Babybrezza.se Avis

4,7

Jeg er utrolig fornøyd med kundeservicen hos Baby Brezza! Vi fikk problemer med maskinen vår, og etter å ha vært i kontakt med kundeservice fikk vi raskt og hyggelig hjelp. De var veldig imøtekomm... Voir plus

Fantastisk service! Har haft kontakt med flera gånger vid frågor rörande mina maskiner och alltid vänligt och service-minded personal på kundtjänst. Senaste maskinen behövde reklameras och fick hjälp... Voir plus

Vores Baby Brezza Formula Pro Advanced stoppede desværre med at varme efter et par måneders brug. Vi kom i kontakt med Sara fra Baby Brezza Scandinavia, som var utrolig sød og hjælpsom gennem hele... Voir plus

öpte deras portabla flaskvärmare. Den gör jobbet med att värma upp mjölk och vatten, men kan inte låta bli att bli irriterad och känna mig blåst på den höga kostnaden för denna produkt med tanke på... Voir plus

1. Magasin de puériculture

Baby Brezza erbjuder föräldrar marknadens bästa helautomatiska ersättnings- och vällingmaskin. Fixa flaskan med ett enkelt knapptryck - årets babyprodukt 2020/2021. När du köper en produkt från Baby Brezza så kan du vara säker på att du köper en babyprodukt i en klass för sig. Vårt mål är att göra livet enklare för föräldrar och spara dig tid när du matar ditt barn.

4,7

N'a pas répondu aux avis négatifs

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Toppen

Kundtjänsten svarade snabbt samt var otroligt trevlig och hjälpsam

12 avril 2026

Värd varenda krona

Köpte en Babybrezza Formula Pro Advanced när vi väntade vårt tredje barn, önskar att jag hade en likadan maskin redan för min förstfödda. Enkelt att ha bredvid sängen och göra en flaska med mjölkersättning eller välling på 10 sekunder 🍼

24 mars 2026

Reklamation!

Reklamation!
Superb service! Bästa jag faktiskt faktiskt fått av ett företag!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 février 2026

Kundservicen är next level! Wow!

Tack Sara för din fina respons när jag kontaktade supporten. Jag fick snabba och proffsiga svar, mitt problem löstes direkt tack vare dina klara anvisningar. Det är sällan som man får ett så fint bemötande. Man känner sig verkligen hörd och sedd som kund. Tack! <3

29 janvier 2026

Køb af vandvarme

Jeg havde købt to Vandvarmer i aug mdr og den ende var nu gået i stykke. Jeg skrev en mail i babybrezza der hvor jeg havde købt dem og fik en utrolig god service. Jeg skal sende nogen video med en kort beskrivelse, og fik en mail tilbage I dag at de skulle bruge min oplysninger igen og de har nu sendt en ny… Woow sikke flot. Kan virkelig godt anbefale dem.

12 janvier 2026

Doserar fel både vatten och ersättning

Doserar fel både vatten och ersättning. Blev inlagda med en förstoppning på en 5 dagar gammal bebis. Dom sluta svara på mail och får ingen som helst hjälp. Det anser att jag ska köpa en våg som visar hundradels decimaler för 450 kr för att bevisa detta. Ifrågasatte detta och nu kan jag helt plötsligt inte maila dom längre. Katastrofalt kommer gå vidare med detta.

3 décembre 2025

Sara Johansson hos er

Sara Johansson hos er, vilken stjärna!
Otrolig service. Kommer rekommendera er till alla våra vänner och alla vi känner!!!

Brezzan har verkligen underlättat vårt liv, otrolig produkt!

31 octobre 2025

Riktigt bra kundupplevelse

Sara på BabyBrezzas kundtjänst var väldigt tillmötesgående när vi behövde reklamera en vara - och snabbt tillgänglig och behjälplig så vi kunde få en ny vara ersatt. Jättefint och proffsigt bemötande!

29 octobre 2025