Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit van de beelden is zeer goed, werkt allemaal naar behoren, heel mooi dat dit nu thuis kan :-) Super apparaat, verzending perfect ! Aanrader.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Babysees maakt het mogelijk voor aanstaande ouders om thuis op een veilige en toegankelijke manier echo‑momenten te beleven. Met de Babysees‑kit, die compleet wordt geleverd met een tablet en scangel, kunnen ouders direct aan de slag zonder extra aankopen of technische kennis. De scanner wordt verbonden met de meegeleverde tablet, waarop de Babysees‑app automatisch de beelden toont. Zo ontstaat een gebruiksvriendelijke en zorgeloze ervaring vanaf het eerste moment. De thuis‑echo’s van Babysees zijn bedoeld als emotionele beleving. Ouders kunnen hun baby zien bewegen, de houding bekijken en soms zelfs het kloppende hartje waarnemen. De app begeleidt elke stap, zodat iedereen – ook zonder ervaring – het apparaat eenvoudig kan bedienen. De scangel zorgt voor een helder beeld en comfortabel gebruik. Babysees benadrukt duidelijk dat de thuis‑echo geen vervanging is voor medische controles. Het is een aanvullend, warm en persoonlijk moment tussen de reguliere echo’s door, dat zorgt voor extra verbondenheid tijdens de zwangerschap. Met de complete kit, duidelijke instructies en intuïtieve bediening biedt Babysees een betrouwbare en toegankelijke manier om samen van de zwangerschap te genieten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,6

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Leuk concept

Een erg leuk concept waarmee je vanuit huis naar je kindje kunt kijken. Het apparaat wordt snel en netjes opgestuurd. Wat ik wel jammer vind, is dat het systeem regelmatig hapert. Hierdoor is het lastig om mooie, bruikbare beelden te maken die je voor jezelf kunt bewaren.

7 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zo enorm speciaal om thuis naar de…

Zo enorm speciaal om thuis naar de kleine te kunnen kijken. De apparatuur werkt ook mega handig en makkelijk. Het beeldmateriaal is ook super scherp en wij hebben enorm genoten van een week naar onze kleine man kijken🥰

20 juillet 2026

Super apparaat !

Heel erg tevreden!!!

Ik heb de babysees apparaat wel ruim 2 maanden gehuurd en dat komt ook omdat ik zelf een kind verloren ben en enorm onzeker erover ben maar gelukkig zag ik dit en ik wou het meteen huren en heel vaak verlengd haha🤣 en was er zo blij om toch elke keer me kleine man te zien en ook te zien groeien. maar nu kwam er helaas toch een eind aan en is het apparaat weer terug maar dankzij dat dit bestaat ben ik veel zekerder geworden 🫶🏼 en ook heel blij met de service en snelle contact en heel vriendelijk ook!! Ik raad het jullie zeker aan om dit te huren 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

De must have voor zwangere vrouwen!

Ik ben een heel onzekere tijdens de zwangerschap, toen ik dit toestel zag wou ik hem direct huren. Was er eerst wel een beetje sceptisch over, maar oh mijn hart dit is echt het beste ding ooit! Heb deze gehuurd voor 5 dagen en ik denk al aan verlengen. Heb ons babytje al zien zwaaien, handstand doen, de hik zien hebben, 360 graden zien draaien, beentjes strekken, armpjes strekken.. dit is echt een must om te proberen! 😍 zo ontzettend tevreden hierover, dikke dankjewel aan babysees!

6 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooie ervaring om mee te mogen…

Hele mooie ervaring om mee te mogen maken vanuit thuis om je kleintje te zien wanneer je maar wilt en met mooie en duidelijke beelden..

Wij kregen een probleempje met de 1e tablet die opgestuurd was, hier een bericht over gestuurd daar werd direct werk van gemaakt en zeer snel opgereageerd, er werd gekeken wat er gedaan kon worden op dat moment, helaas hielp niks..
En werd de volgende dag meteen een andere opgestuurd, en konden we weer verder genieten van ons kleintje

Nogmaals bedankt & top opgelost, zeer zeker een aanrader !!

Zeer tevreden

2 keer het apparaat gehuurd om thuis echo's te maken. Super tevreden! ♥️♥️

1 juillet 2026

Wat een top service! 💕

Wat een top service!! Je krijgt heel snel je echo kit binnen, alles is netjes en hygiënisch. Bij vragen krijg je ook super snel reactie en wordt je super aardig geholpen. Het is echt een super bijzondere ervaring om via deze weg je babytje thuis te kunnen zien. Heel dankbaar voor babysees en zeker een aanrader! 😊

30 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een leuk concept is dit

Wat een leuk concept is dit! Ik ben zelf 25 weken zwanger en vind het zalig om vanuit thuis naar je kleintje te kunnen kijken. Het beeld was ook super duidelijk. Echt een aanrader!

3 août 2026

Super Service

Super Service – alles lief schnell, unkompliziert und absolut zuverlässig. Auch die Verlängerung verlief völlig problemlos und wurde sofort umgesetzt. Freundlicher Kontakt und insgesamt eine rundum positive Erfahrung. Klare Empfehlung!🥰

30 juillet 2026

Hey Jolene,
Thanks for your amazing review! 🧡
Kind regards,

Geweldig product

Alles was goed. Ik heb van het product genoten en communicatie was erg fijn. Ik heb geen minpunten om op te noemen. Binnenkort weer!!

8 juillet 2026

Hoi Rachelle,
Bedankt voor je mooie review! Ik kijk er al naar uit om weer een pakketje voor je klaar te maken🧡

Geweldig! Echt een aanrader

De verzending was super snel, de kwaliteit van alles was echt optimaal!
Alles was schoon en compleet.
De beelden waren mooi!

Misschien dat we later in de zwangerschap nog een keer bestellen.

Kleine minpunt dat de probe soms vastliep en weer moest herstarten (door 1x op knopje te drukken) maar dit was geen enkel probleem, we konden elke dag kijken dus paar seconden verlies totaal is het meer dan waard!

1 juillet 2026

Hoi Stephanie,
Wat een geweldige review! Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen.
Een tip voor de volgende keer: er zit een kabel bij die je kunt gebruiken om direct te verbinden met de tablet. Hiermee hoef je geen connectie te maken met de WIFI van de Babysees-probe.
De verbinding blijft dan de hele tijd stabiel!🧡

Wat een ervaring

Wat een ervaring! Het was magisch! Om alle keren gewoon thuis de baby te kunnen zien! Ik vond het heel jammer dat ik het al moest terugsturen 🫣 maar ik bestel snel terug!
Twijfel je? Niet twijfelen gewoon doen

3 juillet 2026

Hoi Ozgun,
Wat een geweldige review! Het is echt een eer om mama’s (to be) zoals jou te leren kennen!🧡

Babysees is heel bijzonder

Babysees voldeed aan alle verwachtingen! Het komt toe in een nette verpakking, de instructies zijn duidelijk en het is onwijs gaaf dat je je kindje nu zelf thuis kan bekijken voor een leuke prijs. Ook het terug sturen is super simpel. Zelf hele mooie beelden en filmpjes kunnen maken, wat je ook nog eens naar jezelf kan mailen als herinnering voor het leven! Natuurlijk ook een geruststelling om tussendoor de gynaecoloog afspraken te spieken, zelfs als je je kleine nog niet voelt schoppen.

10 juin 2026

Hoi Simone,
Wat een fantastische review om te lezen! Hier doen we het voor!🧡

Ik heb het cadeau gedaan 😍

Ik heb het cadeau gedaan 😍
Ze waren er heel blij mee was een top ervaring. Om gewoon te kijken naar je kleintje wanneer je maar wou ❤️

14 juin 2026

Hoi Lore,
Wat een lief gebaar om Babysees cadeau te doen! Echt de perfecte cadeau voor iedere zwangere vrouw! Bedankt voor je leuke review🧡

Ik heb het toestel 5 dagen gehuurd

Ik heb het toestel 5 dagen gehuurd.
Heel leuke ervaring ! Super mooie beelden ♥️
Echt een aanrader .
Ook een toffe madam die deze droom thuis kan waar maken om naar je kleintje te kijken !
Heel vriendelijk en aangenaam !
Ook als je vragen hebt 🥰🥰🥰

1 mai 2026

Hoi Laura,
Bedankt voor je leuke review!🧡

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus