Igen i år glædede min mand mig med en flot fødselsdagsgave. Diamantørestikker i serien Veronica - som matcher min halskæde af samme navn. Som altid fik vi en fantastisk kundebetjening og rådgivning. I... Voir plus
Fantastisk service som var langt mere end man kunne forvente/forlange. Bestilte 4 ringe og de ankom dagen efter, de var desværre for små og skulle nå ombytning til dagen efter, da jeg stod og sk... Voir plus
Fin service og hurtig levering. Super flot indpakning. Venlig og meget hjælpsom kundeservice 👍 Dog super ærgerligt at opdage, 2 dage efter min bestilling er ringen sat ned med 100kr. Lidt æv, men så... Voir plus
Virkelig de fineste diamantsmykker, som kan bruges både til hverdagsbrug og fest. Man kan se, at der er lagt tid og penge i at udvælge de rigtige diamanter og gøre hvert smykke specielt. Samtidig er... Voir plus
Sølv og forgyldte ringe og øreringe samt diamantsmykker.
Les gens ont aussi consulté
Smukt smykke
Smukt smykke, i den smukkeste indpakning og hurtig levering, det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Avelure 🤩🤩🤩

Réponse de Avelure Jewelry
Super smuk ring til en overkommelig…
Super smuk ring til en overkommelig pris og hurtig levering

Réponse de Avelure Jewelry
Hurtig service og virkeligt flotte…
Hurtig service og virkeligt flotte smykker til en god pris. Returprocessen har også været smooth.

Meget tilfreds
Glad for min ring som jeg købte på hjemmesiden. Hurtig levering og god service

Réponse de Avelure Jewelry
So pretty👌🏽 Meget flot indpakning må…
So pretty👌🏽 Meget flot indpakning må man sige! Endnu flottere var øreringene✨

En rigtig fin indpakning
En rigtig fin indpakning.
Man har kunne følge den lige fra
Den var sat i ordre og til den lå
Hvor man skulle hente den så en dejlig
Oplevelse 😊

Réponse de Avelure Jewelry
Jeg er så tilfreds med mine øreringe…
Jeg er så tilfreds med mine øreringe til en meget rimelig pris

Serviceminded
Sød medarbejder hjalp over telefonen, hurtig levering og fantastisk flot indpakning. Et firma jeg kun kan anbefale.

Super produkt
Super levering, god pris for produktet. Meget flot indpakning. Produktet passer med billederne på hjemmesiden.