Autopoets Nederland Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op zondag een afspraak ingepland voor een dieptereiniging van het interieur op maandagochtend. Maandag bleek de medewerker helaas ziek te zijn, maar binnen vijf minuten werd ik teruggebeld en was... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De service heeft me compleet ontzorgd wat betreft het weer netjes inleveren van mijn private lease auto. Complimenten gekregen van de inname inspectie die nog eens navroeg of ik er echt 7 jaar in ha... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Anderhalf uur gewacht. Schoonmaker komt niet. Gebeld naar hoofdkantoor. Slechte verbinding, maar wel beleefde man aan de lijn. Kan eventueel na 15.00 uur iemand komen. Verder geen compensatie. Wel een... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'esthétique automobile
  2. Prestataire de transport automobile privé
  3. Service de ménage à domicile
  4. Station de lavage automobile

Écrit par l'entreprise

Sinds 2018 helpen wij onze klanten bij het reinigen en poetsen van hun auto’s of wagenpark. Ondertussen helpen onze medewerkers onze klanten in een groot deel van Nederland. Onze mobiele autopoets-service is super gemakkelijk! Vuile auto? Is uw auto toe aan een opfrisbeurt nadat u op vakantie bent geweest? Heeft uw camper een heel seizoen onder de bomen gestaan? Heeft iemand in uw auto gebraakt? Of wilt u uw auto of wagenpark er gewoon netjes bij zien staan? Autopoets Nederland heeft de oplossing. Zonder gedoe. Wij komen naar u toe om aan huis (of bij uw werk) uw auto te poetsen. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,4 (op Google) en waarderen vooral onze service, kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Op dit moment is Autopoets Nederland het grootste mobiele autopoetsbedrijf van Nederland. Daar zijn wij trots op! Bijna landelijk dekkend. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Dat zie je gelukkig ook terug in de recensies die onze klanten ons geven.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onze auto weer showroomproof

Onze auto is vandaag gepoetst door Bowey. Vooraf belde hij dat hij iets eerder zou aankomen. Vanaf aankomst is hij aan één stuk door hard aan het werk gegaan, zonder pauze, en zowel binnen- als buitenzijde van de auto zijn door hem uitstekend gereinigd, zeg maar weer showroomproof gemaakt.
Daarom van ons 5 sterren en volgend jaar zullen wij opnieuw voor deze poetsklus kiezen.
Bowey, hartelijk dank.

1 octobre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te lezen CvK! Dank voor de opdracht, het vertrouwen én deze review.

Graag helpen wij de volgende keer weer. Vraag dan gerust naar Bowey, dan zorgen wij dat hij wee naar u toekomt.

Vandaag geholpen door Bram

Vandaag geholpen door Bram, vannacht had een vriend helaas me deur onder gespuugd in de nacht. Na online even gezocht te hebben ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen! Was erg vriendelijk en heeft FANTASTISCH werk afgeleverd! Ik heb weer een nieuwe auto😁

26 septembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Heel leuk om te horen. Blij dat wij je hebben kunnen helpen. Wie weet tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben hier meer dan tevreden

Ik ben hier meer dan tevreden, mijn oude auto ziet er weer als nieuw uit. Ik raad het iedereen aan. 👍

22 septembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te horen EyE Catch! Graag tot de volgende keer weer en veel plezier met je gepoetste auto!

Vrachtwagencabine laten reinigen

Vandaag door Pawel mijn vrachtwagencabine laten reinigen omdat er in de zomervakantie altijd meerdere collega's gebruik van de auto maken. Normaal ga ik zelf met een sopje aan de gang,dit keer wilde ik het professioneel gereinigd hebben. Pawel is vriendelijk,werkt door en slaat geen plekje over,auto is zeer schoon van binnen incl. reinigen stoelbekleding en matras. Zeker een aanrader en ik maak absoluut nog eens een keer gebruik van zijn diensten !!

6 septembre 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Super tof dat je bijhalve bij Google, ook de moeite neemt om een review achter te laten bij Trustpilot Ferry! Wij waarderen dat enorm!! Dank voor de opdracht en graag tot de volgende keer.

Heel tevreden

Ik was blij om te weten dat Ferit langs zou komen. Hij is een harde werker, professioneel in zijn communicatie. Ik ben heel tevreden over het schoonmaakwerk.

31 août 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk om te horen Maarten! Dank voor je fijne review en ik geef het even door aan Ferit, vind hij leuk.

Wie weet tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden poetser Patrick heeft de…

Zeer tevreden poetser Patrick heeft de auto mooi van binnen gereinigd. Zeer tevreden ..over het werk en over de vriendelijke Patrick

29 août 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk! Goed om te horen. Ik zal het aan Patrick doorgeven. Wie weet tot de volgende keer!

Goed werk

Goed werk! Netjes gewerkt, erg vriendelijk en goed resultaat!

16 août 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor de fijne review AJ! Graag tot de volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vakkundig en perfect geleverd werk

Goede communicatie.
Bellen keurig van tevoren op betreffende de aankomsttijd.
Auto perfect schoon gemaakt.
Werk vanuit een keurige bestelbus.
Professionele apparatuur.
Erg comfortabel op de eigen oprit.

14 août 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuke review R.K. ! Dit is precies wat wij graag horen omdat dit (als alles loopt zoals het moet lopen) is hoe wij werken.

Dank voor de opdracht en wie weet tot de volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellend

Er was makkelijk en snel een afspraak gemaakt. Helaas was het resultaat extreem tegengevallen.
Ik heb alleen een binnenkant reiniging geboekt.
Maar het was niet echt schoon. Het zand lag nog in de kofferbak, stof overal op de plastic delen, bekerhouders hadden nog koffie vlekken, vakjes van de deuren plakken nog steeds enzovoort.
Ik heb van een professionele autoreiniging echt veel meer verwacht.
Ik heb via de mail foto’s gestuurd en kenbaar gemaakt dat het resultaat zeer teleurstellend was.
De poetser zelf belde om te zeggen dat het auto ook vies was.
Uiteraard was het auto vies. Daarom laat ik ook een professionele autoreiniging uitvoeren voor 100€ om een goed resultaat te krijgen. Dat had ikzelf ook gekund.
Ik ging op de reviews af maar ik kan deze absoluut niet bevestigen helaas.
Voor mij zeker niet nog een keer.
*Jammer dat ik geen foto’s toe kan voegen

Antwoord op uw reactie.
Ik vindt het heel jammer dat dit u w reactie is.
Ter verduidelijking: de zeer jongen man kwam 3 uur later dan afgesproken (hij belde wel 2 keer netjes om het te verzetten).
Hij kwam op mijn werk aan kreeg stroom en begon met schoonmaken. Er was géén uitleg! Er werd niet in de auto gekeken en gezegd dat er meer minuten bij gekocht moeten worden. En later telefonisch ook geen extra tijd zonder voorrijkosten aangeboden (waar ik niet op inging?)
De reactie is teleurstellender dan de poetsbeurt zelf. En ik blijf erbij voor 70 minuten schoonmaken (van een professionele autoreiniging) valt het resultaat extreem tegen. Hetzelfde resultaat heb ik bij Anac voor 35€ (waar mijn auto om de 2 maanden naartoe gaat) en dan is de buitenkant ook schoon.
Ik snap heel goed dat voor niks de zon opgaat en meer niet.
Jammer dat uw mij in de reactie wegzet als een domme tokkie met een extreem smerig auto.
Ik maak er nu 1 ster van. Jammer

28 juillet 2025

Beste Julia,

Vervelend dat u dit zo ervaart. Maar nogmaals, ook hier, leggen wij u graag nogmaals uit hoe wij werken.

U maakt een reservering en kiest daarbij een pakket met maximale poetsminuten. In uw geval 70 minuten. Wij hebben ter plaatse aangeboden om extra minuten bij te boeken omdat uw auto extreem smerig was. Dat wilde u niet en dat is uw goed recht. Daarna heeft mijn collega (één van de meest ervaren collega’s met de meeste positieve reviews) de auto binnen de gegeven tijd zo schoon mogelijk proberen op te leveren. Maar zoals gezegd, er was gewoon te weinig tijd.

Nadat u uw klacht uitte belde mijn collega u binnen een halve dag op om nogmaals uit te leggen wat er vooraf besproken is én wat overal op onze website en in onze communicatie uitgelegd wordt. Daarbij hebben wij nogmaals aangeboden tegen meerprijs langs te komen om het netjes te maken zónder extra voorrijkosten. Daar ging u niet op in.

Helaas gaat alleen de zon voor niets op en kunnen wij niet iedereen zomaar een half uur extra (lees: gratis) poetstijd geven.

Voor iedereen die dit leest: wij werken keihard en doen ons uiterste best. Maar wij werken niet gratis en voor niets. Sorry. Ik hoop dat u wel snapt dat je niet altijd het onmogelijke in een uur kan presteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn auto interieur laten reinigen

Mijn auto interieur laten reinigen. Super tevreden. Hele fijne communicatie

11 août 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen Erwin! Dank voor je fijne review! Tot een eventuele volgende keer!

Noté 3 sur 5 étoiles

Service is goed

Service is goed, en netjes volgens afspraak verlopen.
met zijn tweeën 2 1/2 uur bezig geweest voor in totaal 250 euro. Vind ik wel aan de prijs.
Kwaliteit schoonmaken interieur was heel goed, exterieur vond ik oke. Heb met name nog moeten wijzen op de bekende randjes in de velgen, rond de raamranden. Wellicht dat na 2 1/2 uur mijn schoonmaak minuten op waren, maar die randjes en vlekjes geven dan niet dat volle tevredenheidsgevoel.

2 août 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Ah.. jammer om te horen dat je hier en daar nog op wat puntjes op de i moest wijzen. Goed dat het uiteindelijk wel netjes is afgeleverd en je auto gepoetst is zoals je wenste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie voor en tijdens

Goede communicatie voor en tijdens. Leuke hardwerkende gast die Finn! Petje af hoor en ik weer een brandschone auto die lekker fris ruikt.

30 juillet 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor de fijne review! Daar doen we het voor. Dank voor de opdracht en wie weet tot de volgende keer!

Vriendelijke personnel

Vriendelijke personnel. Komen op tijd en werken hard. Auto is weer tot in de puntjes superschoon.

22 juillet 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen! Dank voor de fijne review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima organisatie alles volgens…

Prima organisatie alles volgens afspraak. het liep als een trein en op onze locatie.

18 juillet 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om dat terug te horen Leo! Dank voor de opdracht en fijn dat je het anderen laat weten!

Top bedrijf

Wat een top bedrijf, ik had, toen ik terug was van vakantie, heftige stank in de auto. Contact met Autopoets gehad en er werd meteen iets ingepland. Wat een kanjer ben jij Pawel, de auto is super schoon en de stank helemaal weg.
Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

5 juillet 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed om te horen. Dank voor uw fijne review. Ik zal het Pawel doorgeven, het is inderdaad een harde werker met verstand van zaken.

Tot een eventuele volgende keer!

Top schoon gemaakt.

de medewerker belde netjes voor aankomst, heeft gedaan wat we hadden afgesproken en zelfs een klein beetje extra op verzoek dus top gedaan, bedankt.
Bas Mak

3 juillet 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Goed zo Bas! Zo horen wij het graag. Wie weet tot de volgende keer!

Top service

De auto is perfect schoon. Had gevraagd of de buitenkant ook kon, had dit niet aangegeven 🤭, hij zou kijken of het lukte. En, ja hoor, het is gelukt 🎊🎉. Hij was ook ruim op tijd.

1 juillet 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank voor de fijne review Sonja! Bart heeft je goed geholpen zo te zien. Graag tot een volgende keer en dank voor deze opdracht!

TOP!!

Een afspraak maken via de website is heel makkelijk. De kosten zijn direct bekend. Geen lange wachttijd. Telefonisch ook goed bereikbaar.
Mijn auto is weer als nieuw.
Prachtig schoon, zowel van binnen als buiten. Lichte krasjes en steenslag helemaal weggepoetst. Bij mij kwamen Moses en Francis, TOP-poetsers!!
Graag tot een volgende keer. Nathalie

28 juin 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Dank Nathalie voor de opdracht, het fijne contact tussendoor én deze review. Dat helpt ons enorm en wordt zeker gewaardeerd!

BMW “make over”

Supersnel een afspraak gemaakt, heel goed resultaat en dus zeer tevreden!

18 juin 2025

Réponse de Autopoets Nederland

Leuk Reinier! Dank voor je review en veel plezier met je auto!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus