Autopoets Nederland Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op zondag een afspraak ingepland voor een dieptereiniging van het interieur op maandagochtend. Maandag bleek de medewerker helaas ziek te zijn, maar binnen vijf minuten werd ik teruggebeld en was... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De service heeft me compleet ontzorgd wat betreft het weer netjes inleveren van mijn private lease auto. Complimenten gekregen van de inname inspectie die nog eens navroeg of ik er echt 7 jaar in ha... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Anderhalf uur gewacht. Schoonmaker komt niet. Gebeld naar hoofdkantoor. Slechte verbinding, maar wel beleefde man aan de lijn. Kan eventueel na 15.00 uur iemand komen. Verder geen compensatie. Wel een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze auto is vandaag gepoetst door Bowey. Vooraf belde hij dat hij iets eerder zou aankomen. Vanaf aankomst is hij aan één stuk door hard aan het werk gegaan, zonder pauze, en zowel binnen- als buit... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'esthétique automobile
  2. Prestataire de transport automobile privé
  3. Service de ménage à domicile
  4. Station de lavage automobile

Écrit par l'entreprise

Sinds 2018 helpen wij onze klanten bij het reinigen en poetsen van hun auto’s of wagenpark. Ondertussen helpen onze medewerkers onze klanten in een groot deel van Nederland. Onze mobiele autopoets-service is super gemakkelijk! Vuile auto? Is uw auto toe aan een opfrisbeurt nadat u op vakantie bent geweest? Heeft uw camper een heel seizoen onder de bomen gestaan? Heeft iemand in uw auto gebraakt? Of wilt u uw auto of wagenpark er gewoon netjes bij zien staan? Autopoets Nederland heeft de oplossing. Zonder gedoe. Wij komen naar u toe om aan huis (of bij uw werk) uw auto te poetsen. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4 (op Google) en waarderen vooral onze service, kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Op dit moment is Autopoets Nederland het grootste mobiele autopoetsbedrijf van Nederland. Daar zijn wij trots op! Bijna landelijk dekkend. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Dat zie je gelukkig ook terug in de recensies die onze klanten ons geven.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Van zwart naar weer lichtblauwe bekleding!

M’n autobekleding was zwart maar weer helemaal lichtblauw geworden dankzij Moses. Super blij en tevreden!!

16 mars 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen D! Dat zijn inderdaad nog eens resultaten. Leuk om te doen en fijn voor jou uiteraard! Graag tot de volgende keer weer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn oude trouwe motor blinkt weer volop.

Normaal poets ik zelf mijn motor, maar dat lukt nu even niet. Dus is Bart bezig geweest en ik ben heel blij met het resultaat. Prettige vent, en goede service van Autopoets Nederland.

19 mars 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te horen Tjeerd! Goed dat Bart je zo goed heeft kunnen helpen. Graag tot de volgende keer weer!

Op tijd

Op tijd! Heel belangrijk. Verstand van zaken. Lekker aan het werk. Netjes. Morgen bij daglicht even kijken. Maar de eerste indruk van stoelen en bank positief. Makkelijk betalen. Timo aardige vent! Voor ons erg belangrijk. Dus als de resultaten bij daglicht goed zijn. Aanrader.

9 mars 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen Rob! Dank voor deze vriendelijke en fijne review!

Topklasse!

Piravin heeft onze auto weer helemaal shiny en brandschoon gesopt, gezogen en gepoetst. Het was een hele koude dag maar hij ging er helemaal voor. Topklasse!

2 février 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te gore RaDu! Ik geef het Piravin door. Graag tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gewoon op de zaterdag

Super gewoon op de zaterdag. Mijn wagen weer als nieuw. En nette harde werkers.

28 février 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Leuke review Jan! Dank voor de opdracht en graag tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag mijn auto laten reinigen door…

Vandaag mijn auto laten reinigen door medewerker Timo van autopoets. Keurig op tijd melde Timo zich vanmorgen. Na een grondige en langdurige reiniging is het resultaat geweldig! Auto is weer als nieuw, met gestoomde stoelen grondig interieur reiniging. Echt een aanrader dit bedrijf. Prijs/kwaliteit en resultaat is super.

23 février 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Erg leuk om deze mooie review te lezen Gerdjan! Dank daarvoor. Graag tot de volgende keer weer!

Binnenkant als nieuw

Fijne service, makkelijk om een afspraak te maken. Auto van binnen laten schoonmaken. Bart was ruim op tijd is en heeft zelfs langer doorgewerkt om alles schoon te krijgen. Binnenkant ziet er weer als nieuw uit.

16 février 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Dat is leuk om te horen! Goed dat Bart en onze dienstverlening goed geweest is. Dank voor de fijne review!

Super tevreden.

Afspraak gemaakt om het interieur en bekleding helemaal te laten reinigen.
Was een aardige jongeman met verstand van zaken. Na samen gekeken te hebben besloten hoe en wat te laten doen.
Toen hij klaar was, was het interieur weer showroom waardig. Een dikke 👍

27 janvier 2026

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te horen Mark! Dank voor het geven van je fijne review en wie weet tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Furkan heeft onze auto super goed…

Furkan heeft onze auto super goed schoongemaakt. Alsof hij weer nieuw uit de showroom komt! Zeer nette jongen en hij is zelfs langer gebleven dan de maximale tijd die bij de poetsbeurt hoorde. Ik zou hem zeker aanbevelen!

