Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

super fint - ja ja som nogle skriver er plasten lidt rough i kanterne/rundinger, men det tynde bånd der holder min google nest audio højtaler og er det eneste synlige er så fint. og han virker til a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin oplevelse med god support ifm anvendelsen af produktet. Kunne godt have ønsket mig at modtage opdatering om varens vej til mig efter den indledende besked om, at ordren var modtaget og under behan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God service jeg ringede fordi jeg havde spørgsmål til pasformen og jeg blev straks mødt med forståelse og forklaring og også mulighed for penge retur uden at returnere produktet Det mente jeg... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fint produkt som passer perfekt i størrelsen til Apple tv boksen. Leveringstiden kunne være kortere.

À propos de l'entreprise

1. Magasin Hi-Fi
  2. Entreprise d'électronique

Écrit par l'entreprise

Her på shoppen kan du købe tilbehør til forskellige gadgets og medieudstyr, herunder vægbeslag, loftbeslag, standere m.m.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,8

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

27 août 2024

Hej Pia

Tusind tak for anmeldelsen😃

Det glæder mig meget, at vores service blev taget godt imod.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt en vægholder til min Google…

Har købt en vægholder til min Google nest, den blev hurtigt leveret og fungerer fint.

20 août 2024

Hej Helle

Jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid til og skrive den fine anmeldelse.

Det glæder mig meget, at produktet blev taget godt imod og den hurtig leveringstid.

Fantastisk produkt og kundeservice

Fantastisk produkt og kundeservice! Jeg har lige købt et hjørnebeslag til min sonos og er så glad for det :)

18 août 2024

Hej Kimia

Tusind tak for anmeldelsen😃

Det glæder mig meget, at vores service blev taget godt imod og den hurtig leveringstid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem hurtig og sikker levering

Nem hurtig og sikker levering. Produkterne lever fuld op til forventningerne. Kan sagtens anbefale firmaet.

5 août 2024

Hej Sanne

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin lille dimmer til meget rimelig…

Fin lille dimmer til meget rimelig pris, samt MEGET hurtig forsendelse!

6 août 2024

Hej Thomas

Hurtig afsendelse og levering

Hurtig afsendelse og levering, samt fine produkter i god kvalitet.

30 juillet 2024

Hej Nikolaj

Noté 3 sur 5 étoiles

Fint nok sted at handle

Fint nok sted at handle
Men da jeg købte holderen til min
Xiaomi MI - Smart højttaler passede den ikke og de har heller ikke holderen til den som passer til enheden så derfor kun 3 stjerner

6 juillet 2024

Hej Claus

Tak for din anmeldelse

Vi er dog uforstående over for denne anmeldelse, som vi også har skrevet samme om på mail.

Din ordre var et beslag til en Sonos One højtaler. Men det var en Xiaomi MI højtaler du har og som du har forsøgt at monter en Sonos one beslag på. Som du skrev i mail var beslaget går i stykker. Vi kan derfor ikke tage varen retur og refundere din ordre. Vi har slet ikke produkter til Xiaomi på bælt.dk så lige hvordan du “købe en holder til en Xiaomi MI” forstå vi ikke.

Vi har tidligere skrevet samme om en anden ordre hvor vi var behjælpelig. Vi havde håber du hvad taget kontakt til os inde din bestiling for så havde vi ret hurtig kunne hjælpe.

Hilsen Ulrich // Bælt

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet levet op til mine…

Produktet levet op til mine forventninger og der var en hurtig levering.

11 juin 2024

Fin holder til en Apple AirTag som lever op til det den skal. God pris

21 avril 2024

Hej Jørgen

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte produkter til fornuftige priser

Flotte produkter til fornuftige priser. Jeg vil gerne anbefale Baelt og det er ikke sidste gang jeg handler her

9 avril 2024

Hej Morten

Du skal have en stor tak for de 5 stjerner. 😃

Ser frem til og kunne hjælpe en anden gang.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig ekspedition af ordre og forsendelse.

Meget hurtig ekspedition af ordre og forsendelse.
Blev ringet op som feedback på forslag til ændring af produkt.
Opmærksom og venlig kundebehandling.

15 avril 2024

Hej Poul

Jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid til og skrive den fine anmeldelse.

Tak for feedback og snakken 😃

Fantastisk ide

Fantastisk ide, side og produkt.

3 avril 2024

Hej Niels

Tusind tak for anmeldelsen😃

Det glæder mig meget, at produktet blev taget godt, tak!

Holder til Philips Hue

Den længe ønskede holder til Philips Hue Bridge passer perfekt - lynhurtig levering 👍👍

24 mars 2024

Hej Steen

BÆLT en god oplevelse

.. jeg har bestilt og modtaget flere “beslag” til forskellige SONOS højtalere og de er allesammen helt perfekte - de er nemme at anvende og fremfor alt er vægten betydelig reduceret - samtidig er stabiliteten så uovertruffet .. forstået sådan at .. normalt falder stabiliteten når vægten på et ophængningsbeslag falder så betydeligt som vægten gør med beslag fra BÆLT ..
.. jeg oplevede .. med det sidste ophængningsbeslag til min PS5 at der opstod usikkerhed om hvilket beslag der passede til min PS5 DIGITAL .. den evt. usikkerhed om typen af beslag .. har Ulrich nu ændret således at der ved bestillingen ikke kan opstå nogen usikkerhed .. så tak fordi I reagere på kunde indlæg .. jeg kan se her i TRUSTPILOT at det ikke er usædvanlig at Ulrich reagere positivt på kunde udfordringer .. og mere rigtigt kan det vel ikke blive .. derfor de 5 stjerner og tak for hjælpen Ulrich ..

5 mars 2024
Avis spontané

Hej Claus

Du skal have en stor tak for de 5 stjerner 😃

Jeg sætter stor pris på, at du tager dig tid til og skrive den fine anmeldelse Claus, TAK!

Hilsen Ulrich / Bælt.dk

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus