Australienrejser Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I forbindelse med en kombineret arbejdsrejse og ferie til australien, har jeg modtaget eminent rådgivning fra Australienrejser. Dorte hvor god til at rådgive om hvorda vi på en god måde integrerede de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en fantastisk rejse til Australien i feb. Carina fra Australien rejser hjalp os på bedste vis. Hun tilrettelagde turen med vores to store børn perfekt. Vi har ingen klager eller dårlige o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rejsen til Australien Blev en uforglemmelig oplevelse Tusind tak til Carina Hector Som opfyldte denne drømme rejse Vi havde et buget (som blev overholdt )og mange ønsker (blev opfyldt uden ændrin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Line fra Australienrejser fik lavet en fantastisk tur til New Zealand og Australien. Gode turer, masser af oplevelser som var lige os. Vi havde dog en enkelt tur, som vi måtte klaget over til Line. Li... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

Australienrejser har som mål at være danskernes foretrukne rejsebureau og de bedste på området, når det drejer sig om rejser til Australien og New Zealand. Alle vores rejsekonsulenter har rejst rigtig meget i Australien og New Zealand og vi ønsker at dele vores viden, råd og erfaringer med dig, for at gøre netop din rejse til noget helt specielt. Australienrejser skræddersyer rejser til Australien og New Zealand. Vi arrangerer alle typer rejser alt efter ønsker og budget, og vi tilbyder alt fra flyrejser, hotelovernatninger, dagsture, fleredagsture, udlejningsbil, autocamper og landarrangementer til komplette programmer for både individuelle og grupper. Vi hjælper også vores rejsende med et 3 måneders turistvisum til Australien. Vores styrke er personlig service, rådgivning og opfølgning. Australienrejser samarbejder med alle de bedste flyselskaber, som flyver til Australien og New Zealand og vores priser er altid konkurrencedygtige. Og som specialbureau opnår vi gode betingelser hos vores lokale samarbejdspartnere, og det er noget vi ønsker, der skal komme vores kunder til gode.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Australienrejser gav os en fantastisk …

Australienrejser gav os en fantastisk rådgivning ved sammensætning af vores ferie/rejse. Alt havde Australienrejser sørget for/booket: visum, nogle fantastiske hoteller til overnatninger, billeje samt veltilrettelagte guidede ture.
Vi har haft en fantastisk oplevelsesrig ferie/rejse og "føler" vi har fået rigtigt meget for vores penge. Vi vil varmt anbefale Australienrejser for behagelig og seriøs rådgivning.

30 octobre 2017

De er fantastiske

Det er fantastiske og hjælpsomme ansatte, der arbejder her. Har igen mødt udsøgt hjælpsom , idag fra Jonas. Mille har hjulpet os flere gange og strikkede vores første tur Down Under sammen til mere end et 13 tal. Kan varmt anbefales til alle, der planlægger en tur.

2 octobre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god sparring; super planlægning

Super god sparring med Australienrejser. Mange godt input til praktisk planlægning som vi ikke selv lige overvejede. Let og hurtigt at få svar på alle vores spørgsmål. Super planlægning; alt fungerede perfekt.

31 août 2017

Famtastik ferie

Vi har flere gange brugt Australienrejser til at arrangere ture til Australien og New Zealand. Alt har klappet og med super gode råd og anbefalinger har vi haft nogle fantastiske ferier

24 août 2017

3½ uges rundrejse der bare klappede hele vejen igennem

Vi fik super god vejledning og alt klappede, så vi har kun godt at sige om Australien Rejsers ydelser.
Vi havde henvendt os til 3 bureauer med samme ønske som var beskrevet i meget overordnede termer. Australien Rejser forstod hvad det var vi gerne ville og ramte helt plet med deres oplæg. Her oplevede vi indlevelse, god dialog og de rigtige spørgsmål for afklaring.

17 juillet 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Gennemgående god oplevelse med dette …

Gennemgående god oplevelse med dette bureau fra hurtigt svar på forespørgsel til rejseforberedelse og opfølgning efter hjemkomst. Fik her stor hjælp til at få booket min australske drømmerejse af rejsekonsulent Randi, som har været utrolig imødekommende og fornøjelig under hele processen og gav brugbar indsigt og info omkring australske rejsedestinationer ud fra egne erfaringer. Tak til Australienrejser for en fantastisk tur!

13 juillet 2017

Vores rejse til Australien

En familie på 6 personer har sammen været på 3 ugers ferie i Australien.
Vi kontaktede Australienrejser, som planlagde ferien til Australien for os. Rejseplanen var fra vi ankom dag 1 og til vores sidste dag.
Australien er et stort land, men Australienrejsers rejseplan var detaljeret og indeholdt fantastiske oplevelser for de 3 uger, vi var der😊. Vi har haft mange højdepunkter og vil blot nævne nogle få: Sydney m/Operahuset, Ayers Rock, Darwin/Kakadu Nationalpark og Cairns m/Tribulation og Daintree og flere positive overraskelser undervejs. Desuden er vi blevet afhentet på vores hoteller til aftalte tider, når vi skulle på udflugter og til lufthavne.
Alt er forløbet til vores fulde tilfredshed og forventninger, og vi er enige om at anbefale Australienrejser som rejsearrangør til dette fantastiske land😊.

10 juillet 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Stor ros til Australienrejser.

Stor ros til Australienrejser (Randi) for hjælp til planlægning af vores 6 ugers ferie rejse til New Zealand og videre til Australien. Alt booking af fly, hoteller, busture, færger og autocampere klappede perfekt. Vi kan varmt anbefale Australienrejser som rejseselskab. Jonna & Henrik Kristensen.

5 juillet 2017

Fantastisk oplevelse

Vi rejste rundt i Australien i 5 uger og alle bestillinger af fly, hotel, oplevelser og billeje foretaget af australienrejser spillede bare!
Rejsen var planlagt lige efter vores ønsker og vi havde oplevelsen af, at blive hørt fuldt ud af vores rejsekonsulent.
Vi vil varmt anbefale alle at benytte australienrejser til at planlægge deres ferie, da dette gøres meget professionelt og letter ens egen planlægning.

4 mai 2017

Alt fungerede

Min mand og jeg har rejst rundt i Australien i godt 3 uger
Fløjet mellem adskillige byer, boet på flere hoteller, deltaget i mange busture, altsammen arrangeret af Australiensrejser og ALT klappede
Meget professionelt og med stor forståelse og indlevelse for, hvad vi gerne ville
Jeg anbefaler firmaet varmt😄

1 mai 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service hos Australien …

Rigtig god service hos Australien rejser. Føler sig tryg og rigtigt godt behandlet og velinformeret. Hurtig svar på mail, opfølgende kontakt op til afrejse, og velkommen hjem mail efter hjemkomst.

Australien rejser får min bedste anbefaling.

1 mai 2017

Absolut anbefalelsesværdigt!

Vi har rejst med Australienrejser på en individuelt tilpasset rejse til Australien og New Zealand i februar 2017. Det har været en helt igennem god og tryg tur, hvor alle aspekter af rejsen bare fungerede.
Lige fra første henvendelse til vores rejsekonsulent, Jonas, fik vi alt mulig hjælp og service i forbindelse med planlægning og booking af rejsen. Han var fair, reel, ærlig og hurtig til at svare, når vi havde spørgsmål, både telefonisk og via mail. Vi synes, at han var utrolig imødekommende og god til at lytte til vores ønsker og behov, både i forbindelse med den første kontakt, men også senere, da vi ændrede stort set hele rejsen på New Zealand.
De udflugter, som han foreslog, var rigtig gode. Det har været gode, rare og vidende guider og udflugterne har været spændende og godt tilrettelagt. Den ene tur blev aflyst pga. vejret og efter to dage blev vi kontakt af Jonas, der fulgte op på aflysningen og lavede aftale om tilbagebetaling af pengene med det samme.
Vi vil helt sikkert anbefale Australienrejser til andre. Vi har ikke haft face-to-face kontakt med Jonas pga. den geografiske afstand mellem os, men det har absolut ikke være noget problem. Det eneste, vi er kede af, er, at vi ikke kan planlægge vores næste rejse, som går til USA, hos dem.

25 avril 2017

8 uger i Australien og New Zealand

En fantastisk rundtur arrangeret af Australienrejser med en blanding af fly/hoteller og campervan. Gennem hele forløbet med udformning af rejsen har Australienrejser været en rigtig god sparringspartner, både med hvilke steder, vi skulle besøge, hvor lang tid og i hvilken rækkefølge - og hvad vi skulle vælge fra. De valgte hoteller ramte meget præcist vore ønsker til beliggenhed og kvalitet, og det samme gælder de udflugter, der var bestilt hjemmefra. Australienrejser demonstrerede en dyb og indgående viden om rejsefoholdene i Australien og New Zealand, og som viste sig at ramme ret præcist med vore oplevelser. Vi kan kun anbefale Australienrejser, og vil bestemt bruge dem igen næste gang vi skal Down Under.

31 mars 2017

Perfekt planlagt tur til Australien

Vi er en familie på 5 personer der netop er hjemvendt efter 5 fantastiske uger i Australien. Vi har oplevet super god sparing i forbindelse med planlægning af rejsen - nye forslag til indhold og steder vi ikke selv havde kendskab til, betød at vi fravalgte nogle af de kendte steder til fordel for nogle mindre kendte, men for os, langt mere interessante steder. Perfekt planlægning med hensyn til flyveture, booking af hoteller og camper - kan varmt anbefale Australien rejser.

20 mars 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Brian for godt sammensat rejseprogram og god planlægning

Vi var i Australien med vores familie over jul og nytår 2016/17, og havde i den forbindelse lavet et oplæg til Brian fra Australienrejser omkring alle vores ønsker til rejsen. Alt blev planlagt, bestilt og taget hånd om på bedste vis, og vi havde under hele forløbet en super kommunikation omkring det hele. Vi kan virkelig anbefale andre at benytte Australienrejser, som har styr på det. Når vi skal afsted igen om nogle år, vender vi helt sikkert tilbage.

17 mars 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende og kompetent rejserådgivning og planlægning. Alt klappede.

Vi er netop kommet hjem fra en 40 dages tur jorden rundt med fokus på nogle af landene omkring og i Stillehavet. Vi besøgte på turen også Cook Islands.
Da vi syntes det krævede professionel vejledning, en nøje planlægning af flyruter, valg af steder vi ville besøge etc., fik vi hjælp af en kompetent rejserådgiver hos Australienrejser.
Det fungerede supergodt og vi er glade og tilfredse med det hele.

17 mars 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus