3,6

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service en snel geregeld!

Wij waren met spoed op zoek naar mozaïektegels, nadat bleek dat onze eerdere bestelling bij een andere partij pas in mei geleverd kon worden. Gelukkig kwamen we terecht bij Badkamervoorjou.

Bram (echt een topper!) heeft ons fantastisch geholpen en ervoor gezorgd dat we de tegels tóch op tijd binnen kregen. De communicatie was snel, duidelijk en ontzettend prettig.

Dankzij zijn inzet konden wij gewoon volgens planning verder met onze badkamer. Super service – absoluut een aanrader!

9 avril 2026

Deskundig en Service gericht

Wij hebben voor onze 2 badkamers alle kranen en accessoires van Hotbath bij Badkamervoorjou.nl besteld. Ik had een foutje gemaakt in de bestelling. Dit is de klantenservice opgevallen, en hebben mij gebeld, de fout hersteld en het prijsverschil terug betaald. Super fijne partij. Tot snel heren!

20 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Oplichting pakket niet bezorgd

Update: ik geef vast een ster erbij, omdat het er naar uit ziet dat het opgelost wordt. Heel fijn.

Ons pakket is niet bezorgd, post nl geeft aan van wel (bij de buren), maar dit is niet zo. Hele slechte service, de verzend partij is verantwoordelijk dus in dit geval badkamer voor jou. Ik heb de zending niet ontvangen en dan wordt er gemaild dat ze niks kunnen betekenen. Ik voel me opgelicht. Bestel hier niet!
Ook moest ik zelf achteraan gaan per mail en heb ik twee keer telefonisch contact opgenomen.
Ook hebben we mede hierdoor vertraging met onze afwerking van de badkamer en verbouwing en daardoor meer kosten. Ik begrijp dat badkamer voor jou er niks aan kan doen dat Post NL niet bezorgd maar de afhandeling hiervan is dus zeer ondermaats en niet volgens de wet. Heel teleurstellend en weinig inlevingsvermogen naar de klant toe.

15 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

This company it’s so unprofessional

This company it’s so unprofessional!
Not 1, but two workers confirm that a product it’s on stock. They asked me to order it online, I payed for it, and today they told me it is not in stock! Very disappointing!

10 novembre 2025

OPRECHT EN PROFESSIONEEL

OPRECHT EN PROFESSIONEEL
Wij hebben een uitstekende ervaring opgedaan in 's-Gravenzande bij Badkamervoorjou.
Vanaf het moment, dat we de uitgebreide moderne showroom aan de Dijckerwaal 31 binnen kwamen, kregen wij al een goede indruk en die is gebleven. De begeleiding tijdens het maken van de indeling van de badkamer boven en toilet beneden was professioneel in 3D. De bestellingen kwamen zoals beloofd op het afgesproken tijdschema binnen. Het personeel was klantvriendelijk en alle uitgekozen materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Wij hebben zelf een aannemer in de hand genomen voor de plaatsing, maar dat kan ook worden gedaan via BVJ. Overgebleven materialen, die nog in de oorspronkelijke verpakking zitten, kunnen worden geretourneerd. Wij wensen Zeno, de directeur, en zijn jonge personeel een voorspoedige toekomst toe.
Wij kunnen iedereen aanraden om zaken met BVJ te doen.

Familie van den Burg

11 septembre 2025

Service

Allereerst; een bedrijf die tevredenheid van zijn klanten serieus neemt. Ze rennen niet weg net als vele andere bedrijven als er problemen zijn en nemen hun verantwoordelijkheid.

Na klein probleempje gehad te hebben hebben ze me alsnog goed geholpen, mededankzij medewerker Bram die mij alsnog tevreden heeft gekregen waardoor ik als klant zeker terug zou komen.

27 août 2025

misleiding met levertijden

Ze proberen je te misleiden met geweldige levertijden die ze achteraf helemaal niet waar maken. Je zit soms maanden op je producten te wachten maar doen of ze het uit voorraad kunnen leveren.

5 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

2 maanden geleden ontkalker van Hotbath…

2 maanden geleden ontkalker van Hotbath besteld, ondertussen nog niets geleverd. Allerlei loze beloften gedaan en als excuus wijzen naar de leverancier. Wat een prutsers. Ik zou twee keer nadenken om hier voor een groot bedrag een order te plaatsen. Bedrag van mij mag je houden om je processen te verbeteren, succes.

5 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Laat je niet verleiden door snelle levertijden of artikelen die elders niet op voorraad zijn en hier wel

Laat je niet verleiden door snelle levertijd

Twee artikelen besteld waarvan één van de twee bij m’n eigen badkamerleverancier niet op voorraad was. Die was daar ook eerlijk over. Hier volgens de website wel. Installateur liep nog een paar dagen rond bij ons thuis dus voor de zekerheid nog achteraan gebeld of artikelen echt op voorraad waren en op tijd geleverd konden worden zodat hij ze kon monteren. Dat werd me verzekerd. Ik zou beide artikelen binnen twee dagen in huis hebben. Dat was niet het geval. Moest er wel een aantal dagen achteraan bellen, steeds werd gezegd dat ik het de volgende dag zou ontvangen maar gebeurde niet. Toen ik het ontving was de installateur weg en kreeg ik maar één van de twee artikelen. Niet van tevoren gemeld maar moest ik ook weer zelf achter komen. Contact opgenomen en bleek dat een van de twee artikelen net als bij mijn eigen badkamer specialist in back order waren. Met excuses voor de miscommunicatie.

Ik zou m’n complete bestelling 13 maart ontvangen en mag nu hopen dat het ontbrekende artikel 11 april binnen is. Als ik dit had geweten had ik hier nooit besteld en is dus ook een gevalletje nooit weer.

17 mars 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus