Väldigt förvirrad över att jag hade ett tillgodobelopp som jag inte kunde se någonstans och förstod inte alls hur jag skulle gå tillväga. Men väldigt bra kundservice som hjälpte mig
Ikävään tilanteeseen jouduttuani liikkeen (Masku) kanssa, joka oli toimittanut minulle väärin argumentein soffan, joka ei ollut sitä mitä sen piti olla. Sain miellyttävältä asiakaspalvelujalta sekä m... Voir plus
Olen ollut teidän asiakkaanne silloin kun Hobby Hall perustettiin. Meidän ensimmäinen ostoksemme oli Pieni traktori joilla saimme ajaa nurmikot.Tykkäsimme mieheni kanssa teistä ,koska o,i kiva se... Voir plus
Nettstedet er ikke særlig transparent. Og hvorfor blir ikke refusjonen gjort umiddelbart til kontoen betalingen ble gjort fra? I stedet må du undersøke hvorfor refusjonen ikke gikk gjennom, og derette... Voir plus
Avarda is part of Avarda Group and a leading provider of payment solutions for e-commerce in Northern Europe. With a unique white-label model, Avarda enables merchants to own and control the entire customer journey – strengthening loyalty and driving repeat purchases. Avarda manages payments for some of the Nordic region’s largest e-retailers, including Boozt and Jollyroom.
Avarda offers a seamless and secure online payment experience, where consumers can manage their transactions through My Pages —enabling them to review, pay, or split their purchases with ease.
My PagesBox 947, 501 10, Borås, Suède
Men väldigt bra kundservice som hjälpte mig

Réponse : Avarda
Do yourself a favor and never sign up for an installment payment plan with Avarda.
I have been making payments for about a year now and have paid around 1000 SEK so far. Despite this, my principal amount has not decreased at all. In fact, at times it has even increased.
There is absolutely no transparency about how this is calculated. They say the plan is for 36 months. I have already paid for 12 months, which is one-third of the total period. Logically, at least one-third of the debt should have been paid off by now. But according to their system, it feels like I haven’t paid anything.
The payment overview they sent me is ridiculous. It basically shows the payment only for their interests. They do not send an invoice then they send reminding fee.
Honestly, this system feels like it is designed to take extra money from people rather than help them. Like a scam.
Do not make the same mistake.

Réponse : Avarda
Erittäin korkeat tilinhoitokulut, ja mistä? Valitsin kuukausittaisen osa-maksu vaihtoehdon oston yhteydessä, ja laskun ylläpitäjäksi tuli Avarda. En saanut missään vaiheessa tietää mistään kuukausittaisista lisäkuluista, vaan minun olisi pitänyt ymmärtää lukea sopimusehtoja, minne niitä lisäkuluja oli piilotettu. Näin kuluttajan näkökulmasta olisi kiva nähdä konkreettinen kokonaissumma silmien edessä oston yhdeydessä. Ei kuluttajan pitäisi joutua lukemaan sopimusehtoja löytääkseen lisäkuluja. Hidasta asiakaspalvelua myös.

Réponse : Avarda
Betalade varor med Swish vid beställningen. Returnerade några av dem och fick svar från företaget jag handlat av att de tagit emot returen. Sen hände inget. När jag efterlyste mina pengar fick jag svar att avarda inte kunnat betala tillbaka till min Swish. Men ingen kontaktade mig, om jag inte själv hade agerat hade de tydligen bara behållit pengarna. Nu håller jag på och mejlar med företaget jag handlade mina varor från för att få återbetalningen. Avarda har jag absolut inget förtroende för, och jag kommer att undvika företaget jag handlade från också. (Vill inte handla på faktura för då ska personnummer ut och snurra på nätet, därför valde jag swishbetalning om någon undrar).
Efter svar från Avarda(se nedan). Pengarna kom inte tillbaka som ni skriver via Swish. Efter flera mejl med otrevlig kundtjänst på Åshild där jag köpt varorna fick jag skicka in mina bankuppgifter och det betalade till sist tillbaka pengarna till mitt konto.

Réponse : Avarda
Fick mail från Cellbes om faktura:
Detta var verkligen den sämsta faktureringsvarianten jag varit med om.
Hänvisar till swish-länk - som inte finns
hänvisar i annat fall till avarda - länk dit finns inte
när jag sökt reda på rätt sida får jag använda mitt bankID 4 gånger för att betala!
Hur svårt kan det vara att bara skicka en läsbar QR-kod för alltihop? Eller bara de faktiska uppgifterna så jag kan skanna in konto, ocr och belopp direkt i min batalninngs-app? Eller skicka fakturan till digital brevlåda!
Istället för att skickas runt från det ena stället till det andra!
Riktigt dåligt!

Réponse : Avarda
Modtager den 15. marts en inkassovarsel med posten med 100kr i rykkergebyr - i alt 139kr. Det er første gang jeg stifter bekendtskab med avarda. Har aldrig hørt hverken fra dem eller om dem tidligere.
Jeg har i januar måned købt en opskrift ved knittingroom og betalt med kort oplysninger. Da jeg modtager opskriften efter 3-4 uger (havde opgivet at få nogen opskrift), tænker jeg alt er i den skønneste orden. Indtil den 15. marts. Kontakter straks knittingroom for at få rettet fejlen og betaler straks de 39kr. Knittingroom fralægger sig alt ansvar og skriver at jeg har valgt at handle med avarda, hvilket jeg ikke har. Avarda skriver standardsvar tilbage ved henvendelser og er umulige at komme i dialog med. Det er under al kritik. Hvor er min betalingspåmindelse og efterfølgende rykker før udsendelse af inkassovarsel?
Jeg forventer som minimum at rykkergebyret annulleres. Føler mig så dårlig behandlet og er fuldstændig uforstående overfor at jeg har handlet med avarda. Håber aldrig at komme i kontakt med dem igen. Men det kan man så ikke vide før inkassovarsel. Skulle ha læst trustpilot før jeg handlede ved knittingroom.
Har læst jeres svar og forsøger fortsat at komme i kontakt med jer. Modtager kun autosvar. Har fået det samme svar 4 gange i træk.
Hvordan kommer jeg i kontakt med et menneske, der kan læse, hvad jeg skriver? Jeg skriver til jeres kundeservice.

Réponse : Avarda
Jag köpte två stycken produkter från Phone Hero, och dessa produkter skulle finansieras av Avarda Bank.
Detta gällde delbetalning, och Avarda enligt avtal, skulle skicka till mig ett Mail med betalningsuppgifter för varje delbetalning varje månad.
Men i Februari 2026 fick jag inte någon mail från Avarda med betalningsuppgifter , så att jag glömde bort att jag hade någon skuld till Avarda.
Jag fyllde 75 år i November förra året, så att minne är inte längre så stabilt.
Men i Mars 2026 har jag fått påminnelse avgift på båda fakturer, på 200 kr.
Jag kontaktade Avarda per telefon, ang.
straffavgiften dom har lagt på, men dom envisades att detta mail för mars månad har dom skickad till mig, och att det var inte mycket jag kunde göra, det var bara att betala. Jag är verkligen jätte ledsen och besviken på Avarda att för att visa dom har alltid rätt, har dom bestraffat mig med extra avgift på 200 kr.
Jag kommer aldrig mera att handla hos
företag som har Avarda som finnansering bank, denna bank är det värsta finnansering banken i Sverige som har för avsikt att lura sina kunder.
Hej, idag den 17 mar blev jag kontaktad
av Avarda Bank, och dom var ledsna med att det blev ett missförstånd ang. återbetalningen, och det e-mail med betalningsuppgifter jag inte fått under Februari månad. Dom tyckte att jag skulle kontakta deras kundtjänst, så att vi tillsammans skulle lösa problemet.
Det är precis vad jag gjorde. Jag blev kopplat till en annan handledare, det var värkligen väldigt trevlig och vänlig medmänniska, hon heter Klara.
Hon löste problemet på några sekunder, hon har tagit bort straffavgiften.
Som jag ser det, så var det bara ett missförstånd. Jag är verkligen jätte nöjd med den hjälp jag fått.

Réponse : Avarda
Når man kontakter kundeservice ang. regning kan de ikke svare. De svarer ej heller på mail.

Réponse : Avarda
Alt greit,god opplevelse,greit å betale over flere ganger

Réponse : Avarda
Vill varna Er alla från detta bolaget.
De tar hutlösa avgifter samt räntor.
Köpte en produkt på kredit och när jag fick första fakturan var räntan på närmare 160 kr plus en adminavgift på 39 kr.
Jag valde att betala hela summan direkt då jag ej vill gynna sådan bluffbolag.
Jag kommer aldrig att handla från företag som har Avarda som enda alternativ till kreditköp.

Réponse : Avarda
Herregud! Försökte göra ett köp med faktura på 365 kr! Blev avslag efter bedömning att jag inte skulle kunna betala?? Seriöst?? 365 kr?? Är ni riktiga eller?? Där förlorade ni mig som kund för all framtid.

Réponse : Avarda
De tar massa avgifter och räntor när man tillslut ska få din återbetalning har de dragit av 700 kr för en jacka köpt på Bubbleroom för 2000 kr. Delade upp betalningen och sista betalningen på 800 kr tyckte de att jag skulle betala in så att det inte blev någon förseningsavgift TROTS att jag kontaktar dem om returen! Såhär i efterhand skulle jag behållt dom så jag slapp förlora så mycket pengar. När man kontaktar dem skickar dom bara ut samma automatiska mejl och när någon på kundtjänst äntligen svarar, ska jag få pengarna inom 2-3 bankdagar. Detta var den 19 feb. Idag ör det 2 mars!

Réponse : Avarda
Bara minus från mig. Lade in ett negativt omdöme att dem tagit bort betalfri månad. Nu gav dem igen skulle köpa en jacka men fick inte göra det på mitt konto. Har alltid betalat i tid och skött mig. Nu kom detta precis efter ett negativt omdöme. Ni är verkligen småaktiga.

Réponse : Avarda
Gör kreditupplysning utan anledning aldrig ens haft nånting med dessa och göra! Varning blir anmälan

Réponse : Avarda
Tämä luotonantaja ei myynyt firmalleni yrityslaskulla vaikka oli aikaisemmin myynyt. Yritykseni luottoluokka Aa. Tuli vaan vastaus vajaa vastaus eikä mitään syytä.
Valitettavasti tällä hetkellä teidän ei ole mahdollista tilata Hobby Hallista yrityslaskulla.
Teidän tulee valita toinen maksutapa tilaukselle.

Réponse : Avarda
Er blevet sendt i inkasso og modtog først en rykker med brev efterfølgende. Giver ingen mening.
Til jeres svar: jeg har allerede kontaktet jer, men I svarer ikke på mine henvendelser.