Autoklasen Centru Daune Avis 170

4,9

Revin pentru a doua oară la acest service auto și am revenit încă o dată cu multă încredere ,pentru ca știam ca se va rezolva problema pe care o am la mașină ,este un service excepțional începând de l... Voir plus

Am avut o experienta foarte plăcută la acest centru de daune, am venit cu mașina la constatare în urma unui accident minor în trafic cu o alta persoana, unde au rezultat câteva zgârieturi pe partea... Voir plus

1. Garage automobile
  2. Agence de location de voitures

Car damage and rental center in Bucharest. We help, consult and resolve settlements for insurance rights when you are involved in a vehicle accident. With a large professional crew, we provide fast and reliable services, always prioritizing quality and customer satisfaction. Just bring your damaged vehicle, let us settle your claim and you will receive one of our premium replacement cars to use until your car is fixed! Visit our website for more info: autoklasen.ro

4,9

Foarte multumit de servicii

Foarte multumit de servicii, atitudinea si comportamentul angajatilor. Recomand cu placere - sunt cu adevarat profesionisti ! Am avut si o masina superba la schimb !
Va multumesc pentru sprijin si amabilitate !

17 avril 2026

Reparație Mercedes Amg

Am dus la vopsit Mercedesul soției mele și am rămas impresionat de acest service auto . Totul este la superlativ . Mașina a ieșit impecabil , sunt cu mult peste orice reprezentanta auto din România . Mi-au dat pe perioada reparației un BMW X3 2026 nou nouț . Personalul angajat este de asemenea unul foarte profesionist , am fost asistat de o doamnă Antheea care s-a ocupat de absolut tot . Vă recomand cu încredere !

3 avril 2026

Experienta a fost deosebita

Experienta a fost deosebita, domnisoarele de la receptie au fost extrem de amabile, iar domnii cu care am facut formalitatile au fost extraordinar de cooperanti si seriosi, iar masina la final arata impecabil, totul a fost conform asteptarilor chiar si mai mult! Recomand cu drag!

10 avril 2026

Experiența plăcută

Experiența plăcută, de la primul contact telefonic, la recepție, constatare și până la repararea mașinii.
Au fost alaturi de mine și mi-au explicat documentele ce trebuie completate. Am primit mașină la schimb din aceeași clasă.
Au reparat mașină cu elemente originale și la nivelul de calitate așteptat.
Va mulțumesc frumos.

8 avril 2026