Fijne winkel met groot assortiment, eerlijk advies en snelle levering mocht iets niet op voorraad zijn. Ik woon in de buurt dus met de website heb ik geen ervaring maar ik vind de winkel persoonlijk h... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super fijn geholpen en zonder de bekende verkoopdruk van eerlijk advies voorzien. Toen wij besloten enkele weken later besloten de bugaboo 3 enz. bij Babyjungle te kopen konden wij hem meteen me... Voir plus
Belachelijk hoe zulke dure producten zoals de Mamaroo 4.0 €308,30,- verzonden worden. Wij betaalde de volle mep en kregen een gebruikt tweedehands beschadigd in een niet bijbehorende doos toegestuurd.... Voir plus
Fijne winkel met groot assortiment
Fijne winkel met groot assortiment, eerlijk advies en snelle levering mocht iets niet op voorraad zijn. Ik woon in de buurt dus met de website heb ik geen ervaring maar ik vind de winkel persoonlijk heel erg fijn!
fantastische service en adviezen!
Wij worden altijd fantastisch geholpen!!!
En alles mag altijd geruild, echt een fijne winkel, met meedenkende mensen, met een 5*service!!
Ik kom hier graag weer.
Angélique
Waardeloze klantenservice
Wij hebben een Joolz Geo kinderwagen en waren op zoek naar twee nieuwe voorwielen. Baby Jungle bood deze aan, maar er was slechts 1 leverbaar. Na wat navraag door de medewerker bij Joolz bleek dat de voorwielen van de Geo2 ook onder de Geo passen. Prima oplossing.
De vriendelijke medewerker van Baby Jungle gaf aan deze Geo2-wielen voor ons te kunnen bestellen. Wat hij er echter niet bij vertelde, is dat deze wielen bij Joolz zelf €15 goedkoper zijn. Toen ik daar zelf over begon, kreeg ik enkel een summiere reactie: "Ja, dat kan wel."
Toen ik vervolgens besloot mijn bestelling te annuleren vanwege het prijsverschil, werd ik niet serieus genomen. In plaats van begrip kreeg ik een ronduit onprofessionele reactie waarin zelfs werd gezegd dat ik dit “zelf nooit voor elkaar had gekregen” en dat ik “zonder hun inzet zonder wielen had gezeten.” Dat ik als klant kies voor een betere prijs was voor hun “teleurstellend en frustrerend.”
Al met al een klantonvriendelijke ervaring. Service is niet alleen iets regelen, maar vooral hoe je met klanten omgaat. En daar laat Baby Jungle het flink afweten.
Geweldige persoonlijke service
Geweldige service! Inmiddels al 2 kinderwagens besteld. In de zomer van 2022 een Joolz Geo 3 met leverproblemen (waarbij de eigenaar er alles aan heeft gedaan om zsm onze kinderwagen geleverd te krijgen). Vanwege de goede service en fijn contact met Thomas, vanochtend online een buggy gekocht, welke vanmiddag al verzonden was.
Top!
Wij blijven hier bestellen.
Waardeloze klantenservice
Kapotte kinderwagen leveren van meer dan 2000 euro. En dan doen alsof wij het zelf kapot hebben gemaakt. Terwijl die meteen zo was kap kapot beugel kapot was meteen van alles mee. En dan blokken op app omdat eerst via de app beter was. En dan via een ander medewerker nog contact kunnen op nemen via de mail. Ze willen niet hun dingen onder ogen zien.
Hele lieve mensen
Hele lieve mensen! Mijn kinderwagen is door een vliegtuigmaatschappij beschadigd en hoewel ik hem niet bij Baby Jungle heb gekocht willen deze mensen mij toch helpen met verzekering/garantie (de winkel waar ik heb hen gekocht geeft geen gehoor). Echt top service!
Pure oplichting
Pure oplichting
Je betaald 1011 + 6,65 verzendkosten en je krijgt daarna een terugbetaling van 7,96
Met een verhaal dat ze gehackt zijn
Erg goede ervaring
Thomas, hartelijk dank voor de persoonlijke service. We zijn heel netjes geholpen!
Ik ben geweldig geholpen bij de keuze…
Ik ben geweldig geholpen bij de keuze voor een kinderwagen. Ik twijfelde heel erg maar dit was allemaal geen probleem en er werd enorm meegedacht! Ik zou dit bedrijf te zeerste aanraden
Bad bad service bad delivery bad e…
Bad bad service bad delivery bad e everything! Now more than one month im waiting for my order!!!! Bad ... I'm an influencer .. I'll tell everyone about this bad website and bad service
Denk je een wielenset voor een Joolz…
Denk je een wielenset voor een Joolz kinderwagen te bestellen, krijg je één wel thuis geleverd. Verzendkosten betaald en nu ook de retourkosten terwijl ik een SET heb gekocht. Elders een set (bestaande uit TWEE wielen) goedkoper gevonden dus deze gaat goed dan ook terug.
Onjuist product opgestuurd
Onjuist product opgestuurd. Naast verzendkosten moet ik nu ook de retourkosten zelf betalen. Trage reactie en slechte service. Zou hier niets kopen!
Tevreden klant contact! Chapau Thomas!!
Babyjungle/Thomas! Wat een service hebben jullie zeg! Ik heb een nare ervaring met een goede ervaring gehad met jullie! Ja gek hè!! Maar het is echt zo! Ik had een doona kinderwagen bestelt en die moest geleverd worden vanuit Duitsland. Jullie werden steeds aan het lijntje gehouden door het bedrijf in Duitsland waardoor ik langer als verwacht op mijn levering moest wachten. Dat vond ik natuurlijk verschrikkelijk! Maar jeetje, wat een contact heb ik met Thomas gehad! Bij ieder berichtje vanuit Duitsland, ieder fluitje of keteltje hield hij mij op de hoogte. Het was alsof ik zelf contact met Duitsland had. Hoe je mij steeds weer te woord stond en heen en weer mailde terwijl ik als klant zo ongeduldig was. Je was zo rustig en vertelde me precies waar het pakket achterbleef en waar het fout is gegaan. Naast het feit dat je je excuses 1000x hebt aangeboden terwijl je er zelf niks aan kon doen. Je hebt in de tussentijd zoveel opties gegeven: een ander kinderwagen sturen om tijdelijk te gebruiken, een pakje voor me baby sturen als excuses voor het lang wachten. Je hebt zelfs aangeboden om het pakket zelf op te halen op hun depot (wat uiteindelijk niet mocht van hen). Daar baalde jij zo erg van, meer als mij! Uiteindelijk toen mijn pakket daar kwam en ik het kwam ophalen (wat ik zelf aanbood) kwam ik te laat ivm jullie openingstijden en heb je gewoon erna gewacht.. je collega Inge zei nog aan de telefoon “jij hebt zolang op ons moeten wachten, nu wachten wij op jou zolang als het moet”.
Ik kan 1 ding zeggen tegen je Thomas: wat een contact heb jij met je klant zeg! Wat een service! Dit noem ik nou een goed punt voor een bedrijf terwijl er toch iets slecht gaat. Iets waar jullie niks aan konden doen en zo hard je best gedaan om het toch zsm geleverd te krijgen.
TOP TOP TOP!! Ik ben heel erg tevreden met hoe het contact is gelopen en nu nog blijer met me doona! Voor de toekomst zeker een blijvende babywinkel voor mij!
Heel veel groetjes vanuit Leylaa
Top service
Verkeerde kleur sokjes geleverd gekregen. Dezelfde dag nieuw paar verstuurd en de verkeerd geleverde sokjes mocht ik houden voor de overlast! Super goede service.
Heel blij met de service van Baby…
Heel blij met de service van Baby jungle. Helaas was onze bestelling zoek geraakt bij de post, iets waar Baby jungle helemaal niets aan kon doen. Maar er werd heel snel door ze gereageerd én meegedacht voor een oplossing waardoor we toch zo snel mogelijk ons nieuwe bandje voor de kinderwagen hebben gekregen. Echt geweldige service!
Super fijn geholpen, geen typische verkopers
Toen wij besloten enkele weken later besloten de bugaboo 3 enz. bij Babyjungle te kopen konden wij hem meteen meenemen evenals de maxicosie. Overige delen moesten besteld worden maar omdat we zelf ruim op tijd waren was dat ook geen enkel probleem.
Prijstechnisch ongetwijfeld niet de aller goedkoopste maar het was voor ons de service meer dan waard.
Alles wat je zoekt, hebben ze, en meer!
De voorpret begon al met het krijgen van een cadeaubon, leuk ingepakt en dus meteen gekeken op de website! Wat een duidelijke site met TE leuke dingen! Mijn verlanglijst was al snel samengesteld! Eenmaal in de winkel aangekomen nog meer plezier. Kopje koffie gekregen, alle tijd om rond te snuffelen zonder dat je opgejaagd wordt door de verkoper en er wordt goed meegedacht/advies gegeven over de producten. Kortom; superfijne baby zaak!
Geweldige service hier
Geweldige service hier! Mooie spullen!
Raad het iedereen aan om hier te shoppen!
Wat een heerlijke winkel
Wat een heerlijke winkel, de mensen nemen de tijd voor je! Ben met mijn schoondochter wezen winkelen 🛍 nou ze is super geslaagd!! We komen zeker nog terug, we hebben nog veel meer leuke dingen gezien!!🥰
En savoir plus sur les différents types d'avis.