Drack detta magiskt goda kaffet på vår vistelse på Stuvenäs gästgiveri och köpte en paket(Velo) där som sedan tog slut alldeles för snabbt! Toppen service från telefonsamtalet till att jag kunde m... Voir plus
Kaffet är riktigt jäkla gott. Min man och jag är förstörda och står inte längre ut med vanligt kaffe från mataffären 😅. Det är smidigt att handla på flera ställen i Kalmar (rekommenderar verkligen bu... Voir plus
Hade önskat en mer lättöverskådlig hemsida, då jag skulle lägga beställning via telefonen. I övrigt är jag supernöjd med allt från bemötande, noggrant beskrivande av produkterna, känslan av kvalitet o... Voir plus
Vi drack så gott kaffe på Mormors Stenugnsbageri på Öland. Det visade sig vara Balck coffee😃 Och en av era anställda var också där och fikade. Mycket trevligt person💙 Vi beställde där och då detta f... Voir plus
Importerar specialkaffe som står ut från den ohållbara industriproduktionen världen över. Vi vill hålla resan från planta till kopp transparent och tillsammans med producenterna få fram kvalitet och hållbart naturkaffe. Våra bönor rostas i Småländska Kalmar och bryggs av framtidens kaffedrickare.
Polhemsgatan 30 , 392 34, Kalmar, Suède
- 0480-202 52
- info@balckcoffee.se
- balckcoffee.se
Jag älskar kaffet av Balck Coffee
Jag älskar kaffet av Balck Coffee! Det smakar otroligt got
Prisvärt kaffe och blixtrande snabb…
Prisvärt kaffe och blixtrande snabb leverans, förstår inte hur de lyckas
En guldkant i mitt liv - Balck Honey
Det låter galet att säga det - men det finns ett skarpt före och efter Balck Coffees inträde i mitt liv. Har nu varit stadig kund i precis ett år, och många tusenlappar (!) av min skrala lärarlön har lagts hos Balck. Vartenda ruttet korvöre har varit värt det, tillochmed i svensk ekonomi 2025!
Av en slump fanns Balck Honey på en hotellfrukost vi åt i Borgholm och efter att jag och min man pratat om ett KAFFE i flera DAGAR så beställde vi hem en påse. Sedan den dagen har det alltid funnits en påse Balck Honey hemma och så kommer nog förbi för all överskådlig framtid.
Det jag har lärt mig är att det går att dricka kaffe på samma sätt som vin, och det är en helt ny värld! Dessutom packade de fel en gång av typ tjugo beställningar, och dagen efter fick jag en ny påse. Jag bor 45 mil därifrån. Otrolig service, otroligt kaffe!
Himla taggad på de nya ljusrosterna också.
Drack detta magiskt goda kaffet på vår…
Toppen service från telefonsamtalet till att jag kunde mottaga min leverans som endast tog 1 dag!
Detta kommer jag köpa igen samt att jag rekommenderat detta till mina vänner!
Trevlig sommar
/ Therese
Gott kaffe och bra service 🌟
Mycket bra produkter och
Mycket bra produkter och
alltid smidigt att handla på er hemsida.
Snabb leverans och gott kaffe 👌🏻
Alltid nyrostat kaffe
Alltid nyrostat kaffe och snabb leverans. Beställt från Balck under flera år och alltid lika nöjd. Rekommenderas!
Väldigt gott kaffe.
Väldigt gott kaffe och supersnabb leverans. Beställde runt 13 och dagen efter kom det fram. Balck honey är en favorit. Ca 2 veckor efter rostning så sitter smakerna perfekt.
Fantastiskt kaffe och snabb leverans!!!
Kvalitets kaffebönor
Kaffebönor av bästa kvalitet
Ett företag med en passion för sitt utförda arbete med kaffebönor
Mycket prisvärt