Supersnabb och otrolig service
Supersnabb och otrolig service. Rekommenderar starkt!
Design24.se drivs av Design24 AB som har visionen att samla många premium varumärken för hemmet på ett ställe och med personal som erbjuder professionell hjälp till dig som kund. Visionen är att vi ska finnas där för våra kunder från köptanke till slutresultat. Vår hemsida uppdateras kontinuerligt med nya varumärken, kategorier och produkter. Vår ambition är att hela tiden utveckla vår hemsida för att underlätta för dig som kund. I vårt sortiment hittar du bland annat produkter för badrum, kök, heminredning och trädgård. Med lång erfarenhet inom e-handel så vill vi bli det självklara valet för ditt projekt.
Virvelvindsvägen 4 M, 222 27, Lund, Suède
Supersnabb och otrolig service. Rekommenderar starkt!
Det var otroligt bra service och Serjik hjälpte mig med alla frågor otroligt hjälpsam och trevlig. kan verkligen rekommendera.
Snabb och trevlig service
Beställde en blandare och upptäckte när jag fått den att måtten inte stämde, det var inga problem att returnera och få en liknande med större mått. Kundservice fixade en specialorder till mig med en ny blandare som inte ens finns på hemsidan. Rekommenderas starkt!
Det upplevda värdet överträffade med råge förväntningarna !
Jag gjorde bort mig och beställde fel produkt, fick mycket snabb hjälp och inget tjafs från deras kundservice.