Badkamerdeal Avis 145

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ervaring kopen bij badkamer deal. Niet alleen de beste prijzen - ook een van de beste customer service die ik ooit hebt gehad. Dikke aanrader!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne service en top producten!

Ontzettend fijn geholpen door Bastiaan van Badkamerdeal! Eerlijk verhaal over levertijden, goede prijzen en een snelle en duidelijke communicatie. We zijn helemaal tevreden met de producten die we hier hebben besteld.

Mochten we ooit nog een keer een badkamer aanpakken, dan nemen we ongetwijfeld weer contact op met Badkamerdeal.

25 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn tevreden over de geleverde…

Wij zijn tevreden over de geleverde inbouw- en opbouwkranen. Wat ik vooral waardeer, is de goede communicatie tijdens het hele proces. Er werd echt meegedacht en werden we op de hoogte gehouden van levertijden.

Al met al een zeer positieve ervaring en ik zou dit zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar kwalitatieve badkamermaterialen en betrouwbare service.

21 avril 2026

Badkamerdeal.nl is een aanrader

Heel fijn contact met Bastiaan gehad over onze badkamer. Hij denkt goed mee en is transparant in zijn prijzen. Altijd snel bereikbaar en bijna alles is mogelijk. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Wij raden badkamerdeal dan ook zeker aan!

18 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Ik heb een offerte aangevraagd voor een relatief kleine hoeveelheid Italiaanse tegels, maar moest vervolgens een week wachten op reactie. Na die week kreeg ik te horen dat de tegels niet op voorraad zijn en uit Italië of Spanje besteld moeten worden. Dat had meteen gecommuniceerd kunnen worden — nu was die hele week wachten compleet zinloos.

Daarnaast wordt er blijkbaar vanuit gegaan dat ik niet bereid zou zijn om eventuele leveringskosten te betalen, zonder dat dit überhaupt met mij besproken is. Een normale leverancier had dit gewoon direct en transparant aangegeven.

Kortom: slechte communicatie en onnodig tijdverlies.

11 avril 2026

Beste Igor,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij begrijpen dat de wachttijd als vervelend is ervaren. We doen ons best om iedere aanvraag zorgvuldig te beoordelen en u zo volledig mogelijk te informeren.

Voor dit type tegels geldt dat deze rechtstreeks vanuit de fabriek in Italië of Spanje worden geleverd. Bij kleinere hoeveelheden vallen de transportkosten vanuit de fabriek relatief hoog uit, waardoor dit in de praktijk vaak niet de meest passende oplossing is. Dit proberen wij vooraf zo goed mogelijk af te wegen.

We nemen uw opmerkingen over communicatie serieus en zullen dit intern verder verbeteren.

Mocht u in de toekomst een grotere aanvraag hebben of willen kijken naar alternatieven, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service

Offerte gevraagd via hun contactformulier, daar kwam geen reactie op. Via chat dan maaar, 3 dagen aan het lijntje gehouden en nog steeds geen offerte ontvangen.

13 avril 2026

Beste M.M.,

Bedankt voor uw feedback. Voor uw aanvraag was extra tijd nodig vanwege levering in het buitenland en de bijbehorende transportafstemming. Dit hebben wij ook bij u aangegeven.

Wij begrijpen dat het wachten vervelend is en nemen uw punt mee.

Bastiaan - Badkamerdeal Nederland

Perfecte Hotbath bestelling

We hebben bij Badkamerdeal onze Hotbath kranen besteld. Bastiaan is ontzettend betrokken, heeft een scherpe prijs neergezet maar zich ook erg flexibel getoond tijdens de afrondende fase waarin wij nog wat veranderingen op prijs stelden.
Even wennen dat een webshop zo bereikbaar is, hoe tegenstrijdig deze woorden ook zijn :) Maar Badkamerdeal zou ik iedereen aanraden en ik geloof ook dat het eindresultaat te gek wordt! Ga zo door!

1 avril 2026

6 ****** Ervaring

Als ik 6 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Super contact gehad en de service hield niet op nadat het geld was overgemaakt, integendeel.
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

8 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Via internet ben ik bij Badkamerdeals…

Via internet ben ik bij Badkamerdeals terechtgekomen en kon ik de producten die ik nodig had heel eenvoudig vinden.
De website is overzichtelijk en het bestelproces verloopt soepel.
Maar wat voor mij écht het verschil maakte, was de geweldige opvolging door medewerker Bastiaan.
In plaats van alleen even snel een mailtje te sturen, nam hij de moeite om persoonlijk terug te bellen, de bestelling samen door te nemen en ervoor te zorgen dat alles keurig en op tijd werd geleverd.
Die betrokkenheid en klantvriendelijke aanpak kom je tegenwoordig nog maar zelden tegen.
Veel bedrijven zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen.

Kortom: een verdiende 5 sterren!

3 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Komen beloftes niet na

Je kunt blijven wachten op je beloofde offerte. Hij komt er nooit en verzonden mails worden ook niet behandeld. Zeer slechte service!

25 février 2026

Beste Kevin,

Bedankt voor uw review en excuses voor de ervaring die u heeft gehad.

We hebben uw e-mail(s) ontvangen. Doordat ons team in de betreffende periode op vakantie was, zijn helaas niet alle berichten tijdig opgepakt.

We wensen u veel succes bij het vinden van een passende leverancier.

badkamerhaakjes besteld

Ik heb 2 badkamerhaakjes besteld. Het bestellen ging heel makkelijk. Ik krijg vrijwel vlot daarna een telefoontje van Bastiaan, wanneer ze binnen zouden komen. Op de dag van leveren werd ik geappt met de track en trace code. Wat een service! Bedankt voor de fijne service Bastiaan! En de haakjes staan prachtig. Heel blij mee.

23 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed meegedacht en gecommuniceerd!

Uitzonderlijk lage prijzen voor hotbath in ieder geval. Zo laag dat ik mijn twijfels had bij de betrouwbaarheid. Niets kunnen vinden aan slechte ervaringen of iets dergelijks dus toch aangedurfd om te bestellen. Netjes direct een bestelbevestiging gekregen, en vervolgens (nota bene op zondag!) gebeld om te overleggen. Hij had namelijk het inbouwdeel wel liggen, maar het opbouwdeel zit 4-8 weken levertijd op. Als ik haast had (nu niet het geval) kon hij alvast het inbouwdeel opsturen. Ik heb de spullen dus nog niet binnen, maar ik heb er zeker alle vertrouwen in. Goed meegedacht en gecommuniceerd!

8 mars 2026

Super service

Wij hebben in november een bestelling gedaan, namelijk de hotbath inbouwdouche met handdouche. Er werd heel snel contact opgenomen omdat er een vertraging was met het leveren van de afwerk onderdelen. Er werd heel snel geschakeld door Bastiaan. Hij heeft vervroegd de inbouwdelen laten komen. Zodat wij geen vertraging opliepen in de opbouw van de badkamer.
Eindelijk werden de afbouwdelen geplaatst en wat blijkt, inbouwdeel te diep ingebouwd.... snel Bastiaan weer geappt. En ook weer heel snel kunnen schakelen om de juiste verlengstukken te zoeken en te bestellen. Een zeer prettige ervaring en gericht voor de klanten. Als we ooit weer een badkamer gaan verbouwen, zou ik zeker hier weer alle kranen en onderdelen vandaan halen.

2 mars 2026

Aanrader!

Bastiaan van badkamerdeal heeft hart voor zijn zaak en zijn klanten. Hij is goed bereikbaar, zelfs in de avond of weekend. Hij begrijpt snel wat je bedoelt en waar je naar op zoek bent. Op deze manier werden we vlot geholpen en kregen we goed en eerlijk advies. Hierdoor zijn we nu ook op hele mooie waskommen en een perfect passende fonteinkom uitgekomen die we anders zelf nooit hadden gevonden. We hebben allemaal prachtige luxe spullen bij elkaar voor een goede prijs! Service is ook top, we ontvingen een douchekop waarop een heel klein stukje zwarte pvd coating miste. Hij deed niet moeilijk en zorgde er direct voor dat het kon worden omgeruild. We zijn ontzettend gelukkig met alle mooie dingen en mochten wij weer eens iets nodig hebben dan gaan wij uiteraard weer naar Bastiaan!

27 février 2026

Aanrader

Zeer tevreden over service en kwaliteit. Bastiaan denkt mee en komt afspraken na. Erg fijn. Duidelijke communicatie. Aanrader voor wie op zoek is naar mooie badkamerproducten tegen een goede prijs.

11 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare service en duidelijke communicatie

Wij zijn enorm goed geholpen door Bastiaan. Vanaf het eerste moment werden afspraken nagekomen en heeft Bastiaan ervoor gezorgd dat wij onze onderdelen eerder ontvingen, omdat we deze snel nodig hadden.. Daarnaast werden scherpe prijzen geboden ten opzichte van andere badkamerspeciaalzaken. De communicatie was helder en proactief, ook wanneer er sprake was van een minimale vertraging. We komen hier zeker terug.

5 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

op alle fronten een positieve ervaring!

Badkamerdeal bood het artikel dat ik zocht tegen verreweg de laagste prijs aan, dus de bestelling was snel geplaatst. In de afhandeling ben ik erg goed op de hoogte gehouden van de voortgang, dus al met al op alle fronten een positieve ervaring!

23 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus