Det er en rigtig dejlig restaurant med god hurtig lavet pizza
Det er en rigtig dejlig restaurant med god pizza der bliver hurtig lavet. De var også så søde at låne os en oplader da vi manglede strøm det er så god service🥰🥰
Hold jer langt væk! Efter en 14timers vagt bestilte jeg mad til levering. Maden kom efter 30min så ingen finger at sætte der. Men den person der leverede skældte mig ud for at lave en sen bestilling hvor jeg så fortalte ham at jeg før har fået fri nu og lagde en bestilling på jeres hjemmeside lidt over halv 9. Når jeres udbringnings mulighed er muligt, kan det godt nok ikke være mit problem at jeres medarbejder er utilfreds med at arbejde. Synes godt nok det er under alt kritik den opførsel, når man betaler i dyre domme for både mad og levering at i opfører jer sådan. Havde overhovedet ikke lyst til at spise maden efter man var mødt af sådan en person som (undskyld mit jyske) opførte sig så idiotisk. Har handlet mange gange ved jer både med små og store bestillinger, men det er uden tvivl slut. Held og lykke med et firma med uprofessionelle medarbejder. Service mange minus stjerner!!!!!!
Husker Bambi for deres gode grillkyllinger for år tilbage. Det må have været med andre indehavere. Sådan er det desværre ikke længere. Måske har pizza forretningen overtaget fokus? Har i dag fået den mest døde kylling, som jeg nogensinde har oplevet. Den såkaldte grillkylling var kogt fuldstændigt død i en friture. Så skal man ikke kalde det en grillkylling. Drop dette produkt, hvis I kun kan lave pizza (som byens 20-30 andre pizzeriaer. Trist, når folks faglige formåen langt fra lever op til store ambitioner om et bredt spisekort.
De sidste 4 gange jeg har bestilt, er maden kommet indenfor 15 min. Maden er meget varm og lækker, hvilket sker sjældent når man bestiller online andre steder.
De er også en af de få pizzarier som faktisk også læser de kommentarer man skriver når man bestiller online. Mega dejligt.
Høflige folk, kun de bedste anbefalinger herfra.
Et godt og hyggeligt sted.
Med god mad og en Høflig betjening
Jeg er ked af at sige det her. men jeg er virkelige skuffet over d’ers mad, for mig og min kæreste har bestilt en pizza, den var ikke som den skulle være,for efter vi har spist den fik vi virkelige undt i maven. og det ende med opkastninger🤢
Vi vil ikke anbefale bambi mad længere til bekendte og venner.
Kunne jeg give -3, gjorde jeg det. Dog må det blive til én enkelt fattig stjerne.
Idag tager jeg mine to drenge med for at få bestilt noget, vi kan tage med hjem. Jeg oplevede et par ting, imens vi ventede på maden som bare gør, jeg aldrig køber derfra igen.
For det første ville min ældste dreng på snart 7 (som har autisme), vildt gerne fortælle om hans rokketand til ekspedienten. Jeg forventer aldrig, folk imødekommer mine børn, men at han bliver kigget ligegyldigt på og får et koldt samt ligegyldigt "okay", gjorde min dreng ked af det og forvirret. Jeg ville ikke stå og agere hønemor eller udstille mig selv foran ca. 5 mænd, der stod bag disken, så jeg lod den ligge. Måtte trøste mig med, min dreng blev klogere på livet på endnu en uheldig måde. I generelthed var den ekspedient totalt udtryksløs og virkede ikke til at magte at være i kontakt med kunder... Dernæst overværede jeg en forskelsbehandling på deres kunder, som jeg også havde svært ved at sluge. En kvinde kommer ind, havde bestilt nogle pizzaer, men havde glemt sit kort. På disken står der "Ingen dankort - kun kort eller kontanter modtages". Hun fik alligevel lov (uden tøven vel at mærke) til at betale med mobilepay. Fint, tænkte jeg først. Indtil et par unge knægte kommer ind, hvor de blankt (også uden tøven) blev afvist på at kunne bruge mobilepay... Skulle jeg benævne en sidste, dog en kæmpe petitesse, ting, så er det, at de heller ikke skar den pizza ud, som jeg efterspurgte, selvom fik fortalt, at det gør de ved alle pizzaerne uagtet... 🤔 Nuvel lader jeg mig forbipassere det sted fremover i mine nok for små og stramme sko. Det bevidnede er i hvert fald nok til, jeg ikke skal bestille eller købe deres mad igen.
Verdens bedste pizza, altid til tiden, de er varme, masser af fyld og bare MEGA gode. Kan kun anbefales 👌
En savoir plus sur les différents types d'avis.