23 décembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen! Zo horen wij het graag. Dank voor de opdracht en wie weet tot de volgende keer!

Auto binnen laten reinigen

Auto binnen laten reinigen. In twee uur tijd In nieuwstaat afgewerkt. Vriendelijke autopoetser.

17 décembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor de opdracht I.E. Graag tot de volgende keer weer.

Goede service!

Geeft via app aan hoe laat hij er zal zijn, levert goed werk en prijs zoals afgesproken. Geen verrassingen, aanrader

16 décembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor de fijne review Helga! Daar doen we het voor!

Gewoon TOP

TOP resultaat ! Bowey heeft onze auto weer prachtig schoongemaakt

Wat een topservice! Onze auto is door Bowey werkelijk schitterend opgeknapt. De binnen en buitenkant zijn met veel zorg en aandacht gereinigd, en het resultaat mag er zijn: onze auto ziet er weer uit alsof hij zo uit de showroom komt.

ontzettend tevreden over het vriendelijke contact, de duidelijke
communicatie en natuurlijk het eindresultaat. Absoluut vijf sterren waard

28 novembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuke review en goed om te lezen Stefan! Dank dat je onze service en Bowey zijn werk zo waardeert!

Graag weer tot de volgende keer!

Noté 2 sur 5 étoiles

Conclusie: Gewoon weer zelf doen.

Mijn verwachting was voor het bedrag van €185 hoog, en bleek dus ook veel te hoog. Erg tegen gevallen voor zoveel geld. Onze auto is mooi schoon, maar dat is ie ook als ik het zelf doe. Nee, gaan we niet meer doen.

17 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Helaas. Deze klant dacht dat voor 185 euro ook de auto compleet gepolijst zou worden + dat alle bekleding gestoomreinigd zou worden. Dan snap ik dat het tegenvalt. Maar onze website is vrij duidelijk. Ter plaatse gaf meneer ook zijn eigen fout toe (door ergens zomaar vanuit te gaan).

Ons advies: u kiest zelf uw eigen pakket en in de informatie staat duidelijk wat wij doen. Lees dat dan ook even door (is gewoon Nederlands) en verwacht niet een polijstbeurt als je een reiniging besteld.

Super snelle service

Super snelle service, goede kwaliteit, aardige vent en heeft staan buffelen!

26 novembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen Bjorn! Dank voor de review en wie weet tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolutely stunning and professional…

Absolutely stunning and professional service! Mart was right on time at my location to start the cleaning. He spoke perfect English which made everything smoother communication wise. He paid special attention to the spots I warned him about in advance. I can only say a big thank you to Mart and the team, because my car is spotless again! :)

8 novembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Thx for giving this super nice review! Good to hear we helped you as planned. We would like to help you again.

Gewoon top!

Van afspraak maken tot het schoonmaken alles was gewoon top! Vriendelijk en professioneel.

29 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te horen! Dank voor de fijne review en wie weet tot de volgende keer!

Top service

Top service.

We konden snel terecht en de auto is naar tevredenheid schoongemaakt. Zeer vriendelijke medewerker die alles keurig afhandelde.

27 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor deze fijne review M! Collega vond het ook een leuke opdracht. Graag tot de volgende keer!

Verwenbeurt Fiat 124 spider

Ik heb mijn auto (cabriolet Fiat 124 spider uit 2018) laten verwennen met een schoonmaak en poets (polijsten) beurt van de buitenkant. Bowey heeft keurig werk afgeleverd en goed geadviseerd. Het aantal gespendeerde uren was minder dan ik had verwacht (even teruggerekend naar het betaalde bedrag) maar uiteindelijk telt het resultaat en dat is prima en naar tevredenheid. Alle vuiligheid en oppervlakkige vlekken en krasjes zijn met het polijsten verwijderd en bleven er alleen de iets diepere krassen over maar goed de auto is nu eenmaal gebruikt. Het koetswerk glimt weer en is hiena voorzien van een bescherming welke de lak weer zo'n 2 jaar kan beschermen. Bowey heeft efficient gewerkt en was zeer klantvriendelijk, een echte vakman en autofreak

17 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor de fijne en uitgebreide review Rob! Goed om te horen hoe Bowey je zo goed heeft kunnen helpen. Graag tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service auto weer als nieuw

Werknemer Bram was zeer vriendelijk en keurig op tijd. De auto zag er weer als nieuw uit. Dit geldt zowel voor de binnenkant als voor de buitenkant. Ook de klantenservice heeft ons vooraf de afspraak zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben ons goed geholpen. Dit is zeker een aanrader!

9 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te lezen. Dit is hoe wij het graag terughoren. Dank voor de aanvraag, de opdracht en deze revieuw!

Prima gedaan.

Onze auto ziet er na de schoonmaak beurt door Timo weer fris en fruitig uit. Top.

2 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor je review Paul! Graag tot de volgende keer!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus