Edit: Helt värda 5 ⭐️ Kontakta kundtjänst super trevliga, fixa och skickade ett nytt paket. Kommer fortsätta handla hos dem. Rekommenderar 100% Det som drar ner är att det var dåligt paketerat och... Voir plus
Vi är mycket nöjda med vårt senaste inköp av blandarfäste från Badhuset i Jönköping AB. Produkten höll hög kvalitet och motsvarade helt våra förväntningar. Det som verkligen imponerade var den smidiga... Voir plus
Produkten jag ville ha hittade jag hos Badhuset som dock inte hade den på lager. Det var brådskande med frakten (födelsedagspresent) men personalen på Badhuset var både trevliga och gjorde det lilla e... Voir plus
Badhuset består av tre verksamheter: en fysisk butik, bygg och en e-handel. Vi har mer än 30 års erfarenhet av allt som gäller badrum, såväl produkter som renovering och installation. En av Sveriges äldsta butiker sedan 1997.
Kämpevägen 25, 553 02, Jönköping, Suède
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
Ni skickade snabbt. Sedan var det leverantören som bytte dag utan att meddela mig i förväg. De har bett om ursäkt för det.

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
Helt perfekt och kundorienterad kundservice! Väldigt snabb och helt pålitlig med frågor och leverans!!!
Stort tack så mycket

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
Jättebra service and snabb kundtjänst. Fick jättebra hjälp via kundtjänsten med min förfrågan.
Bra bemötande ifrån kundtjänst och supersnabb behandling av mitt reklamationsärende. / Jonas
De är Harvia återförsäljare, men har inga grejer på lager och bekräftade leveranstider hålls inte. Lämnar ingen information om när de kan leverera. Ingen proaktivitet heller om att hålla mig som kund underrättat om vad som händer, där jag nu flera gånger fått boka om byggarbetarna.
Leveranserna är nu redan 20 dagar försenade och knäpptyst från dem.
Riktigt dålig service. Rekommenderar att köpa från andra aktörer.

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
Väldigt snabb leverans och otroligt proffsigt bemötade då en av mina plattor var skadade vid leverens. Tusen tack för allt!
Informera väldigt noga att produkten man köper behöver kanske andra prylar för att fungera.
Köpte ett batsuaggregat för drygt 5000 kr.
När den skulle monteras upp visade sej att vi behöver ha ytterligare grejer för drygt 8000 kr för att den ska fungera.

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
Det som drar ner är att det var dåligt paketerat och det hade läkt i paketet. Annars snabb leverans dock dyrt 95kr med tanke på hur mycket jag handlade för. Jag kommer leta efter samma produkter men från annan leverantör.

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
Alltigenom en väldigt positiv upplevelse. Aviserade priser och lagerstatus stämde. När en vara anlände skadad var kundtjänst väldigt hjälpsamma med att reda ut det. Skulle definitivt rekommendera dem.

Réponse : Badhuset i Jönköping AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.