Virkelig ringe kundeservice..
Virkelig ringe kundeservice... min mor havde købt hegn af øko-bambus-produkter. De har leveret den forkerte størrelse, en mindre størrelse end bestilt. Ved henvendelse beskylder de først min mor for at have købt bambussen af en anden virksomhed , på trods af at bambussen fortsat er pakket ind, med leveringsmærkat fra dem. Min mor opdager først 40 dage efter leveringen, men da hun hverken har pakket dem ud og har opbevaret dem sikkert, samt at det er en fejl fra deres side forventer vi selvfølgelig at de uuldreder deres fejl. Lidt dialog frem og tilbage hvor øko-bambus-produkter først beskylder min mor for at have købt bambussen et andet sted, bagefter påstår de at de har leveret den korrekte størrelse. Herefter skriver de så at de vil tage det retur, mod min mor betaler portoen, og at de først vil returnere pengene eller sende dem bestilte vare, når de har 'undersøgt' sagen....
Herefter forsøgte min mand at kontakte dem pr tlf. Hvor vi fik en kort og dårlig service om at vi må kontakte dem på deres mail, gennem hjemmesiden. Vi venter nu på svar, men syntes at det indtil videre har været under alt kritik. At man skal beskyldes for at have købt varen et andet sted, at man selv skal betale portoen for en vare man ikke har bestilt. Der er tale om en bestilling på 5.400 kr. Som ikke er den vare vi har fået. Det er simpelthen ringe det her.
Vi vil råde alle til at tage at tage deres penge til en anden forhandler. Der er ingen service og ingen indstilling på at rette op på deres egne fejl, og de fejl forventes at betales af køber for at få udredt om man kan få den vare man rent faktisk har bestilt, på trods af at det er virksomhedens fejl.
Simpelthen øv hele vejen rundt.
Opdatering på deres svar;Her kan i selv se den ringe kundeservice.
Det er helt korrekt at der ligger nogle i str. 180x180 fra tidligere bestillinger hos øko-bqmbus-produkter. De andre er bestilt og betalt og var korrekte og foretaget d. 01.03 2023 med ordrer nr. 8117 samt d. 01.02 2024 med ordrer nr. 9014 her fik vi de korrekte. Det gjorde vi så ikke d. 27.03 2024 med ordrer 9311 som er den vi klager over....
Min mor har udelukkende købt bambussen af øko-bambus- produkter og har sammenlagt lagt over 16.941 kr. På henover 4 forskellige ordre. På trods af at have lagt så mange penge, har vi ikke kunne få den fornødne hjælp..
Det er meget muligt at hun skulle have tjekket str. Ved levering, men det ændre ikke på at i ligeledes har leveret en anden str. End betalt og bestilt. Som en service burde i da være interesseret i at fixe jeres fejl, i stedet for at pålægge dette jeres betalende kunder. I lavede trods alt den første og største fejl, hendes fejl var at stole på jer.... at stole på i leverede den vare hun havde bestilt og betalt...
Der er ikke noget at 'undersøge' hun har sendt jer et billede hvor det tydeligt fremgår at i er afsenderen på de bambus i 180x150 som ellers var en bestilling på 180x180. Det er jo decideret snyd at levere en billigere vare, end det der er bestilt mens i beholder pengene og kommer med påstande... der er jo ikke tale om reklamation der bør falde på den betalende kunde, når det er jer der har givet min mor en anden vare en købt og betalt.
Som du nu selv har illustreret herinde, har du mere travlt med at antage at de bambus på 180×150 ikke er fra jer, end service. Det her er flovt!
Endvidere bør i der tjekker her på trustpilot vide at der ikke er blevet svaret på vores mail angående at få den korrekte varer vi har bestilt og betalt, men der er blevet fundet tid til at svare på trustpilot... så det kan godt tyde på at image er vigtigere end service og ordentlig behandling af kunder.
Øv siger jeg bare! Og gør jer selv en kæmpe tjeneste og handle alle andre steder end her!