I’ve been using Aya&Ida Cup2Go mugs almost daily and really appreciate their design and quality. One of mine is 3–4 years old and still in excellent condition. The second had an issue after a year,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg elsker deres Care-koncept, hvor man kan få nye reservedele, så man ikke skal udskifte hele sit produkt. Rigtig god kvalitet, tåler opvaskemaskine og sød kundeservice. Alt godt 😃
L'entreprise a répondu
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det. Virksomheden giver exceptionel god service. De bedste anbefalinger herfra. Og deres produkter er meget holdbare. Går noget i stykker, så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi elsker deres produkter her hjemme. Vi har to drikkeflasker med almindeligt låg og sportslåg, en Thermo Cup with straw og to kids straw bottle, og alle lever op til vores forventninger. De holde... Voir plus
L'entreprise a répondu
AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018. AYA & IDA er navnene på vores to døtre, og vores filosofi er at tænke på de kommende generationer og samtidig gøre en forskel for dem, der ikke har de samme muligheder som os i Danmark. AYA&IDA blev skabt ud fra et ønske om at undgå plastik i mad- og drikkeopbevaring – og dermed risikoen for mikroplast. Vi ønsker at tilbyde holdbare produkter, der gør det lettere at undgå plast- og engangsprodukter i hverdagen. Derfor arbejder vi med lang levetid, kvalitet og reparation som grundprincipper i vores design. Fordi vi mener, at gode produkter er dem, der kan bruges længe og repareres, når det er nødvendigt.
Niels Bohrs Vej 12B, 6000, Kolding, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har aldrig følt mig så grundigt svigtet og snydt af et brand, jeg oprindeligt troede stod for noget godt.
AYA&IDA har i årevis promoveret sig som et “grønt og bæredygtigt” brand – de lover genanvendelige produkter, en ansvarlig tilgang til miljøet og bevidste valg for fremtiden. MEN:
Det viser sig (ifølge Forbrugerombudsmanden), at de markedsførte deres produkter som mere miljøvenlige, end der var dokumentation for. Det er ikke bare ord – det er vildledende markedsføring.
I stedet for selv at gå forrest og være reelt transparente, rettede de blot markedsføringen efter kritik (ikke fordi de ville – men fordi de blev presset til det).
Man står tilbage med følelsen af at være blevet brugt:
• At de fine “bæredygtighedsudsagn” aldrig var mere end marketing hype.
• At deres store image som miljøbevidst virksomhed var mere et salgsargument end et faktuelt løfte.
• At de ikke ville ændre noget, hvis ikke myndighederne gjorde opmærksom på det.
Jeg køber ikke længere produkter fra et brand, der forsøger at få grønt samvittighedssalg til at se ud som gode miljøvalg, når det reelt bare er et salgsboost uden reel dokumentation.

Réponse de AYA&IDA
Flot drikkedunk der holder koldt/varmt længe. Rigtig flink kundeservice der hjalp selvom problemet vist var selvforskyldt.

Réponse de AYA&IDA
Mit låg var gået i stykker på en kop jeg er vældig glad for. Jeg blev mødt med fantastisk kundeservice på både Instagram og på mail og et nyt låg er på vej. Så dejligt at blive mødt med positiv energi og professionalisme 🙏🏻

Lækkert produkt.
Det er en rigtig flot og elegant drikkeflaske, og den er mere end almindeligt god til at holde på varmen eller kulden.
Vi havde været uheldige med misfarvning af flaskerne ved en maskinopvask, og det blev næsten fuldstændigt fikset med kogende vand.
Da det var flere flasker det handlede om, var vi kede af det, men vi fik stor hjælp af AYA&IDA først til at fikse det der kunne og siden stor hjælp til at udskifte den flaske, der ikke stod til at redde.
Fantastisk service.
Vi er fortsat trofaste kunder.

Réponse de AYA&IDA
Har flere af deres produkter og er glad for dem - og rigtig god kundeservice ved den ene fejl på et enkelt produkt som viste sig. Bare i orden :)

Réponse de AYA&IDA
Vi har alle en drikkeflaske fra Aya&Ida i familien, og er vild med at man kan bestille reservedele til dem, så de holder i mange mange år.

Réponse de AYA&IDA
Som altid er jeg super glad for mine produkter fra AYA& IDA🌸 hurtig levering og god service 🤩

Réponse de AYA&IDA
Virkelig fede termokrus (Cup2go)
Lækkert design og super funktionalitet!
Kundeservice helt i top!!

Réponse de AYA&IDA
Rigtig god service, at de tilbyder reservedele til deres produkter, så de kan holde næsten evigt🙏

Réponse de AYA&IDA
Kundeservice er i top og deres drikkeflasker er af virkelig god kvalitet. En af mine Aya&Ida vandflasker trængte til et nyt låg og jeg købte et nyt på hjemmesiden.
Jeg modtog pakken med et nyt låg, men det passede ikke til drikkeflasken, da det var defekt. Deres søde kundeservice var hurtig til at svare og de fik løst problemet og sendte et nyt låg. Super god stil. Fem stjerner her fra

Réponse de AYA&IDA
Rigtig gode og flotte produkter - har alt i serien ! God service - hurtige svar!

Fantastisk god service. Hurtig og imødekommende. Her vil man gerne handle 😊👌

Réponse de AYA&IDA
En savoir plus sur les différents types d'avis.