾👍🏾
God kommunikation med Anne-Sofie❤️
Bedste anbefalinger herfra - AS går langt i sin formidable kundeservice👍🏾

Alt for besværlig at handle med
Alt for besværlig at handle med
Lang leveringstid, skulle selv rykke nogen gange efter min ordre, da den kom skulle støvlerne sendes retur og ombyttes til andre(-returlabels kom hurtigt)derefter skulle jeg igen rykke et par gange for min ordre,endelig skrev de at mine støvler var sendt, og jeg vil modtage dem torsdag, da kom de heller ikke, igen i dag rykkede jeg og fik en mail tilbage at de desværre ikk havde støvlerne på lager
Til trods for at skrev de var sendt
Og de vil returnere mine penge-nu må vi se hvornår de kommer
Ingen anbefalinger herfra 😡

Læderstøvler
Bestilte læderstøvler var forsinkede grundet fejl i læderet men butikken skrev en mail og informerede om det og besvarede hurtigt mine spørgsmål. Støvlerne kom, og de var lige så lækre som jeg havde håbet. Så trods forsinkelse, var der god info og kommunikation.

Réponse de AUNORA 🤍
Super god kommunikation, hele vejen igennem…
Da der var ekstraordinær lang leveringstid grundet leverandør, så var de gode til at besvare mine spørgmål. Lækre støvler og nogle meget søde medarbejdere, som var der

Réponse de AUNORA 🤍
Aunora er virkelig en fornøjelse at…
Aunora er virkelig en fornøjelse at handle hos! Deres kundeservice er super imødekommende og hjælpsom, og man føler sig altid godt taget hånd om. Leveringen var imponerende hurtig, og deres udvalg af produkter er bredt og fantastisk. Kan varmt anbefale dem for en rigtig god købsoplevelse!

Réponse de AUNORA 🤍
Jeg kan kun give mine varmeste…
En særlig tak skal lyde til Anne Sofie, som er den sødeste og mest behagelige person at have kontakt med. Jeg havde et lille problem med at finde ud af min ordre, men Anne Sofie var vildt hjælpsom og sørgede for, at alt blev løst hurtigt og smertefrit. Hun imødekommende og havde en oprigtig interesse i at hjælpe – noget, man sjældent oplever andre steder.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Aunora. Kan klart anbefales, både for tøjet og den fantastiske kundeservice! ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de AUNORA 🤍
Jeg er vild med Aunoras shoppeunivers…
Jeg er vild med Aunoras shoppeunivers 👌🏼
Jeg har nu bestilt 3 ordrer efter deres åbning i september og intet skulle returneres, levering var hurtig og generelt var processen lige til 😁☑️
Jeg er ikke færdig med at shoppe her 👌🏼
Hilsen Stephanie Magnussen

Réponse de AUNORA 🤍
Ventet over 4 uger på ordre ..
Har netop annulleret en ordre jeg har ventet på i 4 uger.. blev lovet levering i oktober senest, i november får jeg så at vide de sendes d.1/11, dog ingen bekræftelse om at de er afsendt. Jeg har selv henvendt mig igen igen og får så at vide de måske kommer på lagret d.7/11 og de håber at kunne sende dem der. Ellers ok kundeservice ift høflig kommunikation. Men stop med at sælge støvler I ikke kan levere … fandt et andet sted som kunne levere de bestilte varer

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.