Zeer goede service van dit bedrijf! Na een klein probleempje met de blades hebben ze direct zelf contact met mij opgenomen en wel twee nieuwe sets blades opgestuurd! Dit is goede naservice!

L'entreprise a répondu
Snelle verzending en levering. Helaas was de Foil Blade na slechts twee keer gebruiken al kapot, dus de kwaliteit verdient nog wat verbetering. Inmiddels heb ik kosteloos een nieuwe Foil Blade ontvang... Voir plus
In december 2 Balzac apparaten gekocht…voor de 2 mannen in huis. Deze deden het beide prima. Helaas was er recent een probleem met 1 van de 2 apparaten. Hij deed het niet meer en opladen deed hij ook... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het scheerapparaat was zeer slecht en absoluut niet veilig, beloofd geen wondjes maar hakt er behoorlijk in!!!! Ik heb hem retour gezonden, dit was overigens niet gratis maar kostte me € 8,95. Ik kree... Voir plus
L'entreprise a répondu
Balzac is een premium merk voor mannenverzorging dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten en een buitengewone verzorgingservaring. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van moderne mannen te voldoen en biedt de perfecte balans tussen kwaliteit, stijl en prestaties. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie zetten we ons in om mannen te helpen hun beste zelf te presenteren en te verzorgen. We zijn er trots op dat we een leidende rol spelen in de wereld van herenverzorging en streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van de meest verfijnde verzorgingsproducten en een ongeëvenaarde klantenservice.
Simon Lindhoutstraat, 1, 4691GA, Tholen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Het heeft alleen maar wondtjes gegeven. Spijt ervan.

Réponse de BALZAC®
Snelle levering , handpompje helaas onderweg kapot gegaan maar is dezelfde dag nog gefikst en een nieuwe opgestuurd , top service !!!

Réponse de BALZAC®
Niet goed want ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen en heb hem 27 januari geplaatst en hij zou de volgende dag binnen komen

Réponse de BALZAC®
Heb het product besteld, ik had hem snel binnen mooie doos.
Probeer ik hem ben 2 uur bezig en het ziet er niet mooie. uit ben uit eindelijk maar naar de supermarkt gegaan en heb daar wat mesjes gekocht, om het maar weer met de hand te doen
Vandaar de 1 ster

Réponse de BALZAC®
Vandaag eindelijk ontvangen wat ik bijna een maand geleden hebt besteld. Meerdere malen contact gehad met support in de tussen liggende periode en altijd netjes en snel een reactie gekregen. Daarnaast is alle ongemak/ geduld netjes gecompenseerd.
Nu gauw uitproberen en hopen dat de artikel naar tevredenheid werkt!

Réponse de BALZAC®
The balls are good and the zac is perfect 😋
No for real, good stuff!
Thanks Balzac!
Goede service. Snelle levering. Hij scheert alles glad zonder pijn.
Goede apparaten. Precies hoe je wil als man zijnde. Nog niet eerder zo een multifunctionele trimmer gehad.
Snelle levering. Het apparaat is goed verpakt en heeft een duidelijke handleiding. Na 1e keer gebruik gelijk tevreden.
Dit is echt een ideaal product wat makkelijk te gebruiken is. Het komt in een goede verpakking binnen en is efficient om aan te brengen.
Product zag er heel goed uit en is heel netjes verpakt, na gebruik ben ik er echt tevreden mee scheert netjes en heb er nu klachten aan over. Zeker aanrader!
Pakket werd op tijd geleverd. Klantenservice was goed. Het product voldeed aan alle eisen. Zeker tevreden
Netjes verpakt en aangenaam verrast door prijs/kwaliteit. Altijd Braun gebruikt, maar door nogmaals een nieuwe dure scheerkop van verminderde kwaliteit te moeten bestellen, eens naar een alternatief gezocht en hierop terechtgekomen. Ondanks dat de naam lijkt op balzak, heb ik er geen spijt van.
Product werd goed geleverd in een perfecte staat. Ik kan zonder moeite nu echt mijn baard scheren.