I forbindelse med en kombineret arbejdsrejse og ferie til australien, har jeg modtaget eminent rådgivning fra Australienrejser. Dorte hvor god til at rådgive om hvorda vi på en god måde integrerede de... Voir plus
Vi har haft en fantastisk rejse til Australien i feb. Carina fra Australien rejser hjalp os på bedste vis. Hun tilrettelagde turen med vores to store børn perfekt. Vi har ingen klager eller dårlige o... Voir plus
Rejsen til Australien Blev en uforglemmelig oplevelse Tusind tak til Carina Hector Som opfyldte denne drømme rejse Vi havde et buget (som blev overholdt )og mange ønsker (blev opfyldt uden ændrin... Voir plus
Line fra Australienrejser fik lavet en fantastisk tur til New Zealand og Australien. Gode turer, masser af oplevelser som var lige os. Vi havde dog en enkelt tur, som vi måtte klaget over til Line. Li... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Australienrejser har som mål at være danskernes foretrukne rejsebureau og de bedste på området, når det drejer sig om rejser til Australien og New Zealand. Alle vores rejsekonsulenter har rejst rigtig meget i Australien og New Zealand og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget helt specielt. Australienrejser skræddersyer rejser til Australien og New Zealand. Vi arrangerer alle typer rejser alt efter ønsker og budget, og vi tilbyder alt fra flyrejser, hotelovernatninger, dagsture, fleredagsture, udlejningsbil, autocamper og landarrangementer til komplette programmer for både individuelle og grupper. Vi hjælper også vores rejsende med et 3 måneders turistvisum til Australien. Vores styrke er personlig service, rådgivning og opfølgning. Australienrejser samarbejder med alle de bedste flyselskaber, som flyver til Australien og New Zealand og vores priser er altid konkurrencedygtige. Og som specialbureau opnår vi gode betingelser hos vores lokale samarbejdspartnere, og det er noget vi ønsker, der skal komme vores kunder til gode.
Hellerupvej 8, 1. th, 2900, Hellerup, Danemark
- 86204520
- info@australienrejser.dk
- australienrejser.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
At lægge hele sin ferie i hænderne på…
At lægge hele sin ferie i hænderne på et rejsebureau - en ferie, som skal være en oplevelse for livet - er grænseoverskridende for os der gerne vil være i kontrol! Australienrejser har flyttet den grænse / nærmest visket den ud - alt er forløbet perfekt og som aftalt lige fra det første møde og indtil vi efter en fantastisk juleferie Down Under var tilbage i Danmark. Rejseplaner, hoteller, guider alt har været som ønsket og aftalt. Fantastiske oplevelser, udfordrende naturoplevelser, afslappende hoteller, guider med historisk indsigt og alle med fokus på at give os den bedste og vildeste ferie - DET LYKKEDES, tak Australienrejser

Réponse de Australienrejser
Yderst positiv oplevelse at samarbejde…
Yderst positiv oplevelse at samarbejde med Australien Rejser. Det købte produkt levede 100% op til forventningerne. De lyttede til vores behov og ønsker og løste opgaven til UG. Havde flere spørgsmål/ændringer undervejs og alt blev løst hurtigt og til fuld tilfredshed. De bedste anbefalinger herfra.

Skræddersyet super ferie
Med udgangspunkt i vores ønsker skræddersyede Australienrejser og deres top professionelle rejsekonsulent vores aktive drømmerejse. Alt spillede perfekt og derfor den fremragende karakter.

Réponse de Australienrejser
Vi havde en fantastisk tur.
Vi havde en fantastisk tur som Australienrejser arrangerede, de lyttede til vores ønsker.
Fremragende service og forståelse for…
Fremragende service og forståelse for vore ønsker. Forslag var i top og alt forløb uden nogen former for udfordringer. Fantastisk rejseoplæg og super god app for undervejs. Kan ikke blive meget bedre.
Fantastisk søde og serviceminded…
Fantastisk søde og serviceminded personale som har stor kendskab til de områder de sælger rejser til. Vi vil helt klart bruge dem igen.
Kan på det varmeste anbefale…
Kan på det varmeste anbefale Australiensrejser.
Vi, en familie på 4 personer, er netop kommet hjem efter 4 uger, med 10 forskellige ophold i Australien. Selve rejsen, billeje, udflugter og hoteller var alt booked gennem Austtralienrejser og det "virkede" alt 100%.
Fremragende
God service og godt kendskab til…
God service og godt kendskab til Australien så anbefalede gode hoteller og gode udflugter.
28 dage i Australien og alt var 100% i…
28 dage i Australien og alt var 100% i orden. Helt fantastisk hoteller, perfekt beliggenhed! Skal helt sikkert bestille flere rejser igennem Australien rejser!!!
Ferie til New Zealand og Australien
Australienrejser hjalp med at planlægge vores 8 ugers ferie til New Zealand og Australien. De bestilte hoteller var gode og lå meget centralt. De kom med gode forslag til rundturen og bestilte rigtig gode seværdigheder. Ved aflysning af tur p.g.a. dårligt vejr, sørgede de for at vi fik vores penge retur. Alt fungerede perfekt. De var meget behagelige at tale med og meget hjælpsomme.
Australienrejser er de helt rigtige at benytte
Virkelig imødekommende og professionel rådgivning. Alt gik efter planen, og vi fik nogle oplevelser, som vi ikke selv havde fundet. Alle de bedste anbefalinger herfra.
Jeg har kun gode erfaringer med dem og…
Jeg har kun gode erfaringer med dem og har købt flybilletter flere gange. Alt med tider passer fint og de hænger godt sammen.
God kundeservice
God kundeservice! Alt fra flybilletter, leje af autocamper og hotel overnatninger booket igennem Australienrejser var bare i orden og levede helt op til vores forventninger!
Selvom der var lidt udskiftning af medarbejder som tog sig af hjælp til planlægningen af vores Australien ferie har vi været yderst tilfreds med servicen hos Australienrejser.
Super veltilrettelagt tur
Så er vi landet efter lidt over en måneds rundtur i Australien. Og hvilken tur?
En masse gode oplevelser, der har sat sig fast på nethinden. Og skulle vi have glemt nogle, er det blot at kigge på de små 1.000 fotos, som vi har skudt på turen. At vi så samtidig har været i Australien i landets varmeste måned de sidste 50 år tager vi med. Selv om det var varmt, da termometret rundede 48 grader den ene dag.
Lige fra afgangen i Københavns lufthavn den 1. januar og til vi returnerede samme sted 1. feb. har alt fungeret fint. Overnatninger. Attraktioner. Billeje. Flyrejser i Australien. Der var styr på det hele.
Så en stor tak og mange roser til Brian og teamet hos Australien Rejser, der strikkede en tur sammen, som vi gerne ville have det.
Har været afsted 5 uger med børn og…
Har været afsted 5 uger med børn og børnebørn - en stor oplevelse. for os alle 9. Lidt problemer med navn på visaansøgning contra billet, men dette blev løst i lufthavnen. Alle bookinger var til UG - tiderne blev overholdt - gode boliger og lejebil. Tak til Brian for gode råd under planlægningen.
En tur vi aldrig vil glemme.
Blev betjent af Jonas Albæk
Blev betjent af Jonas Albæk, som gjorde et fantastisk stykke arbejde, så vi kunne nyde vores tur til Australien og Bali. Alt klappede som det skulle. Lynhurtig respons på mail og telefonhenvendelser. Vi til enhver tid bruge dem igen.
Det var anden gang vi rejste med…
Det var anden gang vi rejste med Australienrejser. Alle vores “sære” ønsker blev opfyldt, og selv mindre problemer, som australienrejser var uden skyld i, blev klaret fra Danmark under rejsen. Vi rejser igen i 2020 med Australienrejser. Anbefales ++++++.
Rigtig fin service
Rigtig fin service. Gode råd og anbefalinger til oplevelser undervejs. Alt spillede 100%