BALZY Avis

1 052
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplaadkabel nodig maar niet voorradig en de wachttijd duurt erg lang, hierdoor een leuke aanbieding gekregen op een nieuw scheerapparaat! Erg vriendelijk en snel geholpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Last Xmas I received a Balzy Beardbuster. Very happy with the trimmer but unfortunately the attachment broke. 1 email to the customer service and the problem was solved. What a service of sending me a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn apparaat laadde niet meer op. Eerst advies om hem weer aan de praat te krijgen. Helaas lukte het niet maat binnen 2 dagen wel een nieuwe ontvangen. Top service en niet overal vanzelfsprekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas geen mesjes meer voor de 3.0 op voorraad, gemaild… Kon de voordelige upgrade naar een 4.0 krijgen voor 14,99! Helaas kon die alleen verstuurd worden met een bestel nummer van de eerdere 3... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique d'accessoires de mode

À propos de BALZY

Écrit par l'entreprise

BALZY Logo

Waar mannen het beste gereedschap voor hun intieme verzorging scoren.

Unieke producten voor mannen en hun kroonjuwelen
Jouw intieme verzorging moet tot in perfectie onderhouden worden. Bij BALZY ontwikkelen we het aller beste materiaal. Trimmen, wassen, verfrissen en afsluiten met een uber-comfortabele onderbroek. We’ve got your ‘sack’!

Topkwaliteit, door ons ontwikkeld
We ontwikkelen alle producten zelf. Volledig afgestemd op de behoeften van mannen en hun kroonjuwelen. Zo weten we dat we mannen alleen ‘t aller-beste kunnen aanbieden.

Uitzonderlijke aandacht voor jou
Bij BALZY heb je je bestelling de volgende dag in huis, mag je 30 dagen retourneren en zijn we 24/7 bereikbaar voor hulp, vragen en of uitdagingen. En uiteraard heb je twee jaar garantie en zit je dankzij jouw Platinum Perfection Plan nooit zonder topproducten!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(1 052)

157 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

great

The servicepoint is really amazing, very helpfull and if something is not right they fix it for you

13 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Tegenvaller

Ik vind het hoofdproduct maar een flop, zelfs met nieuwe mesjes trimt de trimmer slecht tot nauwelijks. Je moet vaak over dezelfde plek heen om voldoende trim effect te behalen. Product voldoet aan verwachting op basis van hun sales motivatie.

13 août 2025
Logo de BALZY

Réponse de BALZY

Hi Bram,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. Neem gerust contact op met ons via nl.support@balzygrooming.com, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Team BALLZY

Uitstekende service van Balzy

Uitstekende service van Balzy, ging een kleinigheid mis bij de levering, na contact perfect en snel opgelost door de klantenservice. Voor de rest een mooi en zeer degelijk apparaat. Kan het iedere man aanbevelen!

25 juillet 2025

Geweldige service

Geweldige service toen ik mijn oplader kwijt was, heel adequaat geholpen en ze zijn met een passende oplossing gekomen. Ik kan dit bedrijf met hun producten zeer aanraden.

28 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen aanrader. Balzy 4.0

Heb me meerdere keren geschoren maar ben er niet tevreden van. Het mes is scherp en je scheert je gewoon open hoe voorzichtig je doet. Ik koop niets meer bij balzy. Had er zo veel vertrouwen in. Mijn vriendin had dit voor kerst gekocht maar gooi het liever weg dan dat ik het overnieuw gebruik.

28 juillet 2025
Logo de BALZY

Réponse de BALZY

Hi,

Vervelend om te lezen dat je ervaring The BushBuster zo teleurstellend is geweest, dat is uiteraard niet wat we nastreven. We begrijpen dat dit frustrerend moet zijn.

We zijn inmiddels persoonlijk met je in contact en nemen je feedback serieus. Ons team kijkt samen met jou naar een passende oplossing. We waarderen het dat je dit bij ons hebt aangekaart, want alleen zo kunnen we blijven verbeteren.

Team BALZY

Lost charger

My charger got lost during a move so I asked them if I could buy a new charger, because my trimmer was still working properly. They told me the chargers for my model were out of stock, but they offered me to buy a new trimmer for the price of a charger. I was utterly amazed by how friendly that was. Would definitely recommend.

25 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Na het kwijtraken van het oplaad…

Na het kwijtraken van het oplaad draadje van mijn trimmer heb ik contact op genomen omdat ik op de website niet het bijpassende draadje kon vinden. Ik ben hier toen snel en fijn geholpen! Ze hebben me voor de zelfde prijs van het draadje een nieuw model aangeboden gezien het draadje niet op voorraad was. Super fijn :)

21 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vroeg of ik een oplader kon…

Ik vroeg of ik een oplader kon bestellen voor het oude model, die was momenteel niet op voorraad...ze stelden een aangenaam alternatief voor, namelijk het nieuwe model voor de prijs van een oplader!
Top service!

8 juillet 2025

Ongelofelijk

Ongelofelijk! Ik had een lader nodig voor de een oudere type, ze hebben mij geholpen aan een vernieuwde versie. Super bedankt ik ben enorm blij. En zwz balzy werkt perfect!!

1 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Onderbroeken vallen erg klein

Levering goed, maat van de onderbroeken slecht. Ik heb maat L besteld wat ik altijd hebt. Maar deze vallen echt klein. Nu zit ik met 5 te kleine onderbroeken en een strakke
zak.

22 juin 2025

Goede service!

Door omstandigheden kon ik geen nieuwe mesjes krijgen voor m’n oude apparaat. Zijn mij tegemoetgekomen met een nieuwe trimmer! Erg fijne oplossing en super service. De trimmer hiervoor was ook al top.

19 juin 2025

Freundlichen Kundenservice

Ich hatte eine Frage zur Anwendung und der Kundenservice hat mir innerhalb weniger Stunden geantwortet – freundlich und kompetent. So muss das sein!

18 juin 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus