Meget tilfreds - lige fra bestilling af nøgle til levering, der gik ca.14 dage til den lå i postkassen og den passede perfekt.

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,7

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Am 02.05.2026 Schlüssel online…

Am 02.05.2026 Schlüssel online nachbestellt. Bis 18.06.2026 wurde der Schlüssel nicht geliefert. Trotz zwei amails mit der Bitte den Schlüssel so schnell wie möglich zu schicken. Am 18.06.2026 habe ich dann storniert.

19 juin 2026

Slecht afgewerkte sleutel ontvangen

Nadat ik mijn fietssleutel heb verloren, een nieuwe sleutel besteld. Deze snel ontvangen, echter werkt de sleutel heel slecht omdat deze veel braampjes heeft. Ondanks dat het sleutelnummer overeenkomt, komt het patroon van de sleutel niet 100% overeen met de originele sleutel, waardoor de sleutel niet via beide zijde in het slot is te steken (dat kan het origineel wel). Op mijn klacht per mail is vooralsnog niet gereageerd.

8 mai 2026

Super Kundenservice

Über die Webseite ist der Schlüsselservice einfach zu finden. Das Formular ist einfach zu handhaben, ohne Schnickschnack, wie Registrierung, Anmeldung oder 1000 Kreuzchen machen. Danke hierfür!
Trotzdem habe ich durch einen Zahlendreher den falschen Schlüssel bestellt….und obwohl es eindeutig mein Fehler war, wurde mir der richtige Schlüssel ohne wenn und aber oder weiterer Kosten zugesandt. Das nenne ich mal Kundenfreundlich! Vielen Dank!

9 février 2026

Super service

Onlangs een onderdeel van mijn fietslamp verloren.
Bedrijf gemaild met vraag of ze het onderdeel los zouden kunnen leveren.
Dag erna bericht terug ontvangen dat ze het onderdeel los per post opsturen.
Dat is nog eens service !

16 février 2026

Tælle til 1, tælle til 2... Tælle til 100

Jeg bestilte en nøgle d. 4 juni og modtager bekræftelse herpå, derfra ophører al information fra Axa. Pengene bliver trukket d. 10. juni og jeg går med en forventning om at min nøgle nok er blevet sendt - snydt! Jeg skriver til Axa kundeservice d. 18. Juni for at høre hvor min nøgle bliver af og får svar dagen efter at den vil blive lavet ASAP.
På deres hjemmeside fremgår det, at de først vil være i stand til at producere nøgler med mit nummer fra uge 25 - altså den uge, hvor jeg kontakter Axa. Jeg venter tålmodigt, og da jeg stadig ikke modtager besked om shipping, tjekker jeg hjemmesiden igen efter yderligere 10 dage. Her kan jeg se at de skriver at leveringstiden er forlænget til 4 uger. Jeg bider irritationen i mig og tænker 5 dage, så skriver jeg igen. Men så, efter 6 dage, præcis 1 mdr efter at jeg lavede min bestilling, ligger der en nøgle i min postkasse. HURRA... Eller, jeg pakker nøglen ud for til min skuffelse af opdage, at det er en forkert nøgle jeg har modtaget.
Pt. afventer jeg svar fra AXA på hvad der nu skal ske, for min tålmodighed rækker ikke til at vente 1 måned til, på at få en ny nøgle.

4 juillet 2025

Keys don't work, poor service

By accident ordered two identical replacement keys for an Axa Defender lock. Notified the company straight away to cancel the second order. This request was denied. In the mean time, the first key arrived and did not work at all. In fact, it broke the lock in a locked position, so I had to get the lock removed from my bike with an angle grinder. Now I have spend £30 on two keys, £10 on removing the lock, and I can no longer lock my bike.

21 février 2025

I ordered replacement keys for my bike…

I ordered replacement keys for my bike lock. They said it would take a month. Three months later, still no keys. They said they would resend with a "track & trace" but did not tell me how to track the delivery.
DO NOT USE THEM! FIND A LOCAL LOCKSMITH!

3 décembre 2024

Meget tilfreds

14 décembre 2024

Trustworthy but unapologetic company. Much room for improvement

POSITIVE ASPECTS:
• Reliable and responsive commmunication.
• Great that a replica key can be ordered using just the reference number written on broken / lost key.
• Axa locking mechanisms extremely robust and durable overall.

ROOM FOR IMPROVEMENT:
• 25 days to arrive, NL to UK.
• Uncompetitive pricing at 13 Euro per key
• Staff communicative but unapologetic. [My guess was that, although based in Amsterdam, they might be reliant on shipping from somewhere else such as China.]

LESSON LEARNED:
Don't wait for key to break or be lost! Order a spare now and keep it safe.

25 novembre 2024

Kundenservice Fremdwort

Am 01.10 einen Ersatzschlüssel bestellt. Wurde am 08.10 geliefert - passte nicht - reklamiert. Am 09.10 und 10.10 wurden auf Wunsch Fotos geschickt um die Schleifunterschiede deutlich zu machen. 15.10 + 21.10+ 24.10 keine Rückantwort erhalten. 25.10 an die Stelle in Munster geschrieben (da telefonisch nie erreichbar). Angeblich wurde am 25.10 ein neuer Schlüssel geschickt - Mitteilung erfolgte am 30.10. Bis 11.11 keine Post mit Schlüssel erhalten - auf die Email keine Rückmeldung. 18.11 telefonisch nicht erreichbar- erneute Mail. Total mangelhaft und unseriös. Nicht zu empfehlen. Einfach nur traurig!

18 novembre 2024

Forkert nøgle

Jeg bestilte en 2 nøgler angivet med nøgle nummer og bogstav men får nogle nøgler med kun tal ergo står jeg med 2 nøgler som ikke passer ,så jeg vil fraråde at bestille nøgler til din elcykel ,for man står med 2 nøgler som man ikke kan bruge til noget

19 juin 2024

Das Allerletzte und nicht empfehlenswert

Bei der Bestellung wurde ein Buchstaben-/Zahlencode angefordert, den ich vom Kaufvertrag abgelesen und mitgeteilt hatte.- Es wurde ein total anderer unpassender Schlüssel geliefert. Meine Reklamation blieb unbeantwortet.

20 juin 2024

Manglende levering

Hvis muligheden for nul stjerner var tilstede ville de få det.
Ok hjemmeside. Eneste sted jeg kunne finde, der laver ekstra cykelnøgler.
Bestilt 3. Juni 2023 (pengene trukket) her 3. August har jeg stadig ikke set dem på trods af st have rykket flere gange.
Hvor svært kan det være??

3 août 2023

Jeg bestilte 2 ekstranøgler og fik 2 forkerte nøgler

Jeg bestilte 2 ekstranøgler med det korrekte nøglenummer 3/6-23. Over 14 dage senere (22/6-23) modtog jeg 2 forkerte nøgler, men påstemplet det rigtige nummer. Heldigvis har jeg en gammel nøgle stadigvæk. Billeder af den og de 2 nye viste tydeligt at nøglemønstret var helt forkert på de nye nøgler. Axa lovede at sende nye nøgler. Efter ca 14 dage igen kom de. Den ene nøgle passer. Den anden gør ikke!!! Det er bare ikke godt nok. Nu må vi se om den 3. gang bliver til en rigtig nøgle. Troede ellers det var let at lave identitiske nøgler når nøgleskabelonen har et unikt nummer...

22 juin 2023

They charge you 12 euro for a key!!!!!

They charge you 12 euro for a key!!!!!, yes you read well, 12 euro for a piece of metal!!!
And they take 3 weeks to deliver from the Nederlands to Denmark!!!
Omg.... next time I buy a lock for my bike, I will definitely delete Axa from the list of suppliers.

8 novembre 2022

Tolle Schlösser- schnelle lieferung-danke!

nun wir haben 8 schlösser axa block xxl, und nun ist bei einem schloss der kleine plastik-schieber abgefallen, bei einem kurzen e-mail mit herrn schmidt. bekamen wir kostenlos ein paar dinger zugeschickt! danke ans ganze axa-team, das nenn ich service!gruss aus der schweiz! reto

3 novembre 2022

Fik nøgler der var for store

Fik nøgler der var for store. Rigtig kode, men produceret forkert. Kunne kun komme halvvejs ind i nøglehullet. Bøvlet klageprocess.
Heldigvis har jeg en nøgle som nøglesmed kan kopiere

7 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit