Det var inget fel på varan men jag lyckades beställa fel produkt. Hade tänkt returnera varan genom att använda er färdiga, förbetalda returblankett men när jag såg hur mycket det kostade fick jag en c... Voir plus
Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag... Voir plus
10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Voir plus
Jag har en gammal (minst 40 år ) Kenwood köksmaskin som fungerar utmärkt. Men locket har gått sönder. Blev så glad när jag kunde beställa nytt lock till den. Det passade perfekt
Gårsdalvej 20, DK-8800, Viborg, Danemark
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Köpte reservdel till Mocca Master nu går den igen:)
Bra hemsida, snabb leverans, toppen.

Réponse de Vitvarordelar
Leveranstiden skulle vara 1-2 veckor men nu fick jag meddelande om 4 veckor till ! Altså 6 v

Réponse de Vitvarordelar
Plaströr till dammsugare gick sönder

Réponse de Vitvarordelar
Snabb leverans och gummilisten passade perfekt till ugnen.
Helt nöjd.

Réponse de Vitvarordelar
Lätt att beställa, och varan kom relativt snabbt. Varan passade perfekt.

Réponse de Vitvarordelar
snabb och korrekt leverans till ett bra pris

Réponse de Vitvarordelar
Snabb leverans. Hade läst mig till på nätet att om det var vatten I kaffesumpen så kan det vara bryggenheten som är dålig.
Blev torr efter bytet

Réponse de Vitvarordelar
Snabb leverans och enkel hemsida att beställa ifrån

Réponse de Vitvarordelar
snabb lev,samt bra instruktioner om inkoppling.

Delivery was long.
Taxes are added over shipment, so the price rose by 50% compared to the original detailed price.
The return cost is twice as much as the delivery cost, and the return rules are also specific